• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل فایلهای صوتی و تصویری به قطعات کوچکتر

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
104.gif

می خواستم بدونم با چه برنامه ای میتونم فایلهای mp3 یافایلهای تصویری(کلیپها)رو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنم Split

مثلابرای کلیپهای طولانی...(برای حذف قسمتهای بی کیفیت اون
36.gif
)

not-me.gif
نرم افزاری که بتونه صداهای اضافی و بی کیفیت کننده آهنگ و همینطور
قسمتهای بی کیفیت فایلهای تصویری رو حذف کنه طوریکه خودم قبل از تقسیم کردن و ویرایش نتیجه کار رو ببینم. پخش کننده داخلی داشته باشه تا با وسواس زیاد
34.gif
اون قسمتهایی رو که دلم می خواد از کلیپ حذف کنم:happy:

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
flower4.gif

فعلا چا او
hi.gif

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
همه کارهایی که گفتی را به میتونی به راحتی و با کیفیت توسط adobe premiere انجام بدی
همچنین ulead video studio هم میتونه با توجه به سادگی کار کردن باهاش مفید باشه و تا حدود زیادی همه خواسته های شمارا براورده کنه
اما کارهایی را گفتی اگر بخوابی با نرمافزارهای ساده انجام بدی همش تو یک نرمافزار جمع نمیشه
مثلا اگر فرمت فایلهای ویدیئو یی مورده ستفادت mpeg1 ,dat باشه میتونی از vcd cutter or tmpgenc ....استفاده کنی
واگر mpeg2 باشه میتونی از tmpgenc استفاده کنی یا از TSUNAMI-MPEG DVD EasyPack استفاده کنی که قدرت فیلتر گذاری بروی صدا و تصویر را داره
در مورد mp3 میتونی از Mp3 Cutter and Joiner استفاده کنی

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
smrr57جان ممنون از راهنماییت
اون برنامه هایی که گفتید رو دانلود کردم...این یولید ویدئو برنامه خیلی خوبیه...به خصوص برای مونتاژ فیلمها... این برنامه رو بیشتر پسندیدم.:happy:
یه تشکر ویژه هم بابت توضیحات کاملتون...

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
از اساتید عزیز درخواست دارم تا یه نرم افزار خوب برای چند قطعه کردن فیلمهای hdبا فرمت mkv (بدون تبدیل فرمت)معرفی کنن

بالا