• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل psd به html

B3RKUT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
یه قالب فروشگاهی هست که می خوایم به html تبدیلش کنیم
من خودم با html و css کار کردم و آشنایی دارم ولی نیازمند یه کار خوب و حرفه ای هستم.

* در مرورگرهای مختلف به درستی نشون داده بشه
* طراحی رسپانسیو نیست ولی نسخه موبایل و تبلت درست نمایش داده بشه و به هم ریخته نباشه
* تا حد امکان کد نویسی خلاصه و کم حجم باشه و اسکریپت های خلاصه شده و کم حجم استفاده بشه
* تا حد امکان از تگ های صحیح html5 استفاده بشه و ساختار معنی گرا باشه
* موارد سئو به درستی رعایت بشه
* استفاده حداقل از تصویر در طراحی و استفاده از css تا جای امکان

تعداد صفحات 6-8 هست که بخشی از تصویر 3 صفحه اصلی رو اینجا می تونید ببیندید.
پرداخت هم بعد از انجام کار هر صفحه و تست انجام میشه ( پرداختی هم با توجه به پیچیدگی و اهمیت هر صفحه هست، مثلا برای صفحه اول 40% از مبلغ کل قرارداد) / فقط در صورت داشتن نمونه کار قوی و مورد تایید بصورت پیش پرداخت مبلغ پرداخت میشود

منظر پیشنهادات دوستان هستم، سوالی بود هم درخدمتم
ضمیمه - بخشی از تصویر صفحات وبسایت

Last edited:

x460

Registered User
لایک‌ها
703
یه قالب فروشگاهی هست که می خوایم به html تبدیلش کنیم
تا حد امکان کد نویسی خلاصه و کم حجم باشه و اسکریپت های خلاصه شده و کم حجم استفاده بشه
قالب html می خواین، یا یه سایت می خواین؟
* طراحی رسپانسیو نیست ولی نسخه موبایل و تبلت درست نمایش داده بشه و به هم ریخته نباشه
طراحی ریسپانسیو یعنی همین.
پرداخت هم بعد از انجام کار هر صفحه و تست انجام میشه
با توجه به اینکه امتیاز بازارچه ندارین، "فروشنده معتبر" هم نیستین، انتظار زیادی هستش.

B3RKUT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قالب html می خواین، یا یه سایت می خواین؟
- نه فقط html نیاز هست
- منظور بنده این هست که کل سایت در موبایل بدون به هم ریختگی فقط اسکیل بشه و نیازی به تغییرات ساختار ، چینش و... در صفحه نمایش های مختلف نیست.
با توجه به اینکه امتیاز بازارچه ندارین، "فروشنده معتبر" هم نیستین، انتظار زیادی هستش.
- بله درست میفرمایید، ولی به این مورد هم توجه کنید " در صورت داشتن نمونه کار قوی و مورد تایید بصورت پیش پرداخت مبلغ پرداخت میشود"

leopoldjobs

Registered User
لایک‌ها
92
منظورشون Viewport هست که کامل ست بشه به طوری که صفحه اسکیل باشه و صد در صد صفحه را به درستی نشون بده.
باتوجه به سابقه تون در پرشین تولز اگر خواستید تخمین قیمت میزنم واستون و نصف هزینه هر صفحه را قبل از شروع میگیرم. و نصف بقیه هزینه صفحه را بعد از اتمام صفحه !
اگر مایل بودید پیام بدید تا لیست نمونه کارهای ایرانی که بیش از ده مورد هست به همراه نمونه کار های خارجیم را برایتان ارسال کنم.
موفق باشید.

farskid

Registered User
لایک‌ها
17
سلام ، در صورت نیاز برای بنده هم شرایط کاری رو پ خ کنید

بالا