• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل ترجمه الخلیج العربی به خلیج فارس

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام
این ایمیل برام اومده بود گفتم بذارم دوستان استفاده کنند:)

سلام به همه دوستان

حتما یادتون هست که تا چندی پیش سایت مترجم گوگل عبارت خلیج فارس را تنها

Gulf

ترجمه می کرد.

الآن میخوام به همه شما این خبر خوش رو بگم که به خاطر همت همه شما عبارت خلیج فارس به درستی ترجمه میشود یعنی همون

Persian Gulf

حالا برای اینکه معنی عربی الخلیج العربی را هم به Persian Gulf تبدیل کنیم تا اگر خودشون هم توی گوگل تایپ کردند الخلیج العربی؛ در جواب خلیج فارس را ببینند

بیایید با کلیک بر روی لینک

http://translate. google.com/ #ar|en|%D8% A7%D9%84% D8%AE%D9% 84%D9%8A% D8%AC%20% D8%A7%D9% 84%D8%B9% D8%B1%D8% A8%D9%8A

همون کار قبلی رو ادامه بدیم. با این تفاوت که این بار مینویسیم الخلیج العربی (ممکنه از قبل تایپ شده باشد )و بعد از اینکه سایت ان

را ترجمه کرد به Arabian Gulf
که البته ممکنه ترجمه روی صفحه آماده باشد

بنابراین
وقتی موس رو روی ترجمه ببرید
می اید

در ارائه یک ترجمه بهتر ما را یاری کنید
یا (contribute a better translation)

روی اسم خلیج عربی کلیک کنیم و بنویسیم
Persian Gulf

بعد از اینکه تعداد مشخصی کاربر این پیشنهاد رو برای ترجمه بهتر به سیستم ارائه بدهند به طور اتوماتیک تغییرش میدهد.

لطفا این میل رو به هر ایرانی که میشناسید بفرستید

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من اگر بگم بالای 1000 بار این ایمیل رو دریافت کردم اغراق نکردم. ایرانی ها اگه این همت و پشتکارشون رو جاهای دیگه به کار گرفته بودن الان وضع ما خیلی بهتر از این بود. ضمنا کسی هم جرات نمیکرد به خلیج فارس چپ نگاه کنه چه برسه به اینکه بخواد اسمشو عوض کنه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
منم کردم :دی
پشت تمام این جربانات امریکا است که اعراب رو شیر میکنه! مگه نه خود اعراب هم میدونند که این خلیج فارس!

بالا