• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبادل اطلاعات مشکوک

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من وقتی سیستم رو روشن میکنم نمیتونم هیچ فایلی دانلود کنم
صفحات وب هم به زور باز میشن
از طریق Task Manager دو فایل هم نام svchost.exe که بیشترین Proccess رو دارند حذف یا همون End Proccess میکنم میتونم فایل دانلود کنم و سرعتم به حالت اصلی برمیگرده
الان هم Du Meter رو نصب کردم وقتی سیستم رو دوباره ریستارت کردم دیدم داره تا جایی که در توانش هست دانلود میکنه
چک کردم دیدم نه یوتورنت فعاله نه IDM

میخواستم ببینم نرم افزاری هست که بشه دید با چه سایتی تبادل اطلاعات میشه؟
کسپراسکای هم خواستم نصب کنم نصب نمیشه
الان دارم ناد32 رو نصب میکنم
اگر نصب شد همینجا اعلام میکنم
ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام TehranNet عزيز
1538.gif

. .به به!! سلام دوست كم پيداي ما!! خوبيد!؟ كجاييد آقا!؟ ناياب شديد!!!؟؟
...
از طریق Task Manager دو فایل هم نام svchost.exe که بیشترین Proccess رو دارند حذف یا همون End Proccess میکنم میتونم فایل دانلود کنم و سرعتم به حالت اصلی برمیگرده
...
. بله احتمال ويروس داشتن زياد هست! لطفن برنامه من را از اينجا دنلود و اجرا نماييد و روي دكمه System Info...o كليك و هر پيامي كه داد روي دكمه Send...o كليك كنيد. در كنار فايل exe برنامم يك فايل Zip درست مي‌شه، لطفن آن را برايم در اينجا UL و در اينجا خبرم نماييد.

. يه نگاه هم به ريشه پارتيشن حاوي ويندوز بفرماييد!! ترجيحن از Folder Option اين Show Hidden file را انتخاب و Hide protected Opr...o را خاموش كنيد. اگر در ريشه فايل Autorun.inf موجود بود، آن را با Notepad باز نماييد و نام هر فايل اجرايي كه در آن بود را جستجو كرده و برايم با فايل Autorun.inf فشرده و پسورد 123 گذاشته و به همان آدرس UL نماييد. (معمولن فايل اجرايي در همان ريشه پارتيشن موجود هست) اگر نتوانستيد كه تنظيمات Folder Option را تغيير دهيد، همين الان برنامه كوچك WinNC را دنلود و با آن به دنبال آن فايل‌ها بگرديد.

میخواستم ببینم نرم افزاری هست که بشه دید با چه سایتی تبادل اطلاعات میشه؟
. بعله! برنامه‌هاي فايروال Online Armor و Outpost و Comodo و .... دقيقن نام برنامه، پورت‌هاي و IPها و ..... فعال را نشان و ميزان كل داده‌هاي ارسالي و دريافتي و RealTime را نمايش مي‌دهند. من outPost را پيشنهاد مي‌دهم و لطفن كامل اين لينك را مطالعه نماييد و از آنجا دنلود كنيد.

الان دارم ناد32 رو نصب میکنم
اگر نصب شد همینجا اعلام میکنم
. اگر توانستيد نصب نماييد، حتمن تنظيمي كه در پست 11 و تصوير دوم اين تاپيك هست را انجام دهيد.
موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/24
26650.gif
209266.gif

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
ممنون
خوب هستی؟
چطوری؟
دیروز یکی از دوستان گفت نرم افزار Steganos Internet Security 2009 رو نصب کنم جلوی هر گونه دانلود و آپلود مشکوک رو میگیره
به محض اینکه نصب و اجرا کردم دیگه هیچ مشکلی نداشتم
Nod 32 هم چیزی پیدا نکرد
اما این برنامه 6 تا ویروس پیدا کرد که مشکل از 2 تاشون بود که داخل فولدر System32 بودن

باز هم ممنون از راهنمایی های شما

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام TehranNet عزيز
1538.gif

. خيلي ممنونم خوبم. خوب خدا را شكر كه مشكل حل شده. اما نگاهي به ليست بهترين فايروال‌ها در اينجا بندازيد بد نيست. ما در خدمتيم......

خداحافظ
IgImAx
88/05/24
26650.gif

بالا