• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل عکس به عکس کارتونی  در فوتوشاپ

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من توی یه سایت آموزش تبدیل عکس واقعی به عکس کارتونی دیدم خواستم بدونم از دوستان کسی هست که منو تو این زمینه راهنمایی کنه چون چند جایی آموزش موندم نتونستم برم مرحله بعد

اینم آموزشه:
http://www.melissaclifton.com/tutorial-popart1.html

ROLEX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
می تونی در فتوشاپ و از دو فیلتر paint daubs و یا dry brush واقع در قسمت artistic استفاده کنی!!!
ولی من یادمه قبلنا با نرم افزار corel photo paint عکس یک چهره را به یک نقاشی تبدیل کردم ولی یادم نیست چجوری!!!
اگر کارت با این دو تا فیلتر راه افتاد که هیچ، وگرنه بگو تا برم نگاه کنم که کدام قسمت corel photo paint باید بری.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از persian-earning :
می تونی در فتوشاپ و از دو فیلتر paint daubs و یا dry brush واقع در قسمت artistic استفاده کنی!!!
ولی من یادمه قبلنا با نرم افزار corel photo paint عکس یک چهره را به یک نقاشی تبدیل کردم ولی یادم نیست چجوری!!!
اگر کارت با این دو تا فیلتر راه افتاد که هیچ، وگرنه بگو تا برم نگاه کنم که کدام قسمت corel photo paint باید بری.

دوست عزیز یه نگاهی به آموزش بکن

مثلا تو آموزش ورداشته عکسا رو اینجوری کرده با همین آموزش

sterling.jpg

jacob.jpg

ولی روش شما تو فوتوشاپ اصلا ربطی به این روش نداره

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
عزیزم توی این سایت که کاملا توضیح داده؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50

belffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از persian-earning :

بگو چه جوری با کرل این کارو کردی

belffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار کرل حرف نداره. این فوتوشاپ رو باید بفروشن خروس قندی بخرن :cool: . نمیدونم چرا از این فوتوشاپ هیچوقت خوشم نیومده. به خصوص با اون حجم فایلهای خروجیش

من دارم با کرل یه عکس رو دستکاری میکنم و به جاهای خوبی رسیدم. البته باید برم عکس رو دوباره اسکن کنم که ضایع نشه. اگه کس دیگه ای میخواد عکس کارتون کنه با کرل بیاد اینجا تبادل نظر

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چی شد ؟

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از belffy :
کار کرل حرف نداره. این فوتوشاپ رو باید بفروشن خروس قندی بخرن :cool: . نمیدونم چرا از این فوتوشاپ هیچوقت خوشم نیومده. به خصوص با اون حجم فایلهای خروجیش

من دارم با کرل یه عکس رو دستکاری میکنم و به جاهای خوبی رسیدم. البته باید برم عکس رو دوباره اسکن کنم که ضایع نشه. اگه کس دیگه ای میخواد عکس کارتون کنه با کرل بیاد اینجا تبادل نظر
اصلا کارل هیچ ربطی به فوتوشاپ نداره این کارش چیز دیگس اون یکی چیزی دیگه
این خصومت شخصی شماست که از فوتوشاپ بدتون میاد

بالا