• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات در گوگل ( نیاز به کمک دارم)

Mohammadrex

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خسته نباشید . من میخوام برای سایت خودم تو گوگل تبلیغات کنم اما همه جا دیدم همه تبلیغات های متنی گوگلو فیلتر کردن . سوال من اینجاست اگه من یک سایت داشته باشم که تو صفحه هزارم گوگل باشه و بیام تو گوگل تبلیغات کنم و برای یک کلمه کلیدی ( مثلا خرید لباس ) بیارمش توی صفحه اول . خب ایا بعد از اینکه مهلت تبلیغات من تمام شد سایت من باز هم میره تو صفحه هزارم ؟؟؟ یا میاد تو صفحه اول بعد تبلیفات؟؟؟؟؟؟

RIBA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بهتره برین از خود پشتیبانی ادوردز بپرسین شما
چرا؟
چون قوانین و ترم اف یوز و .. ماهانه تغییر میکند اما در مجموع بستگی به نوع تبلیغ شما دارد چطور با گوگل طی کنید cpc -cpm یا هر نوع که باشد

RIBA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اگر زبان نمیدانید و واقعا قصد هزینه کردن دارین من به عنوان پیمانکار شما میتوانم در ازای مبلغ توافقی مذاکرات رو با گوگل انجام بدهم و نتایج رو به شما اطلاع بدهم در صورت تمایل پ خ بدهید

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز اگر قرار بود هر کی با تبلیغ در گوگل بیاد صفحه اول و بعد از اتمام شدن تبلیغ باز هم صفحه اول باشه که همه این کار رو انجام میدادن

تبلیغ در گوگل یکی از تکنیک های جدید به نام SEM است که به بهینه سازی سایتتون کمک می کنه

بالا