مگه خود اكروبات 7 فايل PDF ورژن7 نميسازه؟ :blink:به نقل از من :یه سوال دیگه هم داشتم اگه خیلی سوال میکنم منو ببخشید : برنامه ای رو میشناسد که بتونه آکروبات 6 یا 7 تولید بکنه و نه ورژن های پایین تر
میزنه حسابی فارسی رو خراب میکنه :blink:به نقل از mahdi206 :مگه خود اكروبات 7 فايل PDF ورژن7 نميسازه؟ :blink:
اگه نميسازه پس چرا اسمش اكروبات 7 هست؟؟
من نميدونم چي ميگي ، چون خودم اينو ندارم ولي ورژن 5 رو كه دارم pdf writer اش فارسي رو ميريزه به هم من با distiller فايلهاي فارسي رو pdf ميكنم.به نقل از من :میزنه حسابی فارسی رو خراب میکنه :blink:
اصلا پی دی اف برنامه های غیر از آکروبات بهتره براش . یه چند تا برنامه برای تبدیل به doc پیدا کردم امّا حجمشون زیاد بود . گفتم اگه کسی قبلا این کارو کرده به ما هم بگهبه نقل از mahdi206 :من نميدونم چي ميگي ، چون خودم اينو ندارم ولي ورژن 5 رو كه دارم pdf writer اش فارسي رو ميريزه به هم من با distiller فايلهاي فارسي رو pdf ميكنم.
عزيز من! اگه اينطوري ميشد كه ملت الان نميومدن اينجا علاف يه برنامه درست و حسابي باشن و با هم بحث كنن.به نقل از babakslt :خاب عزيزم نمي توني Copy و Paste کني؟
برو تو آکروبات و Select کن و بعد هم برو تو يه اديتور Paste کن... نمي شه؟
تابعد...
چرا بايد راهي باشه ، بادمه دوستم يه سري ebook داشت با adobe acrobat اونها رو pdf كرد لينكها رو هم منتقل كرده بود.به نقل از من :خوب من هم می خاستم که صفحه به هم نخوره . مرسی از راهنمایت . انجامش دادم .ببینم راهی هست که بشه لینک های توی صفحه رو هم به سند پی دی اف اضافه کنم
حالا یه مشکل دیگه باقی مونده و اونم تبدی سند pdf به فرمت های دیگست که بشه ویرایشش کرد . در این مورد اطلاعاتی ندارید دوست عزیز ؟
واقعاً ؟به نقل از mahdi206 :چرا بايد راهي باشه ، بادمه دوستم يه سري ebook داشت با adobe acrobat اونها رو pdf كرد لينكها رو هم منتقل كرده بود.
آره ، اما الان اون رفته مشهد خونه اش ، ولي من CD كتابهايي كه html بودن و اونها رو PDF كرده هنوز دارم.به نقل از من :واقعاً ؟
خب با خود adobe acrobat اينا رو pdf درست كرده!به نقل از من :خوب اگه فایل های pdf رو داری که حله که !
اگه زحمت نیست فایل رو با آکروبات باز کن و برو توی Document Properties ببین با چه نرم افزاری ساخته شده