• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبديل فلش به Screen Saver

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
من اصلا هیچ چی از فلش نمیفهمم مگر اینکه یه ربطی به برنامه نویسی داشته باشه!! بنابر این اصولا این طرفا زیاد نمیام.
اما غرض از مزاحمت. http://cyberrabbits.net/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=53
یه زمان که حوصله داشتم نشستم و یه برنامه نوشتم که فلش رو تبدیل میکنه به Screen Saver و حقیقتش اینه که نسبت به برنامه های مشابهش خیلی بهتر شد. اینم لینکش ببینید :
حالا احتیاج به کمک دارم. یکی از شما دوستان اگه کمک کنه و یک فلش کوچولو برای اینکه به عنوان نمونه باهاش یه Scr بسازم برام بسازه . (با ذکر اسم سایت یا هر چیزی مربوط به خودش و اگه ممکنه (که مهم هم نیست ) اسم سایت من.
اگر هم کسی خواست که با این برنامه Scr بسازه و منتشر کنه خوشحال میشم کمک کنم چون به نظر خودم قالب برای دیالوگ تنظیماتش درست کردن همچی بفهمی نفهمی سخته! اگه کسی خواست بگه .لیسانسشم کاملا آزاده.
:)

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
سلام جناب " littlerabbit" عزیز ، آقا دوست داری در چه سطی باشه ؟

whiteflag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این برنامه رو الان دیدم و به نظرم این که گفتین نسبت به برنامه های مشابهش بهتره درسته ولی من به تو این دسته از این برنامه ها Flash Studio PRO رو ترجیح میدم . به هر حال در برنامه عالی شده و یه خسته نباشید بهتون میگم و ای کاش می تونستین مثل خارج از کشور برنامتون رو با قانون Copyright برای فروش بگذارید :)

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به نقل از whiteflag :
من این برنامه رو الان دیدم و به نظرم این که گفتین نسبت به برنامه های مشابهش بهتره درسته ولی من به تو این دسته از این برنامه ها Flash Studio PRO رو ترجیح میدم . به هر حال در برنامه عالی شده و یه خسته نباشید بهتون میگم و ای کاش می تونستین مثل خارج از کشور برنامتون رو با قانون Copyright برای فروش بگذارید :)
ممنون از نظرتون . ولی اون که گفتین یه چیرایی بیشتر داره اما نصف قابلیتهای این بدبختو نداره!!! در ثانی این برنامه حالا حالاها تو مرحله تسته. و حالا حالا کار داره اگه دست از سرم بردارن بذارن که بهش برسم. در ثانی من که نمیتونم اونو بخرم!!! پس قانونا نمیتونم Scr هایی که باهاش میسازم منتشر کنم. اما این آزاده و این یک مزیت بزرگه. نیست؟؟؟
من که اصولا قصد فرشو ندارم چون یه جورایی بچمه!!!! مگه شما بچتونو میفروشید؟؟؟؟ :D البته اگه بزرگ شه شاید شوهرش بدم!!!
سلام جناب " littlerabbit" عزیز ، آقا دوست داری در چه سطی باشه ؟
منو چه به سطح دوست من!!. من فقط میخوام یه دمو توی برنامه بذارم (یه فایل کم حجم اگه باشه) که به عنوان مثال بشه ازش استفاده کرد و همینطور یک Scr بسازم و اونو به عنوان مثال (که با این برنامه ساخته شده ) منتشر کنم. یعنی اون فلش ساخته شده رو با ذکر کامل نشانی سازندش در دیالوگ تنظیمات و لینک سازنده منتشر کنم. همین!!

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
باشه آقا ، فقط لطف کن سورس لوگو سایتت رو برام میل کن ، Saeid3D[AT]gmail

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فرستادم. ممنون از وقتی که گذاشتی.

هر کدوم از بر و بچ هم که میخوان از کارشون Scr بسازن با کمال میل اینکارو میکنم . فقط کافیه یه میل به من بزنن. fzerorubigd{@} gmail.com

به هر حال چون برنامه خودمه شما هم میتونید هر جور دلتون خواست این Scr رو منتشر کنید . محدودیت هم نداره! قابل توجه whiteflag !!! شما در اولویتید!! )میخوام نظرتونو عوض کنم!!!! اونوقت میفهمید کدوم بهتره و بچه منو زیر سوال نمیبرید!!! الان از وقتی که حرف شما رو شنیده یه بند داره گریه میکنه. :lol: :lol: :lol:

maxman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قدم نو رسيده مبارك ! فقط اگه امكان داره بگيد با چي نوشتينش .
واقعا تبريك من رو بپذيريد , ولي فكر نكنم بد باشه به فكر يه خواهر يا برادر كوچيك براش باشيدها ! مثلا يه كمپايلر كه فارسي رو براي فلش كاملا ساپورت كنه , اگه اين كارو بكنيد فكر كنم اين يكي زودتر باسش شوهر پيدا شه , يا شايدم زن ! ! ! شايدم بشه جفتشون رو با هم تو يه پك راهي خونه بخت كرد (اسم پكشم ميشه باجناقها!).
راستي منم خيلي دوست دارم تستش كنم .
:D

بالا