• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبديل فيلمهاي MiniDV دوربينهاي فيلمبرداري ديجيتال به VCD يا DVD بدون افت كيفيت

human1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام لطفا اگر اين مطلب قبلا در تاپيك ديگري آمده راهنمايي بفرماييد
من يك دوربين فيلم برداري ديجيتالي Sony DCR-20H دارم كه با استفاده از پورت iLINK( FireWire) ميتوانم فيلم ضبط شده را با رزولوشن اصلي 725 با فرمت AVI به كامپيوتر منتقل كنم.
ولي مشكل اينجاست كه 2 دقيقه از فيلم 450 مگابايت فضا ميگيردو تبديل به فرمتهاي ديگر هم كيفيت خوبي ندارد.
لطفا اگر كسي از دوستان در اين مورد اطلاعاتي دارد مرا راهنمايي كند.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از human1 :
من يك دوربين فيلم برداري ديجيتالي Sony DCR-20H دارم كه با استفاده از پورت iLINK( FireWire) ميتوانم فيلم ضبط شده را با رزولوشن اصلي 725 با فرمت AVI به كامپيوتر منتقل كنم.
ولي مشكل اينجاست كه 2 دقيقه از فيلم 450 مگابايت فضا ميگيردو تبديل به فرمتهاي ديگر هم كيفيت خوبي ندارد.
آيا شما كاربر حرفه اي هستين يا آماتور ؟

human1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز كاربر حرفه اي سايت يا كاربر حرفه اي كامپيوتر يا كاربر حرفه اي در فيلم برداري.....؟ :wacko:
به هر حال آنقدر ها هم بيغ نيستيم فقط چون اولين تجربه ام در ايجاد VCD بوده ميخواستم با دوستاني كه با تجربه تر هستند مشورت كنم.
به حر حال از توجه تان ممنونم :)

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از human1 :

به نظر من تنهای راهی که شما داری تبدیل فرمت AVI به DV همزمان باIMPORT تصاویر از دوربین به کامپیوتر با با استفاده از نرم افزار DIVX می باشد که حجم کلی را به میزان قابل توجهی کاهش داده و در عین حال کپچر هم انجام می شود.

فاضلی
8923890 - 8923889

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ipc110 :
به نظر من تنهای راهی که شما داری تبدیل فرمت AVI به DV همزمان باIMPORT تصاویر از دوربین به کامپیوتر با با استفاده از نرم افزار DIVX می باشد که حجم کلی را به میزان قابل توجهی کاهش داده و در عین حال کپچر هم انجام می شود.

فاضلی
8923890 - 8923
889

تبليغاته ؟ :D

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از human1 :
دوست عزيز كاربر حرفه اي سايت يا كاربر حرفه اي كامپيوتر يا كاربر حرفه اي در فيلم برداري.....؟ :wacko:
به هر حال آنقدر ها هم بيغ نيستيم فقط چون اولين تجربه ام در ايجاد VCD بوده ميخواستم با دوستاني كه با تجربه تر هستند مشورت كنم.
به حر حال از توجه تان ممنونم :)
شما وقتي سوالت درباره تبديل وكپچره و من مي پرسم حرفه اي هستيد ربطي به سايت نداره كه :eek: مربوط ميشه
به فيلمبرداري و تدوين و .... . در اين زمينه ها حرفه اي هستيد و مي خواهيد فيلم يا تيزري بسازيد بايد سيستم قوي
تهيه كنيد ولي اگه كارتون تبديل نوار به VCD ىه بايد كارت مخصوص تبديل تهيه كنين اگر هم چيزه ديگه ايه بگين تا جوابتونو بدم :)

human1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
شما وقتي سوالت درباره تبديل وكپچره و من مي پرسم حرفه اي هستيد ربطي به سايت نداره كه :eek: مربوط ميشه
به فيلمبرداري و تدوين و .... . در اين زمينه ها حرفه اي هستيد و مي خواهيد فيلم يا تيزري بسازيد بايد سيستم قوي
تهيه كنيد ولي اگه كارتون تبديل نوار به VCD ىه بايد كارت مخصوص تبديل تهيه كنين اگر هم چيزه ديگه ايه بگين تا جوابتونو بدم :)

نه دوست عزيز من فقط ميخوام فيلمهايي كه با دوربينم ميگيرم بدون افت كيفيت يا با افت ناچيز و با حجم معقولي ذخيره كنم.
مثلا اگه VCDميشه در حد فيلمهاي تو بازار باشه نه اينكه حاله شطرنجي دور آدما بيفته.
كارت مخصوص رو كه شما فرمودين فكر ميكنم براي تبديل فيلمهاي آنالوگ باشه . ولي من ميخوام يه فيلم ديجيتال رو بدون افت به VCD تبديل كنم.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
NeroVision Express2 رو یه تست بزن

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اول این که من فکر می کنم این سئوال به این بخش مربوط نمیشه.

