• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل فرم تکمیل شده به عکس؟؟؟

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال عجیب داشتم. می خواستم ببینم امکانش هست وقتی کاربر یه فرمی رو پر می کنه بجای ارسال به دیتابیس اون صفحه رو تبدیل به یه عکس کنه بعد عکس رو ایمیل کنه؟؟؟ تا اطلاعات بهم نخوره دیگه؟؟؟ صفحاتم با asp نوشته شده !!!!این اکسس بدجور بازی در میاره تو فارسی!!! امروز تست می کردم یه سری از اطلاعات رو فارسی کامل گرفته بود ولی نیم ساعت بعد اطلاعات جدید رو وارد کردم چرت و پرت وارد کرد (کد پیج هم یونی کد هستش). می ترسم اطلاعاتی که از کاربر ها می گیرم یه موقع قابل خوندن نباشه آبروم بره!!!!:blush: راستی دیتابیسی که اطلاعاتش چرت و پرت شده رو میشه بازیابی کرد؟؟

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
ایده جالبی است ولی با asp کلاسیک که نمی شود. بقیه را هم من نمی دانم. اگر هم شدنی باشد حتماً بسیار مشکل است. ولی اگر کلاً صفحه اصولی کار شده باشد نباید مشکلی پیش بیاید. برای من که نیامده. علی الحساب ببین این کد ها را صفحه ات دارد یا نه. اگر ندارد بگذار ببین درست می شود یا نه.
این کد ها را به صفحات فرم ها و صفحات نمایش وارد کنید ببینید درست می شود؟
برای عربی:
HTML:
<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CodePage=1256%>
<%Session.CodePage="1256"%>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
</head>
برای یونیکد:
HTML:
<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CodePage=65001%>
<%Session.CodePage="65001"%>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال عجیب داشتم. می خواستم ببینم امکانش هست وقتی کاربر یه فرمی رو پر می کنه بجای ارسال به دیتابیس اون صفحه رو تبدیل به یه عکس کنه بعد عکس رو ایمیل کنه؟؟؟ تا اطلاعات بهم نخوره دیگه؟؟؟ صفحاتم با asp نوشته شده !!!!این اکسس بدجور بازی در میاره تو فارسی!!! امروز تست می کردم یه سری از اطلاعات رو فارسی کامل گرفته بود ولی نیم ساعت بعد اطلاعات جدید رو وارد کردم چرت و پرت وارد کرد (کد پیج هم یونی کد هستش). می ترسم اطلاعاتی که از کاربر ها می گیرم یه موقع قابل خوندن نباشه آبروم بره!!!!:blush: راستی دیتابیسی که اطلاعاتش چرت و پرت شده رو میشه بازیابی کرد؟؟

نترس چرت و پرت وارد نمیشه این بازی ای هست که هر از گاهی اینترت اکسپلورر در میاره بخصوص اگه دیتابیست اکسس باشه.اگه همون لحظه با فایرفکس امتحانش کنی میببینی درست وارد می کنه و بعد از یه بار باز و بسته شدن IE درست میشه من که دلیش رو نفهمیدم اگه شما فهمیدی به منم بگو!ولی تو فایرفاکس تا حالا هیچ وقت این مشکل برام پیش نیومده.

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
نترس چرت و پرت وارد نمیشه این بازی ای هست که هر از گاهی اینترت اکسپلورر در میاره بخصوص اگه دیتابیست اکسس باشه.اگه همون لحظه با فایرفکس امتحانش کنی میببینی درست وارد می کنه و بعد از یه بار باز و بسته شدن IE درست میشه من که دلیش رو نفهمیدم اگه شما فهمیدی به منم بگو!ولی تو فایرفاکس تا حالا هیچ وقت این مشکل برام پیش نیومده.

