• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت ویندوز 8

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
من یکی از دوستام سرفیس مایکروسافت رو داشت رونتر از آندروید هست و لی در کل به پای ای او اس شرکت اپل نمیرسه درضمن نرم افزارهای وین 8 هنوز کمه و جا نیافتاده به نظر من آیپد

ph

Registered User
لایک‌ها
94
من یکی از دوستام سرفیس مایکروسافت رو داشت رونتر از آندروید هست و لی در کل به پای ای او اس شرکت اپل نمیرسه درضمن نرم افزارهای وین 8 هنوز کمه و جا نیافتاده به نظر من آیپد

ممنون از پاسختون
منتظر نظر دوستان هستم

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
یعنی چی براش نرم افزار کمه مگه ویندوز نیست
ویندوز هم که کلی براش نرم افزار هست

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
منم قصد خرید دارم ویندوز 8 باشه

ارزون ترینش ایسر هست 1700

دیروز یه پیام اومد الجی اولیت تبلت وین 8 خورش رو 500 دلار وارد بازار کرد
سورفیس هم که نسخه rt اومده 2300 باید پاش داد
حالا pro بیاد 3 تومن رو رد مکنه

خوب هست ولی گرونه

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
ویندوز 8 ای که روی تبلتها هست هیچ ربطی به ویندوز 8 کامپیوتر نداره یه چیز تو مایه های ویندوز موبایل (البته نه همه تبلتها)

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
ویندوز 8 ای که روی تبلتها هست هیچ ربطی به ویندوز 8 کامپیوتر نداره یه چیز تو مایه های ویندوز موبایل (البته نه همه تبلتها)

نمیدونستم

تبلت های ویندوز 7 چی
اونا هم با pc فرق میکنه

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
تاجايي كه من اطلاع دارم ويندوزهشت تبلتهاباويندوزپي سي ازنظرقبول نرم افزارهيچ فرقي نميكنند
درضمن دوستمون فرمودندكه مثل ويندوزموبايل هست بايدبگم اينطورنيست

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان دو نسخه سرفیس داده بیرون
یکی rt که نسخه سبکتر و مناسب تری برای تبلت های معمولی هست
و یکی پرو که تفاوتی با ویندوز دسکتاپ نداره و تمام برنامه ها روش نصب میشه

ph

Registered User
لایک‌ها
94
دوستان دو نسخه سرفیس داده بیرون
یکی rt که نسخه سبکتر و مناسب تری برای تبلت های معمولی هست
و یکی پرو که تفاوتی با ویندوز دسکتاپ نداره و تمام برنامه ها روش نصب میشه

برنامه های ویندوز رو بدون مشکل اجرا می کنه؟

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107

ph

Registered User
لایک‌ها
94
کسی اگر pro گرفت لطف کنه بگه برنامه های ویندوز رو بدون مشکل اجرا می کنه یانه؟

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
Samsung ATIV Smart PC 500T

اين تبلت ويندوز 8 32bit داره و اين به اين معني است که شما مي توانيد تمام برنامه هاي تحت ويندوز قبلي خود را و حتي برنامه هاي تحت ويندوز جديد را بر روي آن نصب نمائيد ، در حالي که تبلت هاي با ويندوز 8 نسخه RT اين قابليت را ندارند و تنها نرم افزارهاي مخصوص آن را مي توان روي آن نصب نمود . حالافکرش رو بکنيد تمام نرم افزارهاي تخصصي خود را روي اين تبلت داشته باشيد ، به اضافه که مثلا در نرم افزار one note از سري مايکروسافت آفيس اين قابليت وجود دارد که نوت برداري کنيد و علاوه بر تمام اينها در صورتي که نوع کيبورد و قلم دار اين تبلت را بخريد مي توان يادداشت برداري هم انجام دهيد و از همه جالب تر آنکه اين تبلت به قابليت تشخيص ميان قلم و دست مجهز است يعني موقع نوشتن دست خود را روي صفحه بگذاريد مشکلي پيش نمي آيد و حتي مي توانيد تنها با يک کليک ساده حساسيت آن به دست را موقتا غير فعال نمائيد . اين دستگاه در دو مدل که يکي فاقد کيبورد و قلم و ديگري داراي کيبرد و قلم است به بازار ارائه شده ، يک مدل pro هم دارد که آن هم در واقع در دو مدل با کيبورد و قلم و بدون آن ارائه شده و تفاوت آن با اين مدل در پردازنده و وزن آن است ، پردازنده corei5 و وزن حدود 1 کيلوگرمي و ويندوز 64 بيتي در مقابل پردازنده intel atom و وزت 748 گرمي و ويندوز 32 بيتي.
به شخصه مدل 748 گرمي داراي کيبورد و قلم را ترجيح مي دهم زيرا سبک تر است و براي کارهاي مهندسي و تخصصي متداول پاسخگو است ، براي کارهاي بسيار سنگين مي توان از لب تاپ ديگر و يا يک PC بسيار قدرتمند استفاده نمود که معمولا نياز نمي شود .
فقط دو مورد ديگر قابل توجه است : يک آنکه اين دستگاه در واقع چيزي فراتر از تبلت و لب تاپ است زيرا قابليت هاي هر دو با هم و با وزن و ضخامت بسيار کم در يکجا جمع نموده و علاوه بر تمام اينها قابليت انتقال اطلاعات و usb و غيره و حتي نصب پرينتر و اسکنر و غيره را دارد پس نه قابل مقايسه با ipad و نه قابل مقايسه با galaxy note 10.1 است بلکه هر دوي آنها را و حتي لب تاپ هاي کنوني را شکست سختي داده و مي توان گفت يک شاهکار بي رقيب در اين زمينه تا اين زمان به شمار مي آيد .
دوم آنکه با داشتن محيط ويندور شما در واقع مي توانيد تمام سيستم عامل ها را در يک جا و در کنار هم روي اين دستگاه تجربه نمائيد و براي ان کار ميتوانيد از شبيه سازهاي محيط اندروئيد و يا حتي نصب کل ويندوز هاي مختلف و حتي لينوکس نسخه واقعي (با استفاده از محيط هايي مانند virtual box ) بهره ببريد که البته همان ويندوز 8 همه را کفايت مي کند مگر اينکه براي يک نرم افزار بسيار تخصصي به لينوکس احتياج پيدا کنيد

2950 تومان !

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
دیجیکالا الان میفروشه

خب این دیجیکالا گرونفروشه دیگه.حتما قیمت بازار پایینتره.
اگه اینطوری که شما میگی باشه که غولیه برا خودش

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

ph

Registered User
لایک‌ها
94
خب این دیجیکالا گرونفروشه دیگه.حتما قیمت بازار پایینتره.
اگه اینطوری که شما میگی باشه که غولیه برا خودش

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

من هم دیدم حدود 2900 بود

بالا