• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات با بودجه اولیه

NewPowerUser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام خدمت دوستان
من مدیر بخش تجارت الکترونیک یک شرکت در حوزه الکترونیک و مکانیک هستم. چند وقتی است که حوزه شرکت به سمت کامپیوتر و IT گرایش پیدا کرده و یک پروژه در بخش وب با محوریت تکنولوژی و موبایل راه اندازی شده است. بودجه ای که برای تبلیغات این سایت برای 4 ماه کنار گذاشته شده 15 میلیون تومان است.
من برای بررسی بازدهی تبلیغات، برای ماه اول مبلغ 1 میلیون تومان را تایید کرده و در حال حاضر نیاز به کمی راهنمایی از دوستان دارم.

با تحقیقاتی که در میان سایت های ایرانی انجام دادم، متوجه شدم که تبلیغات بنری ثابت میان سایت های با رتبه 100 تا 1000 الکسا، بین 500هزار تومان تا 1.5 میلیون تومان بسته به محل نمایش بنر می باشد.
همچنین تبلیغات کلیکی نیز بسته به مجری تبلیغات بین 80 تا 150 تومان به ازای هر کلیک است.

حالا به نظر شما، بهترین راه برای بدست آوردن حداکثر بازدهی، تبلیغات در یک سایت یا تبلیغات در چند سایت یا تبلیغات کلیکی می باشد؟
منظور از بازدهی علاوه بر تعداد بازدیدکننده مشاهده کننده سایت، تاثیر گذاری تبلیغ برروی بازدیدکننده و عوامل دیگر در این رابطه است.

دوستان در این پست لطفا تبلیغات نکنید و فقط پیشنهاد و تجربه خود را اعلام بفرمایید.
(برای اعلام قیمت پیشنهادی برای کلیک یا بنر ثبت فقط پیغام خصوصی بفرستید)

NewPowerUser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان اگر امکانش هست نرخ بازدیدکننده یا بازدید به کلیک را در روش تبلیغات بنری اعلام بفرمایند؟(البته برای سایت های مرتبط با موضوع و بنر تبلیغاتی حرفه ای)

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
فقط در سایتهای فنی مهندسی مرتبط بنر ماهیانه بگذارید. از درج آگهی تخصصی در سایتهایی که صرفاً زیر 100 هستند اما مرتبط با فعالیت شما نیستند خودداری کنید که بازدهی صفره.

NewPowerUser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ممنون از شما و تمامی کسانی که پیام خصوصی فرستادن.
موردی که من رو یکم درباره بنر ثابت آزار می ده اینکه با 1 میلیون تومان، حداقل 10هزار کلیک توی سیستم های کلیکی تضمین شده است ولی در یک سایت مثل همین پرشین تولز که تبلیغ زیر قسمت بازارچه‎ش 1میلیون و 100هزار تومنه، برای یک ماه آیا چنین تعداد کلیکی انجام میشه(برای سایت با موضوع مشابه)؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ممنون از شما و تمامی کسانی که پیام خصوصی فرستادن.
موردی که من رو یکم درباره بنر ثابت آزار می ده اینکه با 1 میلیون تومان، حداقل 10هزار کلیک توی سیستم های کلیکی تضمین شده است ولی در یک سایت مثل همین پرشین تولز که تبلیغ زیر قسمت بازارچه‎ش 1میلیون و 100هزار تومنه، برای یک ماه آیا چنین تعداد کلیکی انجام میشه(برای سایت با موضوع مشابه)؟

ریسک نکنید. این سایت ربطی به کسب و کار شما نداره، داره؟
چند درصد از کاربران این انجمن مرتبط با خدمات سایت شما هستند؟
مهم نیست چند تا کلیک و حتی با چه بودجه ای؟ مهم مرتبط بودن فعالیت سایت/بازدیدکنندگان با خدمات شماست. حتی اگر 200هزار تومن بودجه خرج کنید
بهتره تا در یک سایت غیرمرتبط 1 میلیون هزینه تبلیغ بدین.

کاربر باید احساس نیاز کنه برای کلیک کردن روی بنر شما. هر کاربر عوام به درد کسب و کار شما نمیخوره...
در pm اعلام کنید دقیقا موضوع خدمات شما چیه.

NewPowerUser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
ممنون از پاسختون(امکان شروع گفتگو با حساب کاربری شما میسر نشد! اگر امکانش هست خودتون درخواست شروع گفتگو بزنید)

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
اگه میخوای بهترین بازدهی رو داشته باشی :
همون طور که دوستمون فرمودن شما بایستی تو سایت های مربوط به رشته های دانشگاهی و مهندسی اقدام به تبلیغات سایت خود نمایید .
تو این زمینه که تخصصی میباشد ، باطبع شما نبایستی زیاد دنبال رنکینگ باشی . سعی کن به جای یک سایت ، توو چند تا سایت تبلیغ بزاری ، با توجه به اینکه تعداد سایت های مهندسی هم زیاد نیست ، مطمئنا کاربران مختص این رشته از همون 5 ، 6 سایت بازدید خواهند کرد و میشه گفت تقریبا همه کاربران اینترنتی مربوط به تخصص شما ، از همون 5 ، 6 تا سایت بازدید خواهند کرد . وسعت دیده شدن زیاد خواهد بود .

NewPowerUser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ممنون از راهنمایتون.
در واقع موضوع سایت فعلا موبایل و نرم افزارهای آن است و به زودی به سمت سایر تجهیزات الکترونیکی نیز کشیده خواهد شد.

miim

Registered User
لایک‌ها
451
من برداشتم اینه که سایت شما درباره فروش موبایل و نرم افزار موبایل هست درسته؟
اگر اینجوری باشه خب میتونه مخاطب عام هم داشته باشه
ولی اگر خدمات فنی مهندسی هست خب قطعا باید بگردید دنبال مخاطبتون که در کدوم سایتها سیر می کنند.
ممنون میشم موضوع دقیق خدمات سایتتون رو پ.خ بفرمایید.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ممنون از راهنمایتون.
در واقع موضوع سایت فعلا موبایل و نرم افزارهای آن است و به زودی به سمت سایر تجهیزات الکترونیکی نیز کشیده خواهد شد.
طبیعتا تبلیغ در چندتا سایت نسبتا بزرگ خیلی بهتر از تبلیغ در یک یا دو سایت خیلی بزرگ هست.

بالا