• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبليغات در سايتهاي انگليسي زبان !!!!!!!!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چنتا سوال در مورد تبليغات در سايتهاي انگليسي زبان :

1- كسي تاحالا تو سايتهاي خارجي آگهي داده ؟ اگه داده كجا بوده ؟

2- سايتهاي خارجي نحوه تبليغ گرفتنشون چه جوريه ؟ چون من تو اكثر سايتهاي خارجي قسمت خاصي براي گرفتن تبليغ نديدم ولي تو سايتشون پر از تبليغه ؟

3- سايتهاي خارجي مثل بيشتر سايتهاي ايراني به صورت ماهانه تبليغ ميگيرن يا نه به صورت نمايشي و كليكي يا درصدي؟

4- نحوه در يافت پول به چه صورته ؟ ميشه با اي گلد يا كش يو پرداخت كرد ؟

5- سايت انگيليسي زباني ميشناسين كه بازديده كنندش زياد باشه ولي وب مسترش ايراني باشه ؟ (بازديد كننده غير ايراني)

و در كل راه حلي براي معرفي يك سايت انگليسي زبان ايراني به كاربران خارجي و غير ايراني وجود داره ؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
تبلیغت چیه یعنی باید نوع تبلیغ رو بگب تا بگم کجا بهتره

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مشخص ديگه تبليغ براي سايت خودم يه سايت نرم افزاري

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از good_pesar :
خوب مشخص ديگه تبليغ براي سايت خودم يه سايت نرم افزاري
خب خيلي سايتها با واسطه اين كارو ميكنن.

www.bidclix.com

www.google.com/adsense

www.clicksor.com

www.fastclick.com

و خيلي هاي ديگه . شما بايد تبليغ سايتتو بيد به اين سايتها تا تو سايتهاي خارجي برات نمايش بدن. اگه فقط ميخاي ويزيتورت خارجي باشه من دوتاي آخر رو پيشنهاد ميكنم. چون آي پي ايران رو براي كليك محسوب نميكنند.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بخواهيم بدون واسطه تو يك سايت تبليغ بديم چي ؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از good_pesar :
اگه بخواهيم بدون واسطه تو يك سايت تبليغ بديم چي ؟
خب كمي پيچيده ميشه.

بايد شما به وب مستر اون سايت ايميل بزنيد و درخواست بنر كنيد (يا هر نوع تبليغ ديگري) اونهم شرايطش رو اعلام كنه و با هم به توافق برسين.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدونم ولي به نظرم اين كاره سختي باشه فكر كنم همون واسطه ها بهتر باشن

حالا يه سوال خارج از موضوع اصلا اين جور تبليغها ميتونن مفيد باشن ؟ يعني تمام سايتهايي كه هيت بالا دارن (مثلا بالاي 50.000) تبليغات كردن ؟
چون مثلا سايت من الان يه دانلود سنتر تغريبا 5 ماه داره فعاليت ميكنه ولي بعد از اين همه زحمت روزي 1600 تا هيت بيشتر نداره :( در حالي كه من دانلود سنتر هاي خارجي ميبينم با هيت 100.000 ولي نصف فعاليت سايت منن ندارن
ولي خوب 2 سال يا بيشتر دارن كار ميكنن واقعا زمان ميتونه اينقدر معثر باشه ؟ يعني مثلا اگه منم 2 سال با بهترين كيفيت ممكن كار كنم ميتونم به روزي 100.000 هيت :blink: برسم ؟ يا نه بدون تبليغات امكان نداره ؟

و آيا براي من كه دوست دارم از تبليغاتي كه از گوگل ميگيرم پول در بيارم بازديد كننده غير ايراني لازمه يا نه فرقي نداره ؟ (چون چه دليلي داره بازديد كننده ايراني رو تبليغات گوگل كليك كنه ؟) ولي اگه فرقي نداشته ياشه خيلي راحت ميشه با پول خرج كردن اونم خيلي كمتر از پولي كه بايد براي تبليغ تو سايتهاي خارجي بدي تو سايت هاي پر بيننده ايراني تبليغ داد .

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ببین سایتت تقریبا تو مایه های وارز هست اینو باید تو همین سایتهای وارز تبلیغ بدی چون اون تبلیغ میگیرن قیمتهاشونم خوبه

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko: نه بابا زبونتو گاز بگير كجاش وارزه ؟
وارز بود الان ديگه كار كاملا قانونيه :D

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آقا ببين پس اگه ميخواي خرج كني و ويزيتور ميخواي برا سايتت معروف بشه

تو پرشين بلاگ تبليغ بده

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه سايت من انگيليسي نميدونم اصلا براي يه كاربر معمولي ايراني جالب باشه يا نه ؟

و از همه مهمتر فكر نميكنم يه كاربر ايراني اصلا توجهي به تبلبغات گوگل بكنه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بابا وارز هست دیگه قانونی چیه وقتی کرک داره یعنی وارز هست

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز من چي ميگي ؟ كدوم سايتو ميگي ؟
SoftLandIR كجاش كرك داره ؟
قبلا كرك ميزاشتم
الان ديگه اين كارو نميكنم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از good_pesar :
نميدونم ولي به نظرم اين كاره سختي باشه فكر كنم همون واسطه ها بهتر باشن

حالا يه سوال خارج از موضوع اصلا اين جور تبليغها ميتونن مفيد باشن ؟ يعني تمام سايتهايي كه هيت بالا دارن (مثلا بالاي 50.000) تبليغات كردن ؟
چون مثلا سايت من الان يه دانلود سنتر تغريبا 5 ماه داره فعاليت ميكنه ولي بعد از اين همه زحمت روزي 1600 تا هيت بيشتر نداره :( در حالي كه من دانلود سنتر هاي خارجي ميبينم با هيت 100.000 ولي نصف فعاليت سايت منن ندارن
ولي خوب 2 سال يا بيشتر دارن كار ميكنن واقعا زمان ميتونه اينقدر معثر باشه ؟ يعني مثلا اگه منم 2 سال با بهترين كيفيت ممكن كار كنم ميتونم به روزي 100.000 هيت :blink: برسم ؟ يا نه بدون تبليغات امكان نداره ؟

و آيا براي من كه دوست دارم از تبليغاتي كه از گوگل ميگيرم پول در بيارم بازديد كننده غير ايراني لازمه يا نه فرقي نداره ؟ (چون چه دليلي داره بازديد كننده ايراني رو تبليغات گوگل كليك كنه ؟) ولي اگه فرقي نداشته ياشه خيلي راحت ميشه با پول خرج كردن اونم خيلي كمتر از پولي كه بايد براي تبليغ تو سايتهاي خارجي بدي تو سايت هاي پر بيننده ايراني تبليغ داد .
اره 100 % اگر هر روز به روز كني وبرنامه جالب بذاري 100 % پر بازديد مي شي وپاتوق براي برنامه ميشي :D

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :
اره 100 % اگر هر روز به روز كني وبرنامه جالب بذاري 100 % پر بازديد مي شي وپاتوق براي برنامه ميشي :D

:rolleyes: جالب بود
ولي خوب يه مختصر تبليغي هم ميكنم :cool:

بالا