• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت یا لپ تاپ

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اساتید عزیز میخوام برای کسی هدیه لپ تاپ یا تبلت بخرم با حدود قیمت 800 تا 1 میلیون . میدونم مرود استفاده اش هم موارد زیر هست . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که کدوم مناسب تره ؟
1 . وب گردی
2 . دیدن فیلم با زیرنویس فارسی
3 . بازی در حد zuma , luxor , ...
4 . خواندن کتاب pdf
با تشکر .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به نظر من که تبلت برای زمانیه که لپ تاپ رو داشته باشید و اگه لپ تاپ ندارید بهتره اونو بگیرید.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اتفاقا دو روز پیش دقیقا منم سر همین دو راهی مونده بودم
ولی یه ذره که فکر کردم دیدم واقعا قابل مقایسه نیست
تبلت مثل موبایله اولش آدم ذوق داره واسش ولی بعدش عادی میشه و شاید استفاده معمولی هم به زور بکنه ازش
ولی لپ تاپ ذوقتم که تموم بشه یه وسیله کاربردیه و همیشه به کارت میاد
اون موقع میگی خوب شد تبلت نگرفتم

البته من خودم خیلی تبلت دوست دارما ولی به قول دوستمون برای وقتی خوبه که موبایلتو داری
لپ تاپم داری حالا میخوای یه چیز جدید داشته باشی میری سراغ تبلت
شک نکن لپ تاپ بهتره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظرم لپتاپ كوچيك ايسوس با apu amd خيلي كاربردي هستند . شايد بزودي تبلت ها با apu هاي amd اومد ولي پردازنده هاي تگرا يا arm تو بخش گرافيك ضعيفن
Tablets vs. Laptops: The Pros and Cons - TopTenREVIEWS

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
ممنون از راهنماییتون دوستان عزیز . دو موردی که باعث شد در کنار لپ تاپ به تبلت هم فکر کنم یکی وزن زیاد لپ تاپه چون برای بیرون از خونه لازم داره و یکی هم اینکه نمیدونم تو رنج قیمتی 800 تا 1 میلیون لپ تاپ مناسبی میشه پیدا کرد یا نه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون از راهنماییتون دوستان عزیز . دو موردی که باعث شد در کنار لپ تاپ به تبلت هم فکر کنم یکی وزن زیاد لپ تاپه چون برای بیرون از خونه لازم داره و یکی هم اینکه نمیدونم تو رنج قیمتی 800 تا 1 میلیون لپ تاپ مناسبی میشه پیدا کرد یا نه ؟

بستگی به کارهاتون داره، ولی به نظر من ارزش داره وزن بیشترشو تحمل کرد چون دیگه یه کامپیوتر باهاته ولی تبلت دقیقا مثل گوشی هست با صفحه بزرگتر که بعضی کارها رو راحت تر کرده.
تا 1 تومن میتونید پیدا کنید. در ضمن میتونید به کارکرده های در حد نو هم فکر کنید. (که فقط چند روز کارکرده باشن) چون افت قیمت خوبی پیدا میکنن.

Ambitionz As A Fighta

Registered User
لایک‌ها
15
بستگی به کارهاتون داره، ولی به نظر من ارزش داره وزن بیشترشو تحمل کرد چون دیگه یه کامپیوتر باهاته ولی تبلت دقیقا مثل گوشی هست با صفحه بزرگتر که بعضی کارها رو راحت تر کرده.
تا 1 تومن میتونید پیدا کنید. در ضمن میتونید به کارکرده های در حد نو هم فکر کنید. (که فقط چند روز کارکرده باشن) چون افت قیمت خوبی پیدا میکنن.

فرصت طلب :p

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیزم برای شما و سایر دوستانی که این سوال براشون مطرحه تاپیکی زدم .از نظراته خودتون بنده رو بی بهره نزارید
تبلت بخریم یا لپ تاپ؟؟؟؟

بالا