amirhosengho
کاربر تازه وارد
سلام با عرض خسته نباشید.
میخواستم دو عدد از قالب های سیستم بلاگ دهی blog.ir به وردپرس تبدیل بشه
کامل و بدون باگ
همراه با فعال بودن ابزارک ها و غیره
چون سایت در زمینه انتی ویروس نود 32 هست و ما با دستکاری هایی که کردیم توسط نود 32 بلاک نشیم. سایت وقتی باز میشه اروری دریافت میکنه.
که وقتی قالب رو به نمونه ای از قالب ها که قدیم داشتم سایت رو بالا میاریم اون ارور رو دریافت نمیکنم (جهت مشاهده و ارسال قالبی که دارم ارور نمیده توسط انتی ویروس نود 32 ، موقع ارسال هزینه دریافتی برای تبدیل ، در تلگرام به بنده یاد اوری کنید). ولی قالب های خود وردپرس استفاده میکنیم یا قالب های موجود وردپرس در سایت های مختلف اون ارور رو دریافت میکنم.
قالب بعد از تبدیل و بالا اومدن روی سایت نباید اون ارور رو از سمت انتی ویروس نود 32 دریافت کنه (نکته مهم).
لطفا هزینه ای هم که میگیرید رو برای بنده تو تلگرام ارسال کنید.
ایدی تلگرام: ( t.me/amir_hosen_021)
جهت دریافت ادرس فعلی سایت و توضیحات بیشتر در تلگرام پیام بدید.
میخواستم دو عدد از قالب های سیستم بلاگ دهی blog.ir به وردپرس تبدیل بشه
کامل و بدون باگ
همراه با فعال بودن ابزارک ها و غیره
چون سایت در زمینه انتی ویروس نود 32 هست و ما با دستکاری هایی که کردیم توسط نود 32 بلاک نشیم. سایت وقتی باز میشه اروری دریافت میکنه.
که وقتی قالب رو به نمونه ای از قالب ها که قدیم داشتم سایت رو بالا میاریم اون ارور رو دریافت نمیکنم (جهت مشاهده و ارسال قالبی که دارم ارور نمیده توسط انتی ویروس نود 32 ، موقع ارسال هزینه دریافتی برای تبدیل ، در تلگرام به بنده یاد اوری کنید). ولی قالب های خود وردپرس استفاده میکنیم یا قالب های موجود وردپرس در سایت های مختلف اون ارور رو دریافت میکنم.
قالب بعد از تبدیل و بالا اومدن روی سایت نباید اون ارور رو از سمت انتی ویروس نود 32 دریافت کنه (نکته مهم).
لطفا هزینه ای هم که میگیرید رو برای بنده تو تلگرام ارسال کنید.
ایدی تلگرام: ( t.me/amir_hosen_021)
جهت دریافت ادرس فعلی سایت و توضیحات بیشتر در تلگرام پیام بدید.