• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل کدهای html به asp

arzhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون من اطلاعات زیادی از asp ندارم ميخواستم سوال كنم آيا مي شود يك سايت كه به frontpage طرااحي شده است را تبديل به asp نمود :blush: ضمنا" من از طريق copy كدها اين كار را كرده ام ولي زماني كه مي خواهم مولفه هاي ديگري را در asp اضافه كنم در نتيجه مرورگر دچار خطا ميشوم.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از arzhang :
چون من اطلاعات زیادی از asp ندارم ميخواستم سوال كنم آيا مي شود يك سايت كه به frontpage طرااحي شده است را تبديل به asp نمود :blush: ضمنا" من از طريق copy كدها اين كار را كرده ام ولي زماني كه مي خواهم مولفه هاي ديگري را در asp اضافه كنم در نتيجه مرورگر دچار خطا ميشوم.

من منظورتو نفهمیدم از تبدیل کردن چون html که تبدیل نمی شه

مثلا اگه یه سری کد html داشتی باشی و پسوند اونو فایل رو از html به asp یا php عوض کنی هیچ فرقی نخواهد کرد و همون جوری کار خواهد کرد

اگه میشه بیشتر توضیح بده

arzhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اينكه سوال خودم را درست نپرسيده ام عذر مي خواهم .
من در حال طراحي سايت با frontpage هستم (البته براي ياد گيري ) ميخواهم اين سايت را به صورت يك سايت ديناميك درآورم بدون اينكه مجبور باشم مراحل ساخت سايت گذشته را در اي اس پي تكرار كنم (البته زياد هم بلد نيستم ) براي اين كار پس از edit صفحه index html با asp وكپي كدهاي آن در پروزه جديد و سيو آن با aspx صفحه اول خود asp نمودم و مابقي پوشه ها را در شاخه مختص asp سايت جديد كپي زدم كه با اين عمل صفحه اول با asp و مابقي صفحات با htm كار ميكنند اماundefined زماني كه ميخواهم به سايت جديد مواردي ديگري با asp اضافه كنم بعد از زدن f5 در صفحه اكسپلورر خطا مشاهده مي كنم .
در ضمن ميخواهم بدانم چنانچه سايت جديد را آپلود كنم مشكلي در نمايش آن با ساير مرورگرها پيش نمي آيد .
قبلا" از پاسخ هاي شما متشكرم.

arzhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي پيدا شه جواب ماي بي سواد رو بده تا ته ليست نرفتيم . ممنون همه گي شما عزيزان
در ضمن يك sql كار خوب ميخوام كه با هم كمي مراوده كنيم كه اگر مقبول طرفين شد يه كار تميز بهش بدم تا برام انجام بده البته از خجالتش ترو تميز در مي آم .

arzhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ظاهرا" هيچكي دوست نداره جواب ما رو بده :(

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از arzhang :
آقا ظاهرا" هيچكي دوست نداره جواب ما رو بده :(
به پير به بيغمبر جملات خيلي گنگه
يك كم صميمي تر باش چي مي خواي چه ارروري مي ده

arzhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به پير به پيغنبر من سعي ميكنم خوب بنويسم ولي امان از بيسوادي
من تلاش ميكنم asp.net رو ياد بگيرم ولي ظاهرا" يه نيم قرني طول ميكشه :blush: چه كنيم ديگه
در واقع يه سايت فكستني دارم كه با frontpage طراحی شده حالا پس از مدتی میخواهم کمیت و کیفت آن را ارتقا دهم و به آن یک بانک اطلاعاتی اطلاعاتی sql و ..... نيز اضافه كنم .
همانگونه كه قبلا" گفتم نمي شود دوباره همه سايت را از اول طراحي كرد براي همين پرسيدم كه آيا راه حلي است كه بشود سايتي كه با frontpage طراحي شده را تبديل به asp كرد بدون اينكه در محتوي صفحات و قالبها اشكالي ايجاد شود . برخي از كارهايي كه انجام داده ام را نوشته ام .
قبلا" از همگي عزيزان به خاطر سوالاتم بي در و پيكرم عذر مي خواهم .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ببين دوست من!كلاس ASP.net كلا با كلاس فرونت پيج متفاوته!
من با اينكه نفهميدم چي ميگي ولي چند تا سنگ پرتاب ميكنم شايد بخوره!
1:براي اجراي كدهاي asp.net حتما بايد .net framework وIIS رو نصب شده داشته باشي
2:ساده ترين راه براي طراحي صفحاتasp.net استفاده از ويژوال استوديو دات نته
3:اس كيو ال يه زبان فوق العاده ساده است واگه علاقه داشته باشي ياد گرفتنش مثل آب خوردنه(اصلا از خصوصياتش شبيه بودن سينتكساش به زبان اينگليسيه)
4:براي ياد گرفتن دات نت وasp.net يك سال بايد توش گيج بزنيد و كار به اين سادگيها نيست كه يهويي از
فرونت پيج بخوايد بپريد به دات نت! ;)
بهتره با اين موضوع كاملاً آشنا بشي
asp.persianblog.com
اين كار صحيح نيست!

arzhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرلوك جان من همه اين كارها را انجام دادم سوال در واقع اين است كه يك سايت كه قبلا" با فرانت پيج طراحي شده را مي خواهد به asp تبديل كنم بدون اينكه تمام مراحل طراحي را از اول انجام دهم .
ممنون

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از arzhang :
شرلوك جان من همه اين كارها را انجام دادم سوال در واقع اين است كه يك سايت كه قبلا" با فرانت پيج طراحي شده را مي خواهد به asp تبديل كنم بدون اينكه تمام مراحل طراحي را از اول انجام دهم .
ممنون
نگاه كن تو پسوند فايل html رو تبديل كن به asp مشكلي پيش نمي ياد ( يا حتي aspx يا php)

فقط براي اينكه مطالب استاتيك ات رو تبديل كني به دايناميك نياز به كد نويسي هستي (توي همون فايل كه پسوندشون رو عوض كردي )

بالا