• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل سرمایه ریال

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان
پیشنهادتون برا حفظ ارزش سرمایه بین ۱۰۰ تا۱۵۰ میلیون چیه؟
نمیخوام تو بانک بمونه و دست رو دست بزارم اب بشه بره تو زمین.

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
خرید سکه قوانین خاصی داره؟
یا مثلا چه نوعی باشه؟
کلا روند خرید و فروشش رو یه توضیح کوچولو بدی ممنون میشم

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
اول از همه سکه امامی بگیر که تاریخ روش ۸۶ باشه، تاریخ های قدیمی تر رو ارزون برمیدارن از بعد سال ۸۶ رو همه سکه ها تاریخ ۸۶ میزنن
حتما از جاهایی که مورد تایید صنف طلا و جواهر هستن بگیر، احتمالا کارت ملی هم ازت بخوان
حواست باشه از هر جایی نگیر احتمال تقلب تو سکه زیاده
تو بورس هم می تونی سکه از بانک ها بخری، بهش میگن سکه فردایی اگه خواستی این کارو کنی بگو توضیح بدم دربارش

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
تو بورس یه سری بانک سکه ارائه میکنن بهش میگن سکه فردایی مثلا رفاه
شما از طریق کارگزاری مثل یه سهم معمولی میرید میخرید هر خرید حداقل ۱۰۰ واحده که میشه یه سکه
بعد زنگ میزنید کارگزاری که می خواید برید سکه رو تحویل بگیرید، معمولا فردا یه نامه براتون آماده می کنن که میری کارگزاری میگیری میبری شعبه خزانه سکه اون بانک، و اونجا سکه هاتون رو تحویل میگیرید
می تونی بزاری هم همونجا بمونه اینجوری به ازای هر سکه و هر روز یه پول کمی ازت میگیرن اما واقعا امنه (فکر کنم ۷۰ تک تومن)
روند برعکس هم دارن که سکه خودتو میبری تحویل میدی که کارشناسی میشه و بعد میاد تو پرتفو
قیمت سکه بورسی گاهی از بازار کمتره گاهی هم بیشتر، نکته مهم اینکه اختلاف خرید و فروشش واقعا کمه و اصلا با بازار قابل مقایسه نیست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تو بورس یه سری بانک سکه ارائه میکنن بهش میگن سکه فردایی مثلا رفاه
شما از طریق کارگزاری مثل یه سهم معمولی میرید میخرید هر خرید حداقل ۱۰۰ واحده که میشه یه سکه
بعد زنگ میزنید کارگزاری که می خواید برید سکه رو تحویل بگیرید، معمولا فردا یه نامه براتون آماده می کنن که میری کارگزاری میگیری میبری شعبه خزانه سکه اون بانک، و اونجا سکه هاتون رو تحویل میگیرید
می تونی بزاری هم همونجا بمونه اینجوری به ازای هر سکه و هر روز یه پول کمی ازت میگیرن اما واقعا امنه (فکر کنم ۷۰ تک تومن)
روند برعکس هم دارن که سکه خودتو میبری تحویل میدی که کارشناسی میشه و بعد میاد تو پرتفو
قیمت سکه بورسی گاهی از بازار کمتره گاهی هم بیشتر، نکته مهم اینکه اختلاف خرید و فروشش واقعا کمه و اصلا با بازار قابل مقایسه نیست

خیلی ممنون/

1- برای شروع دقیقا باید از کجا شروع کنیم؟ یعنی میریم تو برنامه کارگزاری چه چیزی سرچ کنم؟ سکه طلا؟ بانک رفاه؟

2-وقتی خریدیم میتونیم کلا نریم کارگزاری نامه رو بگیریم؟ یا باید نامه رو حتما بگیریم و ببریم به بانک بدیم و اونجا میتونیم انتخاب کنیم که سکه رو میخوایم یا نه همونجا بمونه .

3-این مالیات هم بهش میخوره درسته؟ اگر اره مبلغش چقدر درصدی؟

4- اگه فقط خرید بزنیم تو کارگزاری و کلا تحویل نگیریم و بانک نریم میتونیم همون رو بعدا دوباره بفروشیم یعنی کاری که با سهام معمولی میشه کرد یا حتما باید با بانک تبادل اطلاعات بشه؟

5-اگه تحویل نگیریم اون هزینه نگهداری رو چطوری ازمون میگیرن بانکها؟ موقع فروش تو کارمزد اتوماتیک اعمال میشه؟ یا دردسر داره؟

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون از توضیحاتت.
بغیر از سکه دیگه چه بازار کم ریسکی‌رو برای سرمایه گذاری و حفظ ارزش سرمایه پیشنهاد می کنید؟

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
خیلی ممنون/

1- برای شروع دقیقا باید از کجا شروع کنیم؟ یعنی میریم تو برنامه کارگزاری چه چیزی سرچ کنم؟ سکه طلا؟ بانک رفاه؟

2-وقتی خریدیم میتونیم کلا نریم کارگزاری نامه رو بگیریم؟ یا باید نامه رو حتما بگیریم و ببریم به بانک بدیم و اونجا میتونیم انتخاب کنیم که سکه رو میخوایم یا نه همونجا بمونه .