دوم این که من درست متوجه نشدم که مشکل شما با کدوم قسمت قضیه اس. عنوان تاپیکت یه چیز میگه و متن سئوالت 3-4 تا چیز دیگه.
آیا مشکلت فضای فایل ها در حین انتقال ـه؟ یا اینکه مسئله ت تبدیل به یه فایل دیگه با کیفیت مناسبه؟ و یا اینکه در تبدیل به DVD یا VCD با کیفیت مناسب مشکل داری؟

سوم این که جواب جناب ستوده رو جدی بگیر، پاسخ سئوالت یه جورایی از اونجا میگذره.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
تاپيك جالبي شد . كيفيت در حد DV داشتن رو VCD كاملا غير ممكنه هومن خان شما اين مورد كيفيت خوب رو وقتي ميتونيد داشته باشيد كه فيلم هاي كپچر شدتون رو بدون توجه به حجم روي هارد يا هر منبعي به صورت مثلا DV AVI ذخيره كنيد , يعني با بهترين تنظيمات , بالاترين fps و بزرگترين رزولوشن يعني 720x480 كه ميشه بهش گفت mpeg2 ... و قابل پخش تو دستگاههاي player نيست .

فرمتي به اسم VCD يعني رزولوشن 352x240 با روش فشرده سازي mpeg1 كه تو اين VCD هر دقيقه از فيلم شما تقريبا 10 مگابايت حجم داره و در نهايت بسته به نوع CD , فيلمتون حداكثر 80~74 دقيقه خواهد بود ... از هر منبعي كه به VCD تبديل كنيد ملاك پر كردن اون 80 دقيقه با همون تنظيماتي هست كه عرض كردم ... يعني محدود هستيد به يك كيفيت و تنظيمات از پيش تعريف شده و مثلا nero مياد اينكار رو براي شما انجام ميده ... من تجربه و اطلاعات خاصي در اين مورد ندارم ولي شايد NeroVision Express كه دوستم جناب ستوده فرمودند اين كار رو بهتر و با كيفيت قابل قبولتري انجام بده ...

مشكل اينجاست كه شايد هيچ كدوم از ما دقيقا متوجه منظور و سوال اصلي شما نشديم ولي من حدس ميزنم كه شما با اينكه تو عنوان تاپيك از كلمه DVD استفاده كرديد ولي dvd-writer نداريد , اگر dvd writer داشتيد ميتونستيد فيلمهاتون رو به mpeg2 با رزولوشن 720x480 تبديل كنيد و به نظر من تو اين حالت افت كيفيت نسبت به DV انقدر كم هست كه نميشه هيچ تفاوتي احساس كرد ...

SVCD رو فراموش كردم كه همون mpeg2 هست روي CD ولي با محدوديت رزولوشن ( دقيق نميدونم ولي فكر كنم در حد mpeg1 ) و با محدوديت زمان ضبط ... چون تو اين حالت حداكثر 30 تا 50 دقيقه فيلم رو CD خواهيد داشت و بعضي از VCD Player ها اين فرمت رو ساپورت نميكنن .

پيشنهاد من اينه كه تو زندگي هميشه دنبال بهترين كيفيت در هر چيزي باشيم . ميشه با 50 تومن يك dvd-writer خريد و لحظات شاد زندگي رو با بهترين كيفيت (نه شطرنجي) ثبت و نگهداري كرد .

happyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز از برنامه Ulead Video studio استفاده كن

human1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
tsotodeh عزيز NeroVision Express2 رو هنوز تهيه نكردم كه تستش كنم.

happyboy عزيز شنيده ام كه Ulead Video studio بهترين كيفيت رو ميده.

Niaz عزيز همانطور كه هدس زديد من dvd-writer ندارم . ولي مساله اينست كه چرا نميتوانم يك VCD با كيفيت فيلمهاي موجود در بازار تهيه كنم. پيشتر فكر ميكردم كه مشكل افت كيفيت مربوط به كپچر ضعيف است ولي الان ميبينم كه در تبديل فرمت هم افت دارم .

جناب xPlod اميدوارم كه متوجه مشكلم شده باشيد. ضمنا اگر فكر ميكنيد سوالم بايد جاي ديگري مطرح شود بفرماييد تا منتقلش كنم.
باز هم از همه دوستاني كه به اين تاپيك توجه نشان دادند و راهنمايي كردند متشكرم.
سعي ميكنم به زودي سري به بازار بزنم و نرم افزارهايي كه فرموديد راتهيه و امتحان كنم.

arghavan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
دوست عزيز اول به تمام حرفهاي دوستمان نياز توجه كن وكاملا صحيح است وبعلاوه فيلمهايي كه در بازار ميبينيد با دوربينهاي ديگري برداشت شده اند :blink: بهترين راه استفاده از نرم افزارulead media studio 7 است در اين نرم افزار تقريبا تمامي فرمتها را به هم تبديل ميكند تنظيم كيفيت دست خودتان است اما وقتيvcd ميخواهيد نبايد انتظار تصوير720x576 را داشته باشيد وفريم سايز آنها با هم كاملا فرق ميكند به عنوان مثال وقتي من نوعي با دوربين3ccd با dvcam ميگيرم اينجا بايد تصميم بگيرم كيفيت برايم مهم است يا حجم اگر كيفيت كه مسلما همان است ديگر فرمت تقريبا قديمي vcd جاي خود را به dvdميدهد من وقتي با دوربين-*** sony dsrخودم فيلم ميگيرم و روي cd اگر انتقال دهم كيفيتش فقط كمي با دوربينهاي معمول فرق ميكند وبا فرمت dvd تقريبا همان چيزي كه ركورد شده.

از دوستان عزيز وبزرگواران پوزش ميخواهم .اگر كسي سوالي كرد لطفا بدون منت پاسخ دهيم به ما چه ضرري ميرسد كه طرف حرفه اي يا آماتور. :(

بالا