• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت های جدید xvision

abadgaran

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان یه مدته برای مادرم دنبال یه تبلت خوش قیمت و خوب بودم تا لپ تاپمو بهم پس بده و از این وضع راحت بشم !
هفته قبل بازار بودم فروشنده ها میگفتن لپ تاپهای جدید xvision اومده که قیمت خیلی مناسبی دارن .
خلاصه اینور اونور رفتیم و با مدل XL10 700G ایکس ویژن آشنا شدیم. احتمالا" همین مدلو بخرم . اگه کسی با این مدل آشنایی داره لطفا" یه راهنمایی کنه.
مشخصات :
صفحه نمايش: "9.4 HD LED IPS
پردازنده: RK3188,Quad Core,1.6GHz
حافظه رم: 2 گيگابايت
حافظه‌داخلي: 16 گيگابايت
سيستم عامل: Android 4.2.2

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اصلا خوب نیست چون خیلی خیلی تازه کاره این شرکت برا تبلت من که تا حالا نشنیده بودم و احتمالا دوام نداره.پشتیبانی قول بهت میدم صفر.
راستی مگه نگفتی لپ تاپ خوب چرا یه لپ تاپ ارزون برنمیداری؟مثل اینا.
جستجو در گروه لپ‌تاپ

جستجو در گروه لپ‌تاپ

لپ تاپ خیلی بهتره برا هرکاری بخوای بکنی.
تبلت هم خواستی برداری این اصلا خوب نیست.

mamadjavad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من این تبلت رو یک ماهی هست که دارم. باید بگم با اینکه با شک و تردید خریدم ولی تا الانش که عالی بوده. شارژش خوبه. سرعت به خاطر رم 2 گیگا بایت فوق العاده. سخت افزار فوق العاده . شناسایی فلش مموری و صفحه کلید
سیم کارت خور بودن ( البته برای اینترنت ). داشتن gps . امکان اضافه کردن مموری. دو پورت مینی یو اس بی. پورت hdmi . دوربین با کیفیت. صفحه ips واقعی.
تنها عیبش به نظر من سوکت شارژش هست که ضعیف طراحی شده.
و هیچ عیب دیگه ای ندیدم. براش کیف کیبورد دار خریدم و یه چیز محشر شده

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام
دوست عزيز من بنچمارك آنانن تو تو رو گرفتم روي اين تبلت 18500 داده بنظرم يكمي صفحش كم نور ميومد و خيلي تار بود

بالا