• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل لینک های دانلود رپیدشیر به مستقیم ؟!!

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
من میخوام لینک دانلود فایل های رپیدشیر رو منتقل کنم به یه هاست بصورت مستقیم بعد لینکشون رو بزارم تو سایتم ...چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟
این رپیدلیچ و این جور چیزا چجوریه ؟

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
من میخوام لینک دانلود فایل های رپیدشیر رو منتقل کنم به یه هاست بصورت مستقیم بعد لینکشون رو بزارم تو سایتم ...چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟
این رپیدلیچ و این جور چیزا چجوریه ؟
سلام دوست عزیز. تا جایی که من میدونم در این مورد 2تا سایت وجود داره که کارشون خوب بوده. من خودم "رپیدپارس" اشتراک گرفتم و استفاده کردم. خوبه خدماتش. پشتیبانیش هم همیشه زیر 24 ساعت جواب میدن هر مشکلی باشه.
منتها گفتی برای سایتت میخوای، یه چیزی رو دقت کن. رپیدپارس به ازای مستقیم کردن لینک ها هیچ هزینه ای دریافت نمیکنه!! یعنی وقتی شما از اون لینکی که مستقیم شده استفاده می کنی از حجمت کم میشه! اگر مثلاً یه فایل 10 مگی باهاش مستقیم کنی و 10 بار دانلودش کنی 100 مگ ازت کم میشه! اگر خواستی عضو شی از این جا عضو شو که یه حجمیم به من بماسه!! :D
http://RapidPars.com/9760

من عضوم و به ازای معرفی مشتری، پورسانت میگیرم. شما هم عضو بشی به همین صورت هست.
در مورد رپیدباز میگن به این صورت نیست و فقط در ازای مستقیم کردن لینک هزینه میگیره و مثلاً یه لینک 10مگی که باهاش مستقیم کتی 100 بارم دانلودش کنی 10مگ از حجمت کم میکنه!
www.rapidbaz.com

(توجّه!!: این حجم که میگم منظورم اعتبار حجمی هست که از این سایت خرید می کنید! نه حجم اینترنتتون!!!:blink:)
رپیدباز رو تست نکردم. میگن خوبه. توی گوگل سرچ کن اسماشون رو، بحث و گفت و گو در موردشون زیاد هست.
سوالی بود ایمیل بدین یا پ.م یا پ.خ بدین! موفق باشید.​

Last edited:

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
رپید لیچ نرم افزاری هست که از فرمان های php و جاوا تشکیل شده و شما با کمک اون میتونی جابجایی پرونده ها و فایل ها رو میان دو ftp یا میزبان انجام بدی . البته از مراکز آپلود معروف هم پشتیبانی میکنه . نصبشم آسانه . شما فایل زیپش رو از روی نت گیر بیار
سپس روی فضای وبت یک پوشه به نام rapidleech برای نمونه ( هر نامی میتونی بگذاری ) بساز و اون فایل زیپ رو بریز اونجا و از فشرده درش بیار .
سپس توی نوار آدرس بنویس :
your domain.xxx/rapidleech/index.php

بالا