• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبديل PDF‌فارسي به فايلهاي Doc يا Html (درخواست نرم افزار )

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
البته آکروبات 7 این کارو انجام میده امّا فارسی رو خراب میکنه
شما اگه تجربه ای دارید به من هم بگید

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
یه سوال دیگه هم داشتم اگه خیلی سوال میکنم منو ببخشید : برنامه ای رو میشناسد که بتونه آکروبات 6 یا 7 تولید بکنه و نه ورژن های پایین تر

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
از گرافیک و ملتی مدیا منتقل شد به بخش مربوطه !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از من :
یه سوال دیگه هم داشتم اگه خیلی سوال میکنم منو ببخشید : برنامه ای رو میشناسد که بتونه آکروبات 6 یا 7 تولید بکنه و نه ورژن های پایین تر
مگه خود اكروبات 7 فايل PDF ورژن7 نميسازه؟ :blink:
اگه نميسازه پس چرا اسمش اكروبات 7 هست؟؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از mahdi206 :
مگه خود اكروبات 7 فايل PDF ورژن7 نميسازه؟ :blink:
اگه نميسازه پس چرا اسمش اكروبات 7 هست؟؟
میزنه حسابی فارسی رو خراب میکنه :blink:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از من :
میزنه حسابی فارسی رو خراب میکنه :blink:
من نميدونم چي ميگي ، چون خودم اينو ندارم ولي ورژن 5 رو كه دارم pdf writer اش فارسي رو ميريزه به هم من با distiller فايلهاي فارسي رو pdf ميكنم.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از mahdi206 :
من نميدونم چي ميگي ، چون خودم اينو ندارم ولي ورژن 5 رو كه دارم pdf writer اش فارسي رو ميريزه به هم من با distiller فايلهاي فارسي رو pdf ميكنم.
اصلا پی دی اف برنامه های غیر از آکروبات بهتره براش . یه چند تا برنامه برای تبدیل به doc پیدا کردم امّا حجمشون زیاد بود . گفتم اگه کسی قبلا این کارو کرده به ما هم بگه
25.GIF

چون سرعت اینترنتم خیلی وحشتناک خارابه

babakslt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خاب عزيزم نمي توني Copy و Paste کني؟
برو تو آکروبات و Select کن و بعد هم برو تو يه اديتور Paste کن... نمي شه؟

تابعد...
117.gif

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از babakslt :
خاب عزيزم نمي توني Copy و Paste کني؟
برو تو آکروبات و Select کن و بعد هم برو تو يه اديتور Paste کن... نمي شه؟

تابعد...
117.gif
عزيز من! اگه اينطوري ميشد كه ملت الان نميومدن اينجا علاف يه برنامه درست و حسابي باشن و با هم بحث كنن.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
آکروبات هفت برای تبدیل اسناد html فارسی به pdf مشکل داره (البته منظورم پرینت گرفتن از صفحه نیست ها چون خیلی چیزها از جمله شکل اصلی سند و لینک ها از بین میره). برای تبدیل pdf به html متون فارسی رو خراب میکنه​

در مورد سند doc به pdf بعد از اینکه چند جا رو تنظیم کنی درست میشه اما برای تبدیل pdf به doc هم باز میزنه فارسی رو خراب میکنه و تنظیماتی در اکروبات نداره​

استفاده از نرمافزار اکروبات زیاد جالب نیست دنبال یه نرم افزار های دیگم مخصوصا در مورد تبدیل pdf به اسناد دیگه​

در صورتی که نرم افزار های غیر آکروبات بهتر pdf میسازن . یه چند تا نرم افزار دانلود کردم امّا همشون سریال می خان و سریالشون هم اصلا پیدا نمیشه . امّا ساده ترین هاشون واقعا از آکروبات بهتر بودن امّا یه عکس میندازن روی سند که مثلا این نسخه آزمایشی هست .​

در مورد کپی و پیست کردن هم باید بگم که این کار فقط نوشته ها رو به صورت نا منظم رو انتقال میده و خیلی چیز های دیگه از جمله عکس ها و جدول ها و از هم مهم تر طرح اصلی سند انتقال داده نمیشه​

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
بيين دوست من! اكثرا پرينت فايلهاي html با اون چيزي كه شما تو مانيتور ازش ميبينين فرق داره. فايل PDF ساختن از يه فايل html هيچ فرقي با پرينت گرفتن بر روي pdf writer نداره و چون ميخواد پرينت بگيره و پيش فرضش كاغذ A4 يا Letter هست عرض صفحه رو از يه جايي به بعد ميشكنه. شما اول بايد بري print preview اون رو خوب نگاه كني.
در مورد اينكه acrobat 7 درست و حسابي كار نميكنه من خودم كه تا حالا كار نكردم ولي با acrobat 5 كار ميكنم و انصافا هيچ مشكلي تا حالا باهاش نداشتم و هر فايلي كه خواستم با distiller تونستم ازش فايل pdf بسازم.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
خوب من هم می خاستم که صفحه به هم نخوره . مرسی از راهنمایت . انجامش دادم .ببینم راهی هست که بشه لینک های توی صفحه رو هم به سند پی دی اف اضافه کنم;)

حالا یه مشکل دیگه باقی مونده و اونم تبدی سند pdf به فرمت های دیگست که بشه ویرایشش کرد . در این مورد اطلاعاتی ندارید دوست عزیز ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از من :
خوب من هم می خاستم که صفحه به هم نخوره . مرسی از راهنمایت . انجامش دادم .ببینم راهی هست که بشه لینک های توی صفحه رو هم به سند پی دی اف اضافه کنم;)

حالا یه مشکل دیگه باقی مونده و اونم تبدی سند pdf به فرمت های دیگست که بشه ویرایشش کرد . در این مورد اطلاعاتی ندارید دوست عزیز ؟
چرا بايد راهي باشه ، بادمه دوستم يه سري ebook داشت با adobe acrobat اونها رو pdf كرد لينكها رو هم منتقل كرده بود.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از mahdi206 :
چرا بايد راهي باشه ، بادمه دوستم يه سري ebook داشت با adobe acrobat اونها رو pdf كرد لينكها رو هم منتقل كرده بود.
واقعاً ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از من :
آره ، اما الان اون رفته مشهد خونه اش ، ولي من CD كتابهايي كه html بودن و اونها رو PDF كرده هنوز دارم.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
خوب اگه فایل های pdf رو داری که حله که !

اگه زحمت نیست فایل رو با آکروبات باز کن و برو توی Document Properties ببین با چه نرم افزاری ساخته شده

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از من :
خوب اگه فایل های pdf رو داری که حله که !

اگه زحمت نیست فایل رو با آکروبات باز کن و برو توی Document Properties ببین با چه نرم افزاری ساخته شده
خب با خود adobe acrobat اينا رو pdf درست كرده!

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
[

خوب پس چرا من نموتونم این کارو انجام بدم . شاید جایی رو جا انداختم . کسی هست که کمک کنه ؟

بالا