• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات در سایت خارجی!

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام. از وبمسترهای با تجربه چندتا سوال دارم.

من یک وبلاگ خارجی دارم که آدرسش اینه : Download Movies From Mediafire
بازدیدش روزانه 2000 نفره و بازدید یونیکش هم روزانه 800 نفر. برای مشاهده دقیقتر آمار میتونید به این آدرس برید: Histats - Summary > moviesmediafire.blogspot.com

سوال اول : من میخوام از یک شرکت خارجی تبلیغ بگیرم و بزارم توی وبلاگم و بابت هر کلیک پول دریافت کنم. حالا سوالم اینه که پرسودترین و مطمئن ترین شرکت کدومه؟ شرکتی که با ایران مشکلی نداشته باشه

سوال دوم : من باید حساب وب مانی داشته باشم تا بتونم از یه شرکت خارجی پول دریافت کنم در ایران؟ این وب مانی دقیقا چیه و چطور کار میکنه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

سوال سوم : الان بازدید من 2000 نفره.به نظرتون درآمد ماهیانم چقدر میشه تقریبا"؟ (در آینده به 10000 نفر میخواد برسه)

ممنون میشم جواب بدید و منو راهنمایی کنید :)

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
عزیز اون تاپیک چند ماهه که خوابیده و کسی جوابگو نیست. حالا یعنی کسی نیست که یک سایت مطمئن به من پیشنهاد کنه که ازش تبلیغات بگیرم بزارم تو وبلاگم؟ ....

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
عزیز اون تاپیک چند ماهه که خوابیده و کسی جوابگو نیست. حالا یعنی کسی نیست که یک سایت مطمئن به من پیشنهاد کنه که ازش تبلیغات بگیرم بزارم تو وبلاگم؟ ....
سایت های مطمئن زیاده :
اما بهترینشون ادسنسه که آشنا اونور آب میخواد. اگر هم نداری میتونی از سایت هایی مثل:
adBrite Exchange
Welcome to Click-Share - Click Share - Welcome to Click-Share
ValueClick Media | The Pure Performance Network
و امثال اینها استفاده کنی.
این لینک هم ببینینی خوبه.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
خیلی ممنون عزیز. فقط این سیستم ها با سایتهای وارز مشکلی ندارند؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
خیلی ممنون عزیز. فقط این سیستم ها با سایتهای وارز مشکلی ندارند؟
nemidunam,age begardi ham tuye hamin forum hast va ham mituni google koni. dustane ziadi hastan ke mitunan behet komak konan vali nemidunam chera inkaro be you nemikonan

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
باز دمه شما گرم که به من کمک میکنی. :)

من توی adbrite ثبت نام کردم. ولی جایی نبود که نشون بده که چطور باهام تسویه حساب میکنه. کسی با این سیستم کار کرده؟ آیا چک رو به آدرسم میفرسته یا چطوریاست؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
باز دمه شما گرم که به من کمک میکنی. :)

من توی adbrite ثبت نام کردم. ولی جایی نبود که نشون بده که چطور باهام تسویه حساب میکنه. کسی با این سیستم کار کرده؟ آیا چک رو به آدرسم میفرسته یا چطوریاست؟
ادبرایت کلا سیستم خوبیه. جواب شمام اینجاست . که نوشته ادبرایت فقط توسط چک تصویه حساب می کنه و به دلار آمریکا. زمانی که چک به آدرستون اومد فکر کنم بانک های معمولی مثل صادرات اونو نقد می کنن اما با کارمزد بالا که فکر کنم 30 % بشه. البته نمی دونم ادبرایت چک رو به ایران می فرسته یا نه.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
ادبرایت کلا سیستم خوبیه. جواب شمام اینجاست . که نوشته ادبرایت فقط توسط چک تصویه حساب می کنه و به دلار آمریکا. زمانی که چک به آدرستون اومد فکر کنم بانک های معمولی مثل صادرات اونو نقد می کنن اما با کارمزد بالا که فکر کنم 30 % بشه. البته نمی دونم ادبرایت چک رو به ایران می فرسته یا نه.

آقل دمت گرم که اطلاعاتتو در اختیار من و بقیه میزاری.

thanks a lot

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
خواهش می کنم. سوال دیگه ای بود در خدمتم

سوال که نه. ولی یه خبر بد برای خودم دارم :D ادبرایت قبول نکرد که به وبلاگم تبلیغ بده. فکر کنم برای اینکه فیلم میزارم برای دانلود و حق کپی رایت اینا. فکر کنم باید بیخیال این درآمد از سایت بشم.

شما خودت از این راه درآمد داری؟

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
منم سایت خارجی دارم ، ولی تا حالا نتونستم ازش درآمدی داشته باشم

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
بالا