3-این مالیات هم بهش میخوره درسته؟ اگر اره مبلغش چقدر درصدی؟

4- اگه فقط خرید بزنیم تو کارگزاری و کلا تحویل نگیریم و بانک نریم میتونیم همون رو بعدا دوباره بفروشیم یعنی کاری که با سهام معمولی میشه کرد یا حتما باید با بانک تبادل اطلاعات بشه؟

5-اگه تحویل نگیریم اون هزینه نگهداری رو چطوری ازمون میگیرن بانکها؟ موقع فروش تو کارمزد اتوماتیک اعمال میشه؟ یا دردسر داره؟
1-دقیقا شبیه سهام معمولی، سکه سرچ کنید پنج تا بانک دارن، جز سپرده های کالایی هستن
2-می تونید تحویل بگیری یا نه، اگر تحویل نگیری هزینه نگهداری داره که توضیح دادم
3-مالیات و درصد کارگزاری یادم نیست اما خیلی کمه کمتر از نیم درصد فکر کنم
4-مثل یک سهمه می تونی بفروشی، اضافه کنی یا کم کنی
5- موقع فروش کم میشه از موجودی کارگزاری

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
ممنون از توضیحاتت.
بغیر از سکه دیگه چه بازار کم ریسکی‌رو برای سرمایه گذاری و حفظ ارزش سرمایه پیشنهاد می کنید؟
سکه، آبشده، دلار و حتی بورس اگر با دقت انتخاب کنی
اگه خیلی حوصله دردسر نداری و بلند مدتی هستی و اگر حباب سکه کم بود بنظرم سکه بگیر، اگر حباب سکه زیاد بود، آبشده بگیر

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
1-دقیقا شبیه سهام معمولی، سکه سرچ کنید پنج تا بانک دارن، جز سپرده های کالایی هستن
الان من مثلا چک کردم سکه رفاه 100 عدد زدم قیمتش خیلی نزدیک به سکه امامی بود تو بازار ولی تو عنوان ذکره شده بهار داستان چیه

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
الان من مثلا چک کردم سکه رفاه 100 عدد زدم قیمتش خیلی نزدیک به سکه امامی بود تو بازار ولی تو عنوان ذکره شده بهار داستان چیه
سکه تمام بهار - همون سکه خودمونه
منظورش اینکه نیم نیست :)

وقتی قیمت بورس از بازار بیشتره یه عده میبرن سکه تحویل بانک میدن تو بورس می فروشن
گاهی هم تو بورس از بازار ارزون تر میشه

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
بی زحمت یه توضیح در مورد آبشده هم بدی ممنون میشم 🙂
آبشده اگر می تونی فقط از جای مطمئن و آشنا بخر چون امکان کلاه برداری هست
آبشده کارمزد ضرب و حباب سکه رو نداره (البته گاهی حباب سکه خیلی کم میشه) اما در عوض سکه رو وقتی پول لازمی دونه دونه میشه فروخت اما آبشده رو باید یه جا بفروشی
اگه آشنا تو بازار طلا نداری و بلند مدتی هستی سکه بگیر بی دردسره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سکه تمام بهار - همون سکه خودمونه
منظورش اینکه نیم نیست :)

وقتی قیمت بورس از بازار بیشتره یه عده میبرن سکه تحویل بانک میدن تو بورس می فروشن
گاهی هم تو بورس از بازار ارزون تر میشه
تو بازار اخه دو نوع سکه داریم وقتی قیمت و چک میکنم یدونه زده امامی یدونه بهار آزادی قیمتشونم خیلی متفاوته من منظورم اینه اینی که داخل بورسه امامی هست درسته؟

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
تو بازار اخه دو نوع سکه داریم وقتی قیمت و چک میکنم یدونه زده امامی یدونه بهار آزادی قیمتشونم خیلی متفاوته من منظورم اینه اینی که داخل بورسه امامی هست درسته؟
بله امامی ۸۶ به بعد هستن با تایید کارشناس بانک

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
سلام دوستان
پیشنهادتون برا حفظ ارزش سرمایه بین ۱۰۰ تا۱۵۰ میلیون چیه؟
نمیخوام تو بانک بمونه و دست رو دست بزارم اب بشه بره تو زمین.
ارزهای دیجیتال خوش آتیه+ بیت کوین بخر بنداز تو تراست/لجر اگه به نقدشدن فوریشون احتیاج نداری سر سال با سود عالی بردار البته سیگنال لانگ ترم هم خروج داره حرفه ایشو بخوای نوسان بگیری میتونم کمک کنم.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
شما با این پول هرچی بخری انبار کنی ۴ ماه بعد بفروشیش تو بازار حداقل ۳۰ درصد تو سودی

بالا