• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل سونی اریکسون k550 به w610

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

من توی چند تا از فورم های خارجی دیدم که این کار رو انجام دادن. از اونجایی که سخت افزار این دو تا گوشی دقیقا یکی هست این کار شدنیه. با آپدیت فریم ور دستگاه میشه k550 رو به w610 تبدیل کرد

گوشی k550 قیمت خیلی پایینی داره و حدود 200 تومنه. نسخه به روز شده k750 محسوب میشه ولی جزو گوشی های slim هست و خیلی باریکه. ارزون ترین گوشی cybershot هم محسوب میشه.

گوشی w610 از سری گوشی های واکمنه و متاسفانه تو بازار ما قیمتش بی جهت بالاست و قیمت 330 تومن داره.

با آپدیت فریم ور k550 به w610 میشه از قابلیت های خوب دوربین k550 در کنار برنامه Walkman 2 استفاده کرد و همچنین برنامه flash lite هم به k550 اضافه میشه. این قابلیت ها باعث میشه که اگر کسی بتونه فریم ور رو آپدیت کنه این گوشی یه گوشی ارزشمند محسوب بشه.
این کار شدنیه . می خوام بدونم کسی تا به حال این کار رو انجام داده یا نه.

من حتی فیلمش رو هم روی وب پیدا کردم

http://youtube.com/watch?v=2bDAABHFo5E

تو این فیلم کاملا مشخصه که گوشی K550 هست ولی روش هم walkman2 نصب هست و هم کلی theme فلش روش نصب شده

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
w610 قیمتش هم انقدر بالا نیست.من 250 هم دیدم.
و در هر حال جالبه.اگر شدنی باشه هم سری K رو داری هم W.

n0doom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم یه چیزایی در این مورد شنیدم

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
اينم براي دوستاني كه اين تبديل رو ميخواستند
sonyericsson-k550-00.jpg

با آپدیت فریم ور k550 به w610 میشه از قابلیت های خوب دوربین k550 در کنار برنامه Walkman 2 استفاده کرد و همچنین برنامه flash lite هم به k550 اضافه میشه.

این قابلیت ها باعث میشه که اگر کسی بتونه فریم ور رو آپدیت کنه این گوشی یه گوشی ارزشمند محسوب بشه.

برنامه هاي لازم

ویندوز XP سرویس پک 2

Sony Ericsson Update Service برای آپدیت K550 به CID52. (اگه گوشیتون CID52 هستش احتیاجی نیست). با یه سرچ تو سایت خود شرکت می تونید پیداش کنید.

برنامه XS++ که برای فلش کردن فایل Main فیرم وار احتیاجه. می تونید از setool2 lite هم استفاده کنید. هیچ تفاوتی نمی کنه. چون فقط می خوایم فایل مین را فلش کنیم. (به تاپیک ها مربوط به این دو تا نرم افزار برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید). http://www.esnips.com/web/XS++

فایل مین (اصلی) فیرم ور W610 R1KG001. http://www.4shared.com/file/22393341...RED52.html?s=1

روش کار:

اول باید اگر گوشیتون CID52 نیست (با XS++ یا هر برنامه ای یه Info بگیرید تا CID گوشیتون را متوجه بشید) با Sony Ericsson Upadate Service اونا به CID52 تبدیل کنید. یعنی گوشی را یه بار با SEUS آپدیت کنید. این مرحله از کار کاملا ایمنه و هیچ خطری گوشیتون را تهدید نمی کنه. اگر اواسط کار قطع شد دوباره از اول! اگر صبرتون زیاده می تونید با خطوط ذغالی هم آپدیت کنید. وگرنه یه کافی نت پر سرعت برای این کار پیدا کنید که در این صورت بیشتر از 15-20 دقیقه وقت نمی بره.

برای ادامه کار گوشی را خاموش و مموری و سیم کارت را در بیارید
XS ++ را اجرا کنید و Connect را کلیک کنید.
تا 30 ثانیه وقت دارید کلید C را نگه دارید و کابل USB را وصل کنید.
اطلاعات گوشی که در سمت چپ ظاهر شد کلید C را رها کنید.
در قسمت Configuration فلش را انتخاب کنید. در پنجره ظاهر شده Flash Main Firmware را علامت بزنید.
فایل W610_R1KG001_MAIN_GENERIC_NA_RED52.mbn (یا .mbn) را که تو فایل زیپ دانلود شده بود انتخاب کنید و فلش را کلیک کنید.
می بینید که XS++ شروع به نوشتن بلوک های فلش مین می کند.
کل کار حدود 5 دقیقه طول می کشه.
تو این مدت با گوشی کاری نداشته باشین و بعد از این که پیغام Finish داد برنامه را ببندید و کابل را در بیارید. گوشی را روشن کنید و از گوشی جدید Cybershot Walkman خودتون لذت ببرید!

مزایا:
Walkman 2 با Mega Bass
پشتیبانی از تم های فلش

معایب:
چون w610 کاور دوربین نداره دیگه باز کردن کاور دوربین را راه نمی ندازه!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
فکر نکنم کسی جرات تستش رو داشته باشه .

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ببخشد ای در حین تبدیل امکان به ابدیت پیوستن گوشی وجود دارد ؟ در کل منظورم این است که در صد خطر این کار چقدر است ؟ در صد موفقیت ؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
کسی امتحان نکرده تا حالا که % در بیاد .

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
مشکلی پیش نمی یاد چون قبلا تجربه K750 , W800 رو دیدیم....

منتها جراتشو می خواد که فعلا کسی نداره !!!

بالا