• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت برای برنامه نویسی

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. دوستان من کامپیوتر میخونم و برای برنامه نویسی احتیاج دارم که لپ تاپ همیشه پیشم باشه. اما مشکل اینجاس که لپ تاپی که دارم خیلی سنگینه و واقعا سخته همیشه با خودم ببرم. میخواستم ببینم با تبلت میشه راحت برنامه نویسی کرد؟ مثلا تبلت Asus Eee Pad Transformer که کیبرد هم داره. یا حتما باید ویندوز سون باشه؟ به نظرتون چه تبلتی بگیرم؟ با تبلتای سونی چطور؟

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
سلام. دوستان من کامپیوتر میخونم و برای برنامه نویسی احتیاج دارم که لپ تاپ همیشه پیشم باشه. اما مشکل اینجاس که لپ تاپی که دارم خیلی سنگینه و واقعا سخته همیشه با خودم ببرم. میخواستم ببینم با تبلت میشه راحت برنامه نویسی کرد؟ مثلا تبلت Asus Eee Pad Transformer که کیبرد هم داره. یا حتما باید ویندوز سون باشه؟ به نظرتون چه تبلتی بگیرم؟ با تبلتای سونی چطور؟
در حال حاضر تبلت ها گزینه مناسبی برای این مورد نیستند ، اوترا بوک ها مناسب تر هستند ، اگر هم قصد دارید تبلت بگیرید پیشنهاد من اینه که صبر کنید تا تبلت های ویندوز 8 وارد بازار بشن بعد اقدام کنید در غیر این صورت اگر عجله دارید می تونید از تبلت های ویندوزی موجود در بازار استفاده کنید.
دور سایر تبلت های غیر ویندوزی رو هم خط قرمز بکشید ، چون نرم افزار مورد نیاز رو ندارند و عموما نرم افزارهاشون نیاز به اینترنت داره که در سرور کامپایل بشه و خب اینترنت هم همه جا با سرعت مطلوب در دسترس نیست و قطعا نتایج مشابه سایر کامپایلر هارو نمیگیرید.:)

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
تبلت های ویندوزی مال چه شرکتی هستن؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آخه کدومم IDE رو میشه با تبلت اجرا کرد ؟! IE هم به زور اجرا میکنن

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
کلا تبلت پیشنهاد نمیشه
بنظرم دور ور همون لپ تاپ باشی بهتره
شما که برنامه نویسی میکنید و مدام احتیاج دارید که لپ تاپتون همراهتون باشه خب بهتر بود در موقع خرید این نکته ورزن و مقدار شارژ و سیستم گرمایشی رو مد نظر میگرفتید
حالا لپتاپتون مارکش چیه وزنش چقدره؟
من خودم توی این نکته علاوه بر کیفیت به این نکات خیلی توجه کردم و خدا رو شکر راضی هستم تا اونجای هم که چند تا از دوستانم رفتن عین مدل منو گرفتن

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کلا تبلت پیشنهاد نمیشه
شما که برنامه نویسی میکنید و مدام احتیاج دارید که لپ تاپتون همراهتون باشه خب بهتر بود در موقع خرید این نکته ورزن و مقدار شارژ و سیستم گرمایشی رو مد نظر میگرفتید
من خودم توی این نکته علاوه بر کیفیت به این نکات خیلی توجه کردم و خدا رو شکر راضی هستم تا اونجای هم که چند تا از دوستانم رفتن عین مدل منو گرفتن

شیه مدلش ؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
البته خب این قضیه واسه دو سه سال پیشه
طبیعتا الان انتخابهای بهتری پیش رو هست
ولی من توی اون موقع asus مدل F83se

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
کلا تبلت پیشنهاد نمیشه

acer 5738z .. وزنش هم تقریبا 2.8 . البته خیلی وقته اینو دارم...
نظرت در مورد نوت بوک چیه؟
----
ببینید الان مثلا asus یه مدل تبلت داره Eee slate که ویندوز 7 هستش.. قلم هم داره که خیلی کارو راحت تر میکنه. کیبرد هم بهش وصل میشه... به نظرتون کار با این راحته؟ تنها مشکلش زمان شارژه

Last edited:

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
acer 5738z .. وزنش هم تقریبا 2.8 . البته خیلی وقته اینو دارم...
نظرت در مورد نوت بوک چیه؟
----
ببینید الان مثلا asus یه مدل تبلت داره Eee slate که ویندوز 7 هستش.. قلم هم داره که خیلی کارو راحت تر میکنه. کیبرد هم بهش وصل میشه... به نظرتون کار با این راحته؟ تنها مشکلش زمان شارژه

خودت جواب خودت رو دادی
من نظرم اینه که تبلت بدرد بازی و نت گردی میخوره
فکرش رو بکن داری کد میزنی یه جای حساس هم هستی شارژش تموم بشه :D
من باشم میبرم بالای سرم محکم میکوبمش زمین با جفتک هم میرم روش

بالا