• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت ویندوزی acer w500

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
----

Last edited:

naparametry

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
عزیز قیمت با حساب مدت کارکردش بالاست.اگر پایین تر راه داره واسم پ خ کن.
ممنون

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
سلام
عزیز قیمت با حساب مدت کارکردش بالاست.اگر پایین تر راه داره واسم پ خ کن.
ممنون
پایین تر راه نداره
کارکردی نداره !
این 600 ساعت هم نصفشو sleep بوده تازه

Last edited:

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
سلام دوست عزيز
آیا تبلت رو آکبند خریدید یا از لینک زیر ؟
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/520432/

با مورد زیر تعویض دارید؟
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/594678/
بله از همون تاپیک خریدم
پست اخر همون تاپیکو نگاه میکردین نوشته بودم حضوری معامله شد
خیر با htc تعویض ندارم

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
دوتا usb روی بدنه تبلت و دوتا روی کیبورد هست که تبلتای جدید اکثرا رو تبلت فقط یه micro usb دارن و با کابل otg باید فلش هارد موس یا ..... بهشون وصل کرد
اگه قصد خرید مینی لپتاپ دارین واقعا بهترین گزینست

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
500 تهران حضوري . شهرستان اول ارسال بعد از تست واريز ...

اگه هم كمه اپ حساب كن ...

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
با اس 5 چقدر سر میدی
سر نمیتونم بدم اصلا با سامسونگ هم تعویض ندارم
500 تهران حضوري . شهرستان اول ارسال بعد از تست واريز ...

اگه هم كمه اپ حساب كن ...
اگه میخوای 750 میتونم بدم ولی 500 خیلی تخیلیه !
واسه اکانت کلش هم شرمنده برام مشکل پیش اومد هم گوشیمو فروختم هم لپتاپو رمز جیمیل هم رو لپتاپه بوده

Last edited:

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
با desire 816 هم تعویض میشه :)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوست عزیز من خیلی‌وقته رفتم تو نخ تبلت‌ویندوزی یه مینی لپ تاپ داشتم رمش ۲ بود سی پی یو اتم یکم اعصاب خورد کن بود مخصوصا برا فیلم اچ دی دیدن
به تبلت با رم ۴ هم یه مقدار زیادی گرونه به نظرتون میشه همین رم ۲ رو رو تبلت تحملش کرد؟

• Like
Reactions: l0w

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
دوست عزیز من خیلی‌وقته رفتم تو نخ تبلت‌ویندوزی یه مینی لپ تاپ داشتم رمش ۲ بود سی پی یو اتم یکم اعصاب خورد کن بود مخصوصا برا فیلم اچ دی دیدن
به تبلت با رم ۴ هم یه مقدار زیادی گرونه به نظرتون میشه همین رم ۲ رو رو تبلت تحملش کرد؟
فیلم hd 720 رو با همه ی پلیر ها راحت و روون پخش میکنه ولی فیلم full HD رو یکمی فریم فریم میشه ولی نه در حدی که واسه فیلم دیدن اذیت کنه
رم 1.6 گیگش واسه کاربر هست و بقیش سخت افزار ، من با cpu و رم و صفحه و زاویه دید و این چیزا و کلا سخت افزار به مشکلی نخوردم و هنگ و این چیزا ندیدم تا حالا ، فکر میکنم بیشتر به خاطر 64 بیت بودن و هارد ssd هست
یه چیز جالب هم که اتفاقی فهمیدم وقتی تبلت sleep هست usb برق داره و میتونه باطری گوشیو ... رو شارژ کنه مثل پاور بانک

Last edited:

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
امتحان کردم اینو روون و عالی و اجرا کرد رو حالت power saver که cpu از 800 مگاهرتز بیشتر نمیشه ، قبلا یه کلیپ فول اچدی یکی از دوستام داشت نمیدونم چرا یکم فریم فریم اجراش کرد شاید چون از روی فلش اجرا میکرده اونجوری بوده
Captudsafcre.PNG

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بسیار سپاس گذارم دوست عزیز و گرامی
حالا یه پیشنهاد دارم برا تعویض :) با این :http://forum.persiantools.com/threa...-5-تمیز-تر-از-اک.608466/page-11#post-10348161

فقط چنتا سوال من تو سیستم خونه هم فلش رو فرمت ntfs میکنم و محتویات سی دی ویندوز رو کپی میکنم توش و قشنگ از همونجا بوت میشه و نصب میکنم با سی دی اصلا اعصابم نمیکشه وین بزنم این گزینه هم یه تست میکنید برام ؟ چون میترسم با نرم افزار ها یکم بازی در بیاره و این که چون یکم خط و خش برام خیلی ناجوره یه تخفیف میخواستم بابت اون حساب کنید یه لینک هم اگه براتون مقدوره از تبلت بدین اگه براتون مناسب بود منم یه مشخصاتشو بررسی کنم اگه همه چی اوکی شد معامله کنیم فقط این بگم بعدش سو تفاهم نشه بابت امتیاز کمتون امکان اول ارسال وجود دارد یا خیر؟

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
بسیار سپاس گذارم دوست عزیز و گرامی
حالا یه پیشنهاد دارم برا تعویض :) با این :http://forum.persiantools.com/threads/تعویض-نکسوس-5-32-گیگ-با-گارانتی-nexus-5-تمیز-تر-از-اک.608466/page-11#post-10348161

فقط چنتا سوال من تو سیستم خونه هم فلش رو فرمت ntfs میکنم و محتویات سی دی ویندوز رو کپی میکنم توش و قشنگ از همونجا بوت میشه و نصب میکنم با سی دی اصلا اعصابم نمیکشه وین بزنم این گزینه هم یه تست میکنید برام ؟ چون میترسم با نرم افزار ها یکم بازی در بیاره و این که چون یکم خط و خش برام خیلی ناجوره یه تخفیف میخواستم بابت اون حساب کنید یه لینک هم اگه براتون مقدوره از تبلت بدین اگه براون مناسب بود منم یه مشخصاتشو بررسی کنم اگه همه چی اوکی شد معامله کنیم فقط این بگم بعدش سو تفاهم نشه بابت امتیاز کمتون امکان اول ارسال وجود دارد یا خیر؟
و تو پست اول نوشتم با نرم افزار rufus که پرتابل هم هست فایل ایمیج سیستم عامل رو میدی فلش هم انتخاب میکنی برات usb بوت درست میکنه
من نرم افزارا و روش های زیادیو امتحان کردم ولی اسون ترینش همینه ، بقیه نرم افزارایی که گرفتم هیچکدوم کار نکردن !
تاپیکو دیدم قبلا کلی هم تو کف گوشی بودم :rolleyes: ولی یه قرونم نمیتونم سر بدم بدبختانه :general505:
این لینک
قیمتشو دیگه همه جوره چلوندمش با تخفیف و همه چی شده 750 :(
شما امتیازت زیاده یه اعتماد سازی چیزی هم میکنیم واسه معامله بعد ارسال میکنم
منم صدو خورده ای کیلومتر رفتم تبلتو حضوری از این تاپیک خریدم خواستی میتونی از فروشنده امار بگیری :D

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مشکلی با قیمتت نداشتم ب__ولی دیگه با توجه به قیمت خودت ۲۵۰-۳۰۰ باید سر بدی که انشالله دستت بیاد معاملع کنیم :) مرسی بابت وقتی که دادی ممنونم

• Like
Reactions: l0w
بالا