• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل E-Gold به PayPal و بر عکس

mdomains0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پیش که داشتم تو گوگل دنبال Exchanger مناسب برای تبدیل E-Gold به PayPal بودم یه سایت بسیار عالی به کارمزد بسیار پایین نسبت به دیگر Exchanger ها پیدا کردم ! گفتم بد نیست شما رو هم با خبر کنم تا ازش استفاده کنید ! چند روز پیش که من اولین تبدیل خودم رو از E-Gold به PayPal انجام دادم کارمزد این شرکت 3% بود اما الان کمتر هم شده و این شرکت 2% کارمزد می گیره ! این سایت PayPal رو تقریبا در عرض 6 ساعت به حسابم ریخت ! بهتره که شما هم از این جور Exchanger ها واسه شارژ کردن حساب PayPal انون استفاده کنین ! این روش خیلی صرف می کنه واسه آدم !
آدرس سایت : www.epexchange.com

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
چند روز پیش که داشتم تو گوگل دنبال Exchanger مناسب برای تبدیل E-Gold به PayPal بودم یه سایت بسیار عالی به کارمزد بسیار پایین نسبت به دیگر Exchanger ها پیدا کردم ! گفتم بد نیست شما رو هم با خبر کنم تا ازش استفاده کنید ! چند روز پیش که من اولین تبدیل خودم رو از E-Gold به PayPal انجام دادم کارمزد این شرکت 3% بود اما الان کمتر هم شده و این شرکت 2% کارمزد می گیره ! این سایت PayPal رو تقریبا در عرض 6 ساعت به حسابم ریخت ! بهتره که شما هم از این جور Exchanger ها واسه شارژ کردن حساب PayPal انون استفاده کنین ! این روش خیلی صرف می کنه واسه آدم !
آدرس سایت : www.epexchange.com
یعنی برای 100 دلار ایگولد به شما 98 دلار پی پال می دهد ؟
قیمتش خوبه !

فقط برای تبدیل ایگولد خود به پی پال بسیار محتاط باشید !!! کلاخ سرتان نره و ترجیحا رقم های پایین exchange کنید و یک دفعه کل حسابتان را خالی نکنید ( حتی اگر چند بار از خدماتشان استفاده کردید )

mdomains0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من که تا چند روز پیش اصلا از Exchanger ها واسه شارژ کردن حساب PayPal استفاده نمی کردم اما چند روز پیش به فکرم زد که این کارو بکنم ! بجز این سایت چند تا سایت دیگه هم پیدا کردم ولی کارمزد بیشترشون خیلی بالا بود ! این سایت که معرفی کردن هم کارمزدش کمه هم اینکه کارشو خوب انجام می ده ! من تا حالا باهاشون 3 بار Exchange کردم یه سری 15 دلار و دو سری هم 100 دلار هر سه سری هم کمتر از 12 ساعت پول تو حسابم بوده. سایت خوبی به نظر می رسه این سایت ولی بازم با این اوصاف فروش رقم های بزرگ به این سایت ها یه کم ریسک داره !

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
اگه کاسه ای زیر نیم کاسه نباشه قیمتش خوبه

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
والا من که تا چند روز پیش اصلا از Exchanger ها واسه شارژ کردن حساب PayPal استفاده نمی کردم اما چند روز پیش به فکرم زد که این کارو بکنم ! بجز این سایت چند تا سایت دیگه هم پیدا کردم ولی کارمزد بیشترشون خیلی بالا بود ! این سایت که معرفی کردن هم کارمزدش کمه هم اینکه کارشو خوب انجام می ده ! من تا حالا باهاشون 3 بار Exchange کردم یه سری 15 دلار و دو سری هم 100 دلار هر سه سری هم کمتر از 12 ساعت پول تو حسابم بوده. سایت خوبی به نظر می رسه این سایت ولی بازم با این اوصاف فروش رقم های بزرگ به این سایت ها یه کم ریسک داره !

اینطور که از این سایت دیده میشه ، طرف کمبود ایگولد داره !
بنفعمان هست بریم ایگولد از این بچه های HYIP و مانیتورینگ که زیر نزخ دلار ایگولد می دهند بخریم بیام به این بابا بفروشیم ! :lol:

البته چیز عجیبی نیست . خودش آمریکا هست و با مراجعه به بانک بدون کارمزدی می تونه اکانت پی پال خود را شارج کنه . مسلمه که دلاری ایگولد براش نسبت به دلار های پی پال ارزش بیشتری دارند ولی اینجا برعکسه .;)

بالا