با سلام عنوان مشخصه هزینه + توضیحات تکمیلی رو پ.خ کنید ... thanks
msf32 Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2011 نوشتهها 654 لایکها 41 محل سکونت Iran 23 ژوئن 2013 #1 با سلام عنوان مشخصه هزینه + توضیحات تکمیلی رو پ.خ کنید ... thanks
w3kar Registered User تاریخ عضویت 8 می 2013 نوشتهها 691 لایکها 41 محل سکونت پرشین تولز 23 ژوئن 2013 #2 به نقل از msf32 : با سلام عنوان مشخصه هزینه + توضیحات تکمیلی رو پ.خ کنید ... thanks کلیک کنید تا بازشود... عنوان کمی گنگ هست میخوایید قالب وردپرس رو به قالب HTML تبدیل کنید یا میخوایید خود قالب وردپرس با تکنولوژی HTML5 نوشته بشه؟
به نقل از msf32 : با سلام عنوان مشخصه هزینه + توضیحات تکمیلی رو پ.خ کنید ... thanks کلیک کنید تا بازشود... عنوان کمی گنگ هست میخوایید قالب وردپرس رو به قالب HTML تبدیل کنید یا میخوایید خود قالب وردپرس با تکنولوژی HTML5 نوشته بشه؟
msf32 Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2011 نوشتهها 654 لایکها 41 محل سکونت Iran 24 ژوئن 2013 #3 به نقل از w3kar : عنوان کمی گنگ هست میخوایید قالب وردپرس رو به قالب HTML تبدیل کنید یا میخوایید خود قالب وردپرس با تکنولوژی HTML5 نوشته بشه؟ کلیک کنید تا بازشود... قالب آماده و سایت فعال هست می خوام همین قالبی که دارم با تکنولوژی HTML5 اجرا بشه (یعنی از XHTML 1.0 Transitional به HTML5 تبدیل بشه) بدون هیچ گونه تغییرات و مشکل در ظاهر سایت ، افرونه ها ، تگ ها و ... حتی المقدور هم کاملا ولید شده باشه ، بدون هیچ خطایی
به نقل از w3kar : عنوان کمی گنگ هست میخوایید قالب وردپرس رو به قالب HTML تبدیل کنید یا میخوایید خود قالب وردپرس با تکنولوژی HTML5 نوشته بشه؟ کلیک کنید تا بازشود... قالب آماده و سایت فعال هست می خوام همین قالبی که دارم با تکنولوژی HTML5 اجرا بشه (یعنی از XHTML 1.0 Transitional به HTML5 تبدیل بشه) بدون هیچ گونه تغییرات و مشکل در ظاهر سایت ، افرونه ها ، تگ ها و ... حتی المقدور هم کاملا ولید شده باشه ، بدون هیچ خطایی
w3kar Registered User تاریخ عضویت 8 می 2013 نوشتهها 691 لایکها 41 محل سکونت پرشین تولز 24 ژوئن 2013 #4 کاملا متوجه شدم و کاملا قابل انجام هست...در خدمتم ░▒▓█ رفع عیب،ایجاد تغییرات،اضافه کردن امکانات و انواع خدمات وردپرس با قیمت مناسب █▓▒░
کاملا متوجه شدم و کاملا قابل انجام هست...در خدمتم ░▒▓█ رفع عیب،ایجاد تغییرات،اضافه کردن امکانات و انواع خدمات وردپرس با قیمت مناسب █▓▒░
msf32 Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2011 نوشتهها 654 لایکها 41 محل سکونت Iran 25 ژوئن 2013 #5 به نقل از w3kar : کاملا متوجه شدم و کاملا قابل انجام هست...در خدمتم ░▒▓█ رفع عیب،ایجاد تغییرات،اضافه کردن امکانات و انواع خدمات وردپرس با قیمت مناسب █▓▒░ کلیک کنید تا بازشود... پ.خ دادم
به نقل از w3kar : کاملا متوجه شدم و کاملا قابل انجام هست...در خدمتم ░▒▓█ رفع عیب،ایجاد تغییرات،اضافه کردن امکانات و انواع خدمات وردپرس با قیمت مناسب █▓▒░ کلیک کنید تا بازشود... پ.خ دادم