واقعاً ؟ می خواستم تو بلاگفا تبلیغ بدم اگه اینجوریه بی خیال می شم...
راستی آمار کلیک ها چجور بود؟
من دو سال پیش تو بلاگفا و پاتوق یو و فری دانلود و فرری دونلود و... سایت دیگه تبلیغ بنری دادم ولی هیچ فایده ای نداشت و سود نکردم . حالا از شما می پرسم سود داره ؟
نکته خیلی خوبی بود .جاهایی که نمایش بر اساس بازدید هست باید بنر بسیار جذاب باشه تا نهایت استفاده رو بشه کرد
ولی جاهایی که بر اساس کلیک هست باید بنر تا حد زیادی گویا باشه (محصول رو شرح بده)تا شخصی بیننده به محصول یا خدمات تبلیغ شده واقف بشه که کلیکی که انجام میده به نتیجه ختم بشه
بنده هم در بلاگفا قبلا تبلیغ دادم و ضرر کردم
اینم بگم که جناب شیرازی مدیر بلاگفا فوق العاده آدم بیشعوری هستند اصلا رسیدگی نمیکنن
کد.م شرکت برای تبلیغات گوگلی بهتره ؟
bertina.us
خودم استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم ...
خب وقتیکه بعضی از سایت ها کل صفحاتشون رو پر از تبلیغ میکنن و وقتیکه تبلیغات غیر واقعی و دروغ باشه اطمینان کاربر هم میاد پایین.
به نظر من تبلیغات باید هدفمند باشه و آگهی با موضوع سایت مرتبط باشه.
در مورد bertina.us خود گوگل پیشنهاد میده.
بازدید سایت مهمه ولی ببینید چه نوع کاربر هدف از سایت مورد نظر بازدید میکنه.
تبلیغ رایگان سایت های ایرانی بیشتر آگهی فروش هست تا تبلیغ.
آره دیگه دقیقا چون طلا هیچ ارتباطی با سایت خبری نداره و همین مشکل پیش میاد.بله تبلیغ باید هدف دار باشه
بنده چند روز پیش بازدید zar.ir که یک سایت در مورد طلا بود رو بررسی می کردم . این سایت توی تابناک و چند سایت بزرگ دیگه تبلیغ داده بود ولی جالبش اینجاست که بیشترین تاثیر رو از یک سایت در مورد بانوان بدست آورده بود و تابناک تاثیر خیلی کمی توی باردیدش داشت