• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت های پیرگاردین ارزش خرید داره یا نه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
کسی از این تبلت های پیرگاردین خریده؟
لطفا اگه خرید نظرتون رو بگید.

تبلت پیرگاردین PC704S 3G مدنظرمه.

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
من حدود 6 ماه از وین تاچ استفاده می کردم که دادمش به داداشم!!
و الانم حدود 3 ماهه که یه دونه پیرکاردین 704 دارم. البته 3G نیست. باهاش تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و برای من تنها عیبش زود خالی شدن باطریشه. البته گوشی سامسونگ هم که دارم همینطوره. فکر کنم با این نوع باطری و سیستم عامل اندروید طبیعی باشه. بازی های پرحجم خیلی استفاده نکردم چون اهل بازی نیستم. اما فیلم اچ دی داخلش زیاد دارم که با نرم افزار MXplayer خیلی خوب اجرا میشه و مشکلی نداره. کیفیت صفحه نمایش خوبی هم داره. هندزفری داخل جعبه کیفیتش اصلا مطلوب نیست. من یک هندزفری دیگه خریدم که همم برای مکالمه هم موسیقی خیلی بدردم خورده و ازش راضی ام. دوربینش هم بیشتر واسه دکور گذاشتن!! البته معلومه که واسه تبلت با این قیمت و مشخصات دوربین نیازی نیست.
در کل با این قیمت من از خریدش راضی هستم.(واسه تولد یکی از آشناها هم چندروز پیش یکی از همین مدل رو از بچه های همینجا خریدم و هدیه دادم)

پ ن: توی تبلت هایی که تا حالا توی مغازم فروختم وین تاچ Q73 همیشه برگشت خورده و مشکل پیدا کرده. وینتاچ Q75s تا حالا مشتری ها راضی بودن و تشکر کردند. پیرکاردین هم تا به حال برگشتی نداشته و مشتری بعد خرید که برای نصب برنامه میاره میگه ازش کاملا رضایت داشته

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من حدود 6 ماه از وین تاچ استفاده می کردم که دادمش به داداشم!!
و الانم حدود 3 ماهه که یه دونه پیرکاردین 704 دارم. البته 3G نیست. باهاش تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و برای من تنها عیبش زود خالی شدن باطریشه. البته گوشی سامسونگ هم که دارم همینطوره. فکر کنم با این نوع باطری و سیستم عامل اندروید طبیعی باشه. بازی های پرحجم خیلی استفاده نکردم چون اهل بازی نیستم. اما فیلم اچ دی داخلش زیاد دارم که با نرم افزار MXplayer خیلی خوب اجرا میشه و مشکلی نداره. کیفیت صفحه نمایش خوبی هم داره. هندزفری داخل جعبه کیفیتش اصلا مطلوب نیست. من یک هندزفری دیگه خریدم که همم برای مکالمه هم موسیقی خیلی بدردم خورده و ازش راضی ام. دوربینش هم بیشتر واسه دکور گذاشتن!! البته معلومه که واسه تبلت با این قیمت و مشخصات دوربین نیازی نیست.
در کل با این قیمت من از خریدش راضی هستم.(واسه تولد یکی از آشناها هم چندروز پیش یکی از همین مدل رو از بچه های همینجا خریدم و هدیه دادم)

سپاس از نظراتتون.
در مورد 3g یک مورد هست تازه اومده و 3g هست و سیم کارت رایتل رو هم ساپورت میکنه.
چقد گرفتید تبلت رو ؟ از کسی از بچه ها فوروم ؟

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
من واسه خودم اون موقع به قیمت عمده خریدم.
بله از آقای فراهانی moh-23 خریدم. هفته ی پیش با آفری که داشتن (کیف زیپی رایگان) 280 تومان خریدم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نمیخوام قیمت بالایی داشته باشه.
زیر 400 .

اگه تو همین رنج میخواین اسمارت تاچ و پیر کاردین بد نیستن
من با اسمارت تاچ کار کردم نسبت به قیمتش تقریبا میرزید:)

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
کسی از این تبلت های پیرگاردین خریده؟
لطفا اگه خرید نظرتون رو بگید.

تبلت پیرگاردین PC704S 3G مدنظرمه.

بنظر من قيدشو بزنم اسمش فقط تبلته فقط اسم...

با اين بودجه كاركرده ainol hyundai و برنداي خوب چيني.... بگير كيفيتش خيلي با اين برنداي كاذب چيني فرق ميكنه دوست عزيز

موفق باشيد

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بنظر من قيدشو بزنم اسمش فقط تبلته فقط اسم...

با اين بودجه كاركرده ainol hyundai و برنداي خوب چيني.... بگير كيفيتش خيلي با اين برنداي كاذب چيني فرق ميكنه دوست عزيز

موفق باشيد

رفیق شما پیرگاردین داشتید ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
رفیق شما پیرگاردین داشتید ؟

دوست عزیز من خودم نداشتم منتها کارم تبلت و نوت بوک و سخت افزار و... هستش با اکثر برندا کار کردم. منجمله پیرگاردین.
کیفیتشون خوب نیست واقعا.

موفق باشید

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بالا