• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبليغ يك تومانی!

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
با سلام خدمت دوستان
تبليغي به من پيشنهاد شده كه يك بنر 600 در 85 هست كه بالاي سايت قرار داره و به محض ورود بازديدكننده به سايت رويت ميشه و ميدونم كه براي چند ثانيه اي توجه بازديدكننده رو به خودش جلب ميكنه و پاپ آپ هم نيست
سايز بنر به اندازه نمونه زير هست:

example.png

قيمت پيشنهادي به من نمايش هر بنر به قيمت يك تومان به شرط خريد بالاي پلن تبليغاتي هست
ترافيك هم مشخصا براي محصول يا سرويس ما غير هدفمنده و انواع مختلفي از بازديدكننده ها رو شامل ميشه
همونطور هم كه اساتيد ميدونن تبليغ بنري بازده مشخصي داره و بايد عوامل مختلفي اوكي باشه تا يك تبليغ بنري موفق از كار دربياد
حالا سوال من اينه كه با اين شرايط و قيمت چه محصولي رو تبليغ كنم تو بنر تا بتونه بفروشه؟
من خودم چند تا از اين محصولات زناشويي(از همين بزرگ كننده و كوچك كننده و....!!!) كه مجوز داره و معتبره رو پيدا كردم كه به نظرم ميتونه كليك مناسبي بگيره از طرف بازديدكننده ها
و مورد دوم كه به ذهنم رسيد فروش يك محصول ديجيتال قابل دانلود پس از پرداخت آنلاينه
كه ميتونه يك ايبوك آموزشي در مورد يكي از جذابترين موضوعات مورد توجه مردم باشه مثل آموزش كسب درآمد از اينترنت يا همون مسايل زناشويي يا هر چيز جذاب ديگه اي
حالا به نظر شما اين پلن تبليغاتي ميتونه به صرفه و سودآور باشه؟
اگر تجربه اي از فروش اين نوع محصولات دارين لطفا اينجا مطرح كنين
هر مورد مفيد ديگه اي هم كه به ذهنتون ميرسه لطفا مطرح كنيد
باتشكر

بالا