• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت HYUNDAI HY731 یا axtrom 7I02

mortezahn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .من میخوام یکی ازین دومدل رو بگیرم.ظاهرا هردو خوبه منتها چند سوال پیش میاد :
1. رزولوشن هیوندا 1024*800 هستش .آیا این افزایش رزولوشن برای اینه که ممکنه هیوندا نسبت به دیگر تبلت های 7 اینچی صفحه نمایش بزرگتری داره یا dpi اون بالاتره؟
2.کیفیت صفحه کدوم بالاتره ؟ چرا ؟
3.با توجه به اختلاف 30 تومنی این دو برند ارزش داره هیوندا رو بخری ؟ ( خارچ از موضوع بلوتوث و فقط کیفیت نمایش)
4.کیفیت صفحه اکستروم مگه چقدر خرابه که اینقدر ازش انتقاد میشه ؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین دوستان ....

alireza tr

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام .من میخوام یکی ازین دومدل رو بگیرم.ظاهرا هردو خوبه منتها چند سوال پیش میاد :
1. رزولوشن هیوندا 1024*800 هستش .آیا این افزایش رزولوشن برای اینه که ممکنه هیوندا نسبت به دیگر تبلت های 7 اینچی صفحه نمایش بزرگتری داره یا dpi اون بالاتره؟
2.کیفیت صفحه کدوم بالاتره ؟ چرا ؟
3.با توجه به اختلاف 30 تومنی این دو برند ارزش داره هیوندا رو بخری ؟ ( خارچ از موضوع بلوتوث و فقط کیفیت نمایش)
4.کیفیت صفحه اکستروم مگه چقدر خرابه که اینقدر ازش انتقاد میشه ؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین دوستان ....

اكستروم خواستي يه سر به امضام بزن

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
دوست من قیمت هیوندای بالاتره
تو مشخصاتی هم که عرضه شده هیندای بهتره
فک میکنم بری دنبال هیوندای بهتر باشه

mortezahn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من قیمت هیوندای بالاتره
تو مشخصاتی هم که عرضه شده هیندای بهتره
فک میکنم بری دنبال هیوندای بهتر باشه

سلام دوستان . بالاخره با سبک سنگین کردن دو تبلت به این نتیجه رسیدم هیوندا با توجه به اینکه بلوتوث داره و اینکه کیفیت صفحه اش خیلی بیشتره ، فکر کنم ارزش 30 تومن بیشتر پول دادن رو داشته باشه . و امروز هم اونو اینترتی خریدم . موفق باشید.

بالا