• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبادل +1 گوگل

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام یه چند روز پیش یه سایتی دیدم به نام http://plusex.net/ که کارش اینه کاربر میاد تو سایت به سایت هایی که ثبت نام کردن اونجا بهشون + میده تو گوگل،کاربرهایه دیگه هم به سایت اون طرف+1 میدن،+1 هم سرویس جدید گوگل هستش که هرچی +1 بالاتر باشه گفته میشه محبوبیت تو گوگل افزایش پیدا میکنه،خوب ما میتونیم تو نت فارسی هم اینکارو کنیم ولی متاسفانه من دانش کُدنویسی این سایت به صورت فارسی رو ندارم ولی میتونم تاپیک بزنم :D

اگه دوست داشتین برای سایت من +1 بزنید و لینکتون رو بذارین یا پی ام بدین آدرس رو تا براتون +1 بزنم

سایت من : http://www.zibapix.com

پ.ن : ریگارد:D

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
ای بابا نشد از یه امکان درست استفاده بشه توی نت :دی

حتما باید همه چه مافیایی بشه....

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
پی امتون رو جواب دادم
آرهــ
من قبلا فکر میکردم مافیا بازی نمیشه این،اما خوده خارجیا دارن میکنن چرا ما نکنیم؟!:D
ای بابا نشد از یه امکان درست استفاده بشه توی نت :دی

حتما باید همه چه مافیایی بشه....
آخــ خیلی حــال میده :D

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
آقا منم + بدید همتون رو مثبت میدم خبر بدید + کنم
my YAHOO ID!:iranimij

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
البته جواد جون نحوه کار +1 به این صورته که فردی +1 میکنه سایتت رو لینک سایت تو در نتایجی که اون سرچ می کنه بالاتره نه اینکه هرچی +1 بیشتر شد نتیجه بهتری میده . .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب پس با این وضع و اوضاع بزودی یا +1 گوگل جمع میشه ، یا کلا الگوریتم گوگل متلاشی میشه ! دی:

اینم شد بالا بردن رنک الکسا . فردا سایتهاش هم رونمایی میشه ! دی:

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
البته جواد جون نحوه کار +1 به این صورته که فردی +1 میکنه سایتت رو لینک سایت تو در نتایجی که اون سرچ می کنه بالاتره نه اینکه هرچی +1 بیشتر شد نتیجه بهتری میده . .
تاییید میشه

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
پـ نـ پـ خرزو خانو میگم!
خرزو خان هم که خود منم!!
به آقا جواد هم پیشنهاد دادم قبلا به جا اینکه پیش رفیقاش پشت سر من و اون یکی شریکش حرف بزنه و تهمت بزنه، یه تاپیک تو همین PT بزته، داستان رو تعریف کنه، منم تعریف کنم، تا مشخص شه کی دزده و کی حق کیو خورده و کی چقدر ضرر کرده و ...
تو نمایش نتایج به خود شخص و حلقه هاش تاثیر میذاره.
که با 10-20 تا پلاس به جایی نمیرسه! ولی با 2-3 هزار تا چرا، ممکنه خیلی اتفاقا بیفته! :blink:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
خو پویا جان منم همین فکر رو میکردم،ولی وقتی سایت خارجیا دارن میکنن حتما یه چیزی داره دیگه،درضمن من جایی مطلبی چه فارسی چه انگلیسی ندیدم که توضیح کاملی در مورد این دکمه داده باشه! ولی خوب تو سرچا اونایی که من + زدم بالاتر میاد!
خرزو خان هم که خود منم!!
به آقا جواد هم پیشنهاد دادم قبلا به جا اینکه پیش رفیقاش پشت سر من و اون یکی شریکش حرف بزنه و تهمت بزنه، یه تاپیک تو همین PT بزته، داستان رو تعریف کنه، منم تعریف کنم، تا مشخص شه کی دزده و کی حق کیو خورده و کی چقدر ضرر کرده و ...

آقای یزدیان من پشت سر شما حرفی نزدم،کسانی که بهم پی ام دادن باهاشون صحبت کردم،همین!

بعدشم بابا من اصلا بیخیال تو داداش و زنت شدم شما نمیخوای بیخیال من شی؟! دمت گرم تو تاپیک من پست نزن،اصلا من کثیف ترین آدم دنیا،اگه سایت داری بده + بزنیم اگه نداری خدافظ شما! :eek:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
طرح جالبيه ولي جواب نميده زياد

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ئه؟ مبارکه :rolleyes:

نگو کباب میشم :(

پ.ن (واسه اینکه اسپم نشه!): یه سایت بیارید بالا که نیاز به این همه وقت گذاشتن نباشه. :blush:

یه چیزی مثله پرشین رجیستر؟! :دی

بالا