• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبليغات كليكي كه هر كليك 1 دلاره

mrmm1997

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
امروز مي خوام سايتي رو بهتون معرفي كنم كه تبليغات كليكي با يك دلار واسه ديدن ميزاره و شما ميتونيد به جز اين با بازي كردن و تماشاي فيلم هم هر كدوم يك دلار بدست بيارين من امروز خودم بيست دلار گيرم اومد ولي مينيمم برداشت 1000 دلاره كه يكم زياده ولي با توجه به اين كه هر تبليغ 10 ثانيه بيشتر نيست شما روزانه 5 دقيقه بيشتر لازم نيست وقت بزاريد .

اينم لينك سايت:
http://CashTasks.com/?ref=304952

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
به دنیای ptc خوش آمدی.
یک دلار کم نیست؟ واقعا ارزش وقتی که میذاری رو داره؟
سایت هایی هستند که 20 دلار یا بالاتر برای هر کلیک میدن چرا اونا رو امتحان نمیکنی؟
فقط یه سوال! اینایی که توی نئوباکس فعالیت میکنن و هر روز 10 هزار کاربر جدید به جمع کاربراش اضافه میشه باید خیلی دیوانه باشن که تبلیغات 0.001 میبینن یعنی هر 1000 کلیک یک دلار درسته؟

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
هر کلیک یک دلار ؟؟؟؟ عمو جون چند سالته؟ وقتت را تلف نکن.

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
امروز مي خوام سايتي رو بهتون معرفي كنم كه تبليغات كليكي با يك دلار واسه ديدن ميزاره و شما ميتونيد به جز اين با بازي كردن و تماشاي فيلم هم هر كدوم يك دلار بدست بيارين من امروز خودم بيست دلار گيرم اومد ولي مينيمم برداشت 1000 دلاره كه يكم زياده ولي با توجه به اين كه هر تبليغ 10 ثانيه بيشتر نيست شما روزانه 5 دقيقه بيشتر لازم نيست وقت بزاريد .

اينم لينك سايت:

99+1% اسکم:D

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
به دنیای ptc خوش آمدی.
یک دلار کم نیست؟ واقعا ارزش وقتی که میذاری رو داره؟
سایت هایی هستند که 20 دلار یا بالاتر برای هر کلیک میدن چرا اونا رو امتحان نمیکنی؟
فقط یه سوال! اینایی که توی نئوباکس فعالیت میکنن و هر روز 10 هزار کاربر جدید به جمع کاربراش اضافه میشه باید خیلی دیوانه باشن که تبلیغات 0.001 میبینن یعنی هر 1000 کلیک یک دلار درسته؟

از دیوانه اون طرف تره کار اینایی که تو نئو باکس فعالیت میکنند !!

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
نه آقاجون اسکم کدومه ؟
این دوستمون یه نابغه هستن که این سایت رو پیدا کردن و در اختیار شما هم قرار دادن
حالا شما کاری کنید که از این به بعد هر کی این سایتهای عالی رو پیدا کرد خودش تنهایی بره پول در بیاره و میلیاردر شه
و به ما معرفیش نکنه .
عمو جان دستت درد نکنه خیلی سایت عالی معرفی کردی
فقط برای اینکه این مردم گمراه رو به راه راست هدایت کنی اولین برداشتیت رو اینجا بزار من خودم برای اثبات
به شما 5 میلیون تومان سرمایه گذاری میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه چی میخوای ؟؟؟؟!!!!!!!!!!

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81

اينم لينك سايت:
:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
واقعا که ؟:general505:یعنی شما خودتون یه موقع اینکارا رو نکردید؟حالا به دیگری میگید ؟همتون یه روزی اینکارارو کردید و زیاد از اینترنت تو کلاهتون رفته هنوزم داره میره .پس بنده خدا رو راهنمایی کنید نه مسخره

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
ما میتونیم یه بنده خدا یا نهایتا چهار تا بنده خدا رو راهنمایی کنیم نه اینکه فقط روزی ده نفر بیان این سایتها رو معرفی کنن
خداوند متعال چیزی به عنوان عقل و قدرت تفکر به انسان داده که اگر ازش استفاده نشه تفاوتی بین انسان و مابقی مخلوقات
نیست .

بالا