آخه وقتی خود فایل دیتابیس رو باز می کنم توش قابل خوندن نیست !!!!! انگار هندی توش نوشتن!!! :blush: البته بعضی رکورد هاش فارسی وارد شده . برای خوندن اون اطلاعات باید چکار کنم؟؟ یعنی قابل باز یابی هستش؟؟؟
البته با راهنمایی دوستمون که بالا اشاره کرد فعلا دیگه مشکل فارسی وارد کردن حل شده. دستش درد نکنه:)

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
این را امتحان کن اما فکر نکنم جواب بدهد.
آن ورودی های غلط را در قالب مرورگر اینترنت باز کن و آن صفحه را با encoding های مختلف ببین. ببین با هیچ کدام درست می شود یا نه؟

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه وقتی خود فایل دیتابیس رو باز می کنم توش قابل خوندن نیست !!!!! انگار هندی توش نوشتن!!! :blush: البته بعضی رکورد هاش فارسی وارد شده . برای خوندن اون اطلاعات باید چکار کنم؟؟ یعنی قابل باز یابی هستش؟؟؟
البته با راهنمایی دوستمون که بالا اشاره کرد فعلا دیگه مشکل فارسی وارد کردن حل شده. دستش درد نکنه:)

می دونم که تو دیتابیس هم قابل خوندن نیست چون اطلاعات به همون صورت توش اینزرت میشه.اما این مشکل تا به حال فقط روی لوکال برای من پیش اومده.بعضی وقتا که دوباره قاط میزنه اگه همون اطلاعات مشکل دار رو توش باز کنید درست نشون میده وبلعکس اطلاعات سالم رو چپندرقیچی.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حالا مشکلت حل شد یا تبدیل به عکس رو برات بگم ؟؟
اینم یه تیکه از مقاله خودم که از کش گوگل برداشتم روی Iranasp.net خدابیامرز !
در دات نت همیشه کارهای بزرگ را می‌توان با چند خط کوتاه، برنامه‌ی ساده انجام داد. یکی از این کارها ترسیم و دستکاری تصاویر است. در این مقاله سعی می‌کنیم دستکاری تصاویر با دات نت را با هم مرور کنیم. یاد آور می‌شوم که مقاله‌ای در باب ترسیم، با نام گرافيک در ASP.NET توسط دوست خوبمان آقای مجتبی کيانی قبلا در سایت منتشر شده است که مطالعه آن به شما پيشنهاد می‌کنم.

در دات نت ترسیم یک تصویر همیشه با استفاده از شیئی از کلاس Graphics روی می‌دهد. و می‌دانیم متد DrawImage از این کلاس، متدی غنی برای اجرای کارهای گیج کننده گرافیکی به صورت خیلی ساده است. متد دیگری نیز با نام DrawImageUnscaled وجود دارد که این متد فقط وقتی مورد استفاده قرار می‌گیرد که مستطیل‌های منبع و مقصد همسان باشند.

قبل از هرچیز برای ترسیم باید بدانیم:

۱- همیشه یک مستطیل مقصد وجود دارد (در حقیقت مساحتی که تصویر داخل آن کپی میشود).
۲- همیشه یک مستطیل منبع وجود دارد که ممکن است تمام یا بخشی از تصویر اولیه را در بر بگیرد (در حقیقت مساحتی از تصویر اولیه که می‌خواهیم کپی شود).
۳- مستطیل مقصد ممکن است کوچکتر یا بزرگتر مستطیل منبع باشد (در این صورت اندازه تصویر ایحاد شده با اندازه تصویر اولیه فرق خواهد کرد).

همینطور دانستن نکات زیر برای ترسیم به ما کمک میکند:
۱- به هنگام ترسیم تصویر می‌توان با استفاده از ImageAttributes در تصویر تغییراتی داد، در این صورت بسیاری از عملیات پیچیده ترسیم به راحتی ممکن می‌گردد.
۲- شیئی از کلاسGraphics می‌تواند برای تغییر اندازه نیز استفاده شود، همینطور این شیئ دارای فیلترهای الحاقی میباشد که بر کیفیت و سیمای تصویر اثر میگذارند.

خوب حال ااسم کلاس ها رو میدونی میتونی برای و تصویر هایی رو که میخوای بسازی !

بالا