• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل فایل png به فایل کرل

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان یه فایل عکس با فرمت png دارم میخوام بدم واسه یه کار چاپی طرف بهم گفته باید فایل کرل باشه .
ممنون میشم راهنماییم کنید.

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
درود

تصویر باید در نرم افزار Corel بارگذاری و تبدیل به وکتور شود .
این کار به صورت اتوماتیک و یا ابزارهای مخصوص به صورت دستی قابل انجام است . البته اغلب پس از انجام شدن عملیات تبدیل به صورت خودکار میبایست اصلاحاتی بر روی طرح صورت پذیرد .
همچنین در حالت خودکار تصویر باید دارای خصوصیاتی باشد که پس از تبدیل بیشترین شباهت را با نسخه اصلی داشته باشد .
در صورتی که به نرم افزار Corel آشنایی ندارید پیشنهاد می کنم تصویر را برای چاپخانه یا یک طراح ارسال نمایید .

a-plus

Registered User
لایک‌ها
6
درود

تصویر باید در نرم افزار Corel بارگذاری و تبدیل به وکتور شود .
این کار به صورت اتوماتیک و یا ابزارهای مخصوص به صورت دستی قابل انجام است . البته اغلب پس از انجام شدن عملیات تبدیل به صورت خودکار میبایست اصلاحاتی بر روی طرح صورت پذیرد .
همچنین در حالت خودکار تصویر باید دارای خصوصیاتی باشد که پس از تبدیل بیشترین شباهت را با نسخه اصلی داشته باشد .
در صورتی که به نرم افزار Corel آشنایی ندارید پیشنهاد می کنم تصویر را برای چاپخانه یا یک طراح ارسال نمایید .
ممنون از جوابتون دوست عزیز
یه سری اطلاعات درباره تبدیل به وکتور و تنظیماتش تو اینترنت پیدا کردم سعی میکنم درست کنم

بالا