• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل فرمت چندین عکس به صورت یکجا؟؟؟

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان عزیز ....
سوالی که دارم اینه که اگه بخوام چندین عکس با یه فرمت مشخص ( یا حتی با فرمتهای گوناگون )رو به یک فرمت خاص( مثلا JPG ) تبدیل کنم ، از چه طریق میشه اینکارو بکنم ؟؟؟! اگه راهنمایی کنین که ممنون اگرم لینکی چیزی یا مطلبی هست راهنمایی کنین ...فوری نیاز دارم به این کار
منتظر نظراتتون هستم.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
دوست عزیز
بهترین نرم افزار برای این کار
ACD see
می باشد
هم سریع و هم عالی
مخصوصا ورژن 8 آن

موفق باشید

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
دوست عزیز
بهترین نرم افزار برای این کار
ACD see
می باشد
هم سریع و هم عالی
مخصوصا ورژن 8 آن

موفق باشید

اولا که خیلی ممنون انقد زود جواب دادی...
یه موضوع دیگه اینکه فقط از این طریق میشه ؟؟؟ راستش من خیلی حال نمی کنم با ACD see !!!
اگه مثلا با photo shop بشه که خیلی عالیه که بعید میدونم چون خیلی ور رفتم و اونطور که بصورت یکجا نشد .
بهر حال ممنون .

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
اولا که خیلی ممنون انقد زود جواب دادی...
یه موضوع دیگه اینکه فقط از این طریق میشه ؟؟؟ راستش من خیلی حال نمی کنم با ACD see !!!
اگه مثلا با photo shop بشه که خیلی عالیه که بعید میدونم چون خیلی ور رفتم و اونطور که بصورت یکجا نشد .
بهر حال ممنون .
چرا از فتوشاپ بعید میدونید!؟ در فتوشاپ عملیات مورد نظر را یک بار انجام میدهید و در بخش اکشن Actions اون رو رکورد میکنید. و بعد از طریق File>Automate>Batch اون عملیات روی فایلهای مورد نظر به صورت یکجا انجام میدهید.

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
چرا از فتوشاپ بعید میدونید!؟ در فتوشاپ عملیات مورد نظر را یک بار انجام میدهید و در بخش اکشن Actions اون رو رکورد میکنید. و بعد از طریق File>Automate>Batch اون عملیات روی فایلهای مورد نظر به صورت یکجا انجام میدهید.

سلام پرهام :D نمی دونم اسمتو درس گفتم یا نه ...
من اینکارو از اون طریق که گفتی انجام دادم و چه قدر هم لذت بردم :blush: ....
و اینکه من باید بذارم پای اینکه اطلاعاتم راجع بهش کمه و اینطوری گفتم ... بهر حال ممنون . کارم راه افتاد دیگه نمیدونم چطوری تشکر کنم از لطفت ....نا قولا از کجا میدونستی؟؟؟:f34r:
و یه سوال دیگه اینکه سریع ترین راه همینه؟؟؟؟ اصلا میدونی چی تو سرمه ؟؟ اینکه بگیری همرو Select کنی بعد یهو همرو تبدیل به فرمت مورد نظر کنی؟؟؟

بالا