• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت های لنوو و پر شدن حافظه

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان یک سوالی دارم که جوابش برام خیلی مهم هست
من یک تبلت لنوو idea tab 4000-f دارم
حافظش 16 گیگابایت هست اما نمی دونم چرا بیش از 500 مگابایت برنامه و بازی نمیشه ریخت در صورت 16 گیگ حافظه داره
این رو چکار کنم تا بتونم از فضای بیشتری برای نصب بازی و برنامه استفاده کنم؟؟؟
ممنونم

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
سلام دوست عزیز
اصلاً چنین چیزی نمیشه!!!
احتمالن شما غیر از بازی و برنامه، یه سری عکس و فیلم و موسیقی هم رو تبلت داری (ممکنه فروشنده براتون ریخته باشه) یا اینکه خیلی باهاش فیلم گرفتی و یا اینکه بازی های سنگین و با حجم بالا (که فایل دیتا دارن) روش نصب شده!
چون کیفیت فیلمش بالاست، خیلی خیلی زود حجمش میره بالا!!!

برای اینکه بفهمی چه قسمت هایی از تبلت بیشترین حجم رو اشغال کردن و اینکه دقیقاً چه مقدار از حافظه داخلی تبلت باقی مونده، باید بری تو Setting اونجا باید گزینه Storage رو پیدا کنی.
وقتی واردش بشی، اول مقدار کل حافظه رو برات میزنه که اگه واقعاً 16 گیگ باشه، باید 16 گیگ زده باشه، بعدش مشخص کرده که هر قسمتی مثلاً برنامه ها، عکس و فیلم ها، دانلودها، موسیقی ها و غیره چه مقداری از حجم حافظه داخلی رو اشغال کردن.
مهم ترین قسمت، گزینه Available Space یا همون حافظه در دسترس هست که مشخص میکنه چه مقدار دیگه از حافظه واقعاً خالی هست و جا داره.

اگه میخواین روش زیاد بازی و برنامه نصب کنین یا اینکه اهل فیلم و کلیپ هستین، بهتره در اسرع وقت یه حافظه جانبی Micro SD کلاس 10 براش بخرین (ترجیحاً 32 گیگ) تا بتونین یه سری از برنامه ها رو به حافظه جانبی انتقال بدین.
در ضمن در زمان نصب بودن حافظه جانبی، خیلی از برنامه ها بطور خودکار، رو حافظه جانبی نصب میشن نه حافظه داخلی!
بعدش میتونین از تو تنظیمات دوربین تبلت، تعیین کنین که محل ذخیره عکس و فیلم ها، روی حافظه جانبی باشه برای اینکه حافظه داخلی رو پر نکنن، در ضمن حافظه جانبی، از هر لحاظ امن تر و بهتر هست برای نگهداری عکس و فیلم ها.

بعنوان نکته پایانی یادتون باشه که همیشه یه مقداری از حافظه داخلی رو شما بهش دسترسی ندارین بعلت نصب سیستم عامل اندروید و برنامه های فابریکی تبلت که شرکت سازنده روش نصب کرده.
به همین دلیل حافظه در دسترس همیشه کمتر از 16 گیگ هست!
بازم سوالی داشتین، در خدمتم.
یا حق.
;)

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
دقیقا همین مشکل رو دارم و راه حلش رو هم میگم
خود لنوو هم اعلام کرده که همچین مشکلی وجود داره و یک آپدیت برای رام گذاشته که با نصب اون مشکل بر طرف شد
از شما هم بابت پاسخ ممنونم

sonux

Registered User
لایک‌ها
69
داداش 16 گیگ حافظه داره ولی 500 مگابایتش در دسترس کاربره اصلا دنبال تغییر رام یا روت کردن و یا... نرو برادرانه بهت میگم من همین مشکل رو داشتم روت کردم تبلت غاط زده اصلا نکن باهاش سر کن داداش بهش نمی ارزه حداقل بزار بعد اینکه گارانتیش تموم شد.از ما گفتن بود

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
بنظر من بهترین تبلت بی رقیب بازار سامسونگه!
درسته که قیمتش بالاتره ولی انصافاً کیفیت صفحه نمایش حرف نداره،
امکاناتش عالیه،
مهم تر از همه رابط کاربری خیلی راحتی داره.
واقعاً User Friendly هستش!
همکار خودم تبلت لنوو خریده بود، برای انجام تنظیمات اینترنت سیم کارت و اتصال به اینترنت کلی دردسر و بدبختی کشید تا تونست انجامش بده!
ولی تو سامسونگ ها انجام کارها خیلی روون تر و راحت تر انجام میشه.
امکاناتش در دسترس و با یه اشاره در سرویس قرار میگیره ...
اینو کسایی که دست کم گوشی سامسونگ هم داشته باشن، بعدش با مارک های دیگه کار کرده باشن، بهتر میفهمن.

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
داداش 16 گیگ حافظه داره ولی 500 مگابایتش در دسترس کاربره اصلا دنبال تغییر رام یا روت کردن و یا... نرو برادرانه بهت میگم من همین مشکل رو داشتم روت کردم تبلت غاط زده اصلا نکن باهاش سر کن داداش بهش نمی ارزه حداقل بزار بعد اینکه گارانتیش تموم شد.از ما گفتن بود
اون رو با آپدیت حل کردم
مشکلم حل شد
بنظر من بهترین تبلت بی رقیب بازار سامسونگه!
درسته که قیمتش بالاتره ولی انصافاً کیفیت صفحه نمایش حرف نداره،
امکاناتش عالیه،
مهم تر از همه رابط کاربری خیلی راحتی داره.
واقعاً User Friendly هستش!
همکار خودم تبلت لنوو خریده بود، برای انجام تنظیمات اینترنت سیم کارت و اتصال به اینترنت کلی دردسر و بدبختی کشید تا تونست انجامش بده!
ولی تو سامسونگ ها انجام کارها خیلی روون تر و راحت تر انجام میشه.
امکاناتش در دسترس و با یه اشاره در سرویس قرار میگیره ...
اینو کسایی که دست کم گوشی سامسونگ هم داشته باشن، بعدش با مارک های دیگه کار کرده باشن، بهتر میفهمن.
حرفات کاملا تایید میشه
اما خیلی از برند های چینی خیلی خیلی بهتر از سامسونگ هستن
مثلا تبلت با صفحه نمایش رتینا اونم چینی درجه یک فوق العاده هستن که قابل مقایسه نیست
اگه گفتم برای خودمه منظورم این بود که برای مشتری هست
از همتون ممنونم

mohammadjavad71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خدا قوت.وقتی وارد برنامه app mgr 2 sdمیشم و میخوام برنامه ها رو انتقال بدم این پیام(دستگاه ذخیره اولیه واقعی خارجی ندارد.یا ذخیره اولیه خارجی شبیه ساخته است جابه جایی اپ به اس دی در این دستگاه نمی تواند پشتیبانی شودthe device does not have a reaL PRIMARI EXTERnal storage or the primary external storage is emulated. moving app to sd function cannot be supported by this device.). رو میده و وار د مد یریت برنامه های خود آندروید میشه.مشکل کجاست؟؟؟؟ لطفا یه راه حل بدین.ممنون.(تبلت لنوو آ3000 و آندروید 4.2 و روت هم هست.)

بالا