• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل Egold به PayPal

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :
سلام آقا نیما
شما صاحب اختیارید . اینجا متعلق به همست . من اجازه خودم هم دست خودم نیست. اتفاقاً بد نیست که نظران همه در یک جا جمع بشه
سلام
من از این سایت حدود 1.5 ساله استفاده می کنم و بنا به سفارش ارتین جان هم بود و افراد زیادی هم از این سایت استفاده کردن و می کنن و 100 مطمئن هم هست و اون لینک ها هم نمی دونم چه مشکلی داشتن باهاش .

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sinahosting :
سلام
من از این سایت حدود 1.5 ساله استفاده می کنم و بنا به سفارش ارتین جان هم بود و افراد زیادی هم از این سایت استفاده کردن و می کنن و 100 مطمئن هم هست و اون لینک ها هم نمی دونم چه مشکلی داشتن باهاش .
سلام
من بعد از اینکه اون شکایات رو دیدم خودم تو سایت Fast gold براشون ایمیل زدم و ازشون سئوال کردم .
FVA> Please let me know

FVA> 1. How long does it take till you send money to my paypal

It usually takes 1-2 business days.

FVA> 2. I couldn't find any things about your company in your website such
FVA> as your mailing address & your telephone number. Can you please let
FVA> me know about it .?

Our mailing address is available for buy orders with money orders and checks.
We do not publish a phone # since we are a web company.

FVA> Regards

Thank you for choosing FastGold!

همانطور که میبینید به هیچ عنوان آدرس و شکاره تلفن نداد . تازه همین جواب رو هم بعد از 3 روز داد.
اگه واقعاً یک شرکت معتبر باشه . آدرس . شماره تلفن و سایر مشخصاتش رو میذاره تو سایت تا همه ببیند .

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :
سلام
من بعد از اینکه اون شکایات رو دیدم خودم تو سایت Fast gold براشون ایمیل زدم و ازشون سئوال کردم .

همانطور که میبینید به هیچ عنوان آدرس و شکاره تلفن نداد . تازه همین جواب رو هم بعد از 3 روز داد.
اگه واقعاً یک شرکت معتبر باشه . آدرس . شماره تلفن و سایر مشخصاتش رو میذاره تو سایت تا همه ببیند .
ولی به هر حال من که ازش راضیم با هاشون مشکلی ندارم .

بالا