• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل یه فایل از 3dmax به swf

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم در مورد تبدیل یه فایل از 3dmax به swf. ممنون میشم اگه میتونین کمکم کنین:
من یه لوگو توی 3dmax طراحی کردم که 360 درجه دور خودش می چرخه. و میخام اینو توی یه سایت استفاده کنم.
اما مشکلی که هست اینه که خروجی 3dmax، فایل avi هست و حجمش خیلی برای وب زیاده و خروجی معقولی به flash و اینا نمیده.
می خواستم بدونم چطوری میشه یه جوری این design رو به flash یه جوری import کرد که مجبور نشم دوباره توی فلش بکشمش.

خیلی ممنون میشم اگه بتونین راهنماییم کنین.
مرسی.

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
YogoBreakdown.jpg

دوست عزیز شما میتونید از پلاگین illustrate 5.4 Plugin استفاده کنید
براحتی انیمیشن شما رو تبدیل به SWF بصورت Vector خواهد کرد اگرم خواستی دانلود کنی لینک تورنتش که خودم آپلود کردم رو میتونی بری دانلود کنی...
http://www.demonoid.com/files/details/1092310/3281155

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
YogoBreakdown.jpg

دوست عزیز شما میتونید از پلاگین illustrate 5.4 Plugin استفاده کنید
براحتی انیمیشن شما رو تبدیل به SWF بصورت Vector خواهد کرد اگرم خواستی دانلود کنی لینک تورنتش که خودم آپلود کردم رو میتونی بری دانلود کنی...
http://www.demonoid.com/files/details/1092310/3281155

دوست عزیز سلام.
با تشکر فراوان از راهنمایی تون، از اونجایی که من یه نمه بی سوادم، torrent و اینا خیلی نمی فهمم. بعدشم این سایته میگه بیا و رجیستر کن، از اونطرف هم میگه رجیستریشن الآن بسته است و باید اینویتیشن داشته باشی...:rolleyes:
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنبن.
بازم شرمنده از بیسوادیم.
مرسی.

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
نرم افزار Utorrent رو دانلود کنید بعد توی آدرسی که دادم برید و فیلی با پسوند تورنت رو دانلود کنید و با اون نرم افزار باز کنید ... دمونوید به شما اجازه دانلود فایل رو میده حتی اگه رجیستر نکرده باشید اصولا افرادی که رجیستر نکردن میتونن در هفته سه تا لینک دانلود کنن...
برای دانلود میکرو تورنت هم توی گوگل سرچ کنید... ببخشید دیگه همین قدر کمک از دستم بر میاد...

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
آقا دستت درد نکنه. خیلی ممنون از راهنماییت.

راستی من داشتم می گشتم، به یه نرم افزاری بر خوردم به اسم ElectricRain Swift3D Max . راجع به این می دونین چه شکلیه؟ اینم هرچی گشتم برا دانلود پیداش نکردم. اصلا به درد بخور هست یا ...؟

بازم مرسی از کمکتون.

بالا