دوستانی که سایت دارند و مایل به تبادل بنر ( 468*60) هستند پیغام بدن که با هم تبادل بنر داشته باشیم.
سایت من هم roozmusic.com هستش.
اگه بازدید سایتتون بالا باشه حاضر به تبادل بنر هستیم.به نقل از erfan005 :دوستانی که سایت دارند و مایل به تبادل بنر ( 468*60) هستند پیغام بدن که با هم تبادل بنر داشته باشیم.
منم هستم....به نقل از starsoheil :اگه بازدید سایتتون بالا باشه حاضر به تبادل بنر هستیم.
من حاضرم به مدت یک هفته آزمایشی با هم تبادل بنر داشته باشیم.اگه خوب بود تمدیدش میکنیم.به نقل از erfan005 :خب شما سایت رو دیدین ؟ اگه هستین بگین.!
بنر شما رو گذاشتم. راستش من بیشتر دوست دارم بنر سایتهای خوب رو توی سایتم بذارم و انتظاری هم ندارم.سایت شما هم فکر می کنم سایت جالبی هست.به نقل از starsoheil :من حاضرم به مدت یک هفته آزمایشی با هم تبادل بنر داشته باشیم.اگه خوب بود تمدیدش میکنیم.
هر موقع گذاشتین خبر بدین تا بنر شما رو اضافه کنم.
لینک بنر : http://www.p30mobile.com/images/banner.jpg
من لینک سایت شما را در قسمت لینکستان سایتم قرار می دم.به نقل از al_frd :من توي سايتم جائي براي قرار دادن بنر ندارم . ولي ساييتون رو توي تبليغات و قسمت تبادل لينك سايتم مي تونم بذارم . شما هم هر جور دوست دارين به ما لينك بدين يا بنر بذارين . نظرتون رو بفرمائيد .
بنر شما هم اضافه شد.در ضمن مگه بنرها رو در صفحه اول قرار نمیدین!به نقل از erfan005 :بنر شما رو گذاشتم. راستش من بیشتر دوست دارم بنر سایتهای خوب رو توی سایتم بذارم و انتظاری هم ندارم.سایت شما هم فکر می کنم سایت جالبی هست.