• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات کلیکی یا دامنه ی فروشگاه!؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
دوستان می دونید که خیلی از سیستم های همکاری در فروش قابلیت ثبت دامین دارند مثلا:
iranescence.shadlife.com
به نظرتون به صرفه تر نیست به جای تبلیغات هایی که در سایتمون می زاریم( مثلا سایت من 5 تا تبلیغ داره) یک بنر خودمون بسازیم و فروشگاه رو تبلیغ کنیم (البته دامنه ی خودمون رو
http://forum.persiantools.com/images/smilies2/happysmiley.gif
خیلی دوست دارم نظرتون رو بدونم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اقا من متوجه نشدیم منظورتونو
یه جور دیگه میگی من هم بفهمم :blush:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
هردوشو در کنار هم کار کنید به نظرم . می دونین که ماهم سیسمت کلیکی داریم و هم همکاری در فروش . توصیه ای که همیشه لبه کاربرای قدیمیمون می کنم اینه که هر دو رو در کنار هم کار کنند تا بتونن از مزایای جفتش در کنارهم استفاده کنن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
اقا من متوجه نشدیم منظورتونو
یه جور دیگه میگی من هم بفهمم :blush:

شما با این سیستم آَشنا هستید؟ مثلا فلان سیستم همکاری در فروش یک لینک به من می ده ( live24.shadlife.com )
الان شما هر چی بخری پور سانتش رو به من می دهند در صورتی که لینک اصلیش اینه (shadlife.com
حالا ما به جای تبلیعات کلیکی بهتر نیست یک بنر خودمون بسازیم (به سلیقه و محتوای فروشگاه) و لینک خودمون رو بدیم مثلا live24.shadlife.com
به نظر به صرف تر از تبلیغ کلیکی نیست!

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
شما با این سیستم آَشنا هستید؟ مثلا فلان سیستم همکاری در فروش یک لینک به من می ده ( live24.shadlife.com )
الان شما هر چی بخری پور سانتش رو به من می دهند در صورتی که لینک اصلیش اینه (shadlife.com
حالا ما به جای تبلیعات کلیکی بهتر نیست یک بنر خودمون بسازیم (به سلیقه و محتوای فروشگاه) و لینک خودمون رو بدیم مثلا live24.shadlife.com
به نظر به صرف تر از تبلیغ کلیکی نیست!

با چندصدسال تاخیر ;)

مثلا محصولات همکاری در فروش محصول کده رو که اینجوری https://mahsolkadeh.ir/ هست میتونیم با لینک خودمون بفروشیم 🤓😛

بالا