• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل به صفحات html به Asp.net

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. من یک سری صفحه با DreamWeaver قبلا درست کردم که همه به فرمت HTML بودن . یک عالمه Css و از این چرت و پرت ها هم ریختم توش.
ولی الان رئیسم میگه که به این صفحات بعضی خواص داینامیک از قبیل سطح دسترسی و ... بده و الی الاخ
حالا بنده سوالم اینه که آیا راهی وجود داره که بشه بدون اینکه من بیچاره بشینم همه این صفحه ها رو تو Visual Studio یا MS Expression Web دوباره طراحی بکنم بتونم کد و فرم های Asp رو تلفیق کنم.
همیجوری فایل ها رو تو VS وارد کردم دیدم که باهاشون عین صفحه خام برخورد می کنه و هیچ کنترلی نمی شه بهش اضافه کرد.
من بیشتر مشکلم با CSSهاست . چون صفحات من مبتنی بر CSSهستن نمی تونم کپی / پیست ساده بکنم. البته به فکر این هم افتادم که برم صفحات خام درست کنم ، بعد بیام کل دستورات بین Tag های <body> رو کپی کنم اونجا ،
ولی چون تعداد صفحات زیاده دنبال یک روش درست حسابی میگردم. هرچند روش بالا رو که گفتم هنوز امتحان نکردم بدونم به چه مشکلاتی بر میخورم.

حالا اگر روش خاصی به نظرتون می رسه من سراپا گوشم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهترین کار اینه که شما یک بار یک master page بسازید و خیلی راحت میتونید همه کد های html رو بین تگ که body صفحات قدیمیتون بوده رو بین تگ form این master page بگذارید بعد header ها رو هم جدا کپی کنید و به قسمت head این master page اضافه کنید تا css تون هم کار بیفته . فقط میمونه به قسمتهایی که توی برنامتون داینامیک اند و تغییر میکنند یک
asp:ContentPlaceHolder اضافه کنید.

حالا میتونید هر مقداری که میخواید صفحه بسازید بدون اینکه نگران شکل ظاهرش باشید

موغفق باشید :)

بالا