• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات کلیکی

farzad2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
میخواستم بدونم راهی هست سایت هایی مثل anetwork.ir رو گول زد؟ یعنی نرم افزاری وجود داره که همه چیز مثل آی پی، مک آدرس و... رو عوض کنه؟

Last edited:

farzad2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
anetwork همینجوری بدون اینکه تقلب کنی پولتو به بهانه تقلب نمیده
چه برسه بخوای تقلب هم بکنی
من اون سایت رو مثال زدم. فقط میخوام بدونم اصلا راهی هست یا نه؟
بیشتر دنبال نرم افزار یا راهی میگردم که تمامی اطلاعات رو تغییر بده تا کسی نفهمه من همون قبلی ام! چنین سایت هایی از کجا نفرات رو تشخیص میده؟ من هر بار که با یه ip و دیوایس جدا کلیک میکنم، بازم میفهمه!

Last edited:

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
من اون سایت رو مثال زدم. فقط میخوام بدونم اصلا راهی هست یا نه؟
بیشتر دنبال نرم افزار یا راهی میگردم که تمامی اطلاعات رو تغییر بده تا کسی نفهمه من همون قبلی ام! چنین سایت هایی از کجا نفرات رو تشخیص میده؟ من هر بار که با یه ip و دیوایس جدا کلیک میکنم، بازم میفهمه!
مطمئنا کسی اگه بلد باشه،راهشو نمیگه
ولی اگه بشه و کار بده درآمد حاصل از این کار حرامه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
این سیستم ها بر اساس کوکی و آی پی و بعضا مک افراد مختلف رو از همدیگه تشخیص میدن
بعضیاشونم که یه سری الگوریتم مخصوص به خودشون رو روی سایت هاشون پیاده کردن که فقط خودشون میدونن
ولی در کل اینجور سایت ها منتظر همین بهانه ها هستن تا کل اکانت رو ببندن و همه پول شما رو بلاک کنن

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
این سیستم ها بر اساس کوکی و آی پی و بعضا مک افراد مختلف رو از همدیگه تشخیص میدن
بعضیاشونم که یه سری الگوریتم مخصوص به خودشون رو روی سایت هاشون پیاده کردن که فقط خودشون میدونن
ولی در کل اینجور سایت ها منتظر همین بهانه ها هستن تا کل اکانت رو ببندن و همه پول شما رو بلاک کنن
راست میگه

hafez74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسب درامد از سایت کلیکی معتبر کلیکس تن clixten

سلام و درود بی پایان خدمت عزیزان Bia2Mah.ir

در این پست یک سایت بسیار خوب و فوق العاده معتبر رو جهت کسب درامد از اینترنت می خواهیم معرفی حضورتون کنیم کهclixten نام دارد این سایت تا سال 94 حدود 4 سال انلاین و پرداخت بدون مشکلی داشته است ، یکی از بهترین مزیت clixten پرداخت به پرفکت مانی هست که شما عزیزان بعد از رسیدن به مبلغ نا چیز 2 دلار میتونید اون رو برداشت کنید.

همچینین در این سای شما میتوانید با پرداخت 150 دلار 100 زیرمجموعه مستقیم خریداری کنید که هر کدام از این زیرمجموعه ها میانگین کلیکشون در حدود 4.0 الی 5.0 هست ، چرا؟ چون سایت اون دسته از افرادی رو انتخاب و زیرمجموعه شما میکنه که اکثرا در حالت Golden و بالا تر هستند و کسانی که در clixten اکانت گلدن دارند خب مسلما به کار خودشون ارزش میدهند.

همچنین شما عزیزان در این پست ،استراتژی و اکانت من در clixten رو میتونید مشاهده بفرمایید.

نقطه بسیار جالب در مورد ClixTen: شما بعد از ارتقا عضویت به Golden با 75 $$ ، ارزش تبلیغات شما به 180 سنت در روز افزایش خواهد یافت (6 تبلیغ نارنجی) ؛ یعنی شما حتی بدون هیچ رفرالی میتوانید فقط بعد از چند روز 1 دلار کسب کنید.

وضیعت کلی سایت :

مانیتورینگ: آنلاین و پرداخت از سال 2012

مشخصه :ریجستر register-یک شرکت ثبت شده

پرداخت به : پرفکت مانی- پیزا - پی پال - بیت کوین

حداقل برداشت : 2 - 3 - 4 - 5 دلار

زمان پرداخت : 3 الی 5 روز کاری

سود دهی : خوب -بسیار خوب- عالی

میانگین کلیک زیرمجموعه ها : 1.5 الی 2.0 (بسیار خوب)

لینک ثبت نام :ثبت نام کنید

__________________________________________________________________________________________

ثبت نام کنید !

فایل های ضمیمه

• upload_2016-4-9_20-40-7.gif
    upload_2016-4-9_20-40-7.gif
    101.1 KB · نمایش ها: 4

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
مک آدرس رو چطور میتونن بفهمن؟
مطمئن هستی؟
گفتم که الگوریتم هایی هست که بعضیاشو خودشون اختراع میکنن. البته نه بس به اینا باشه کلا هرکسی که نیاز به الگوریتم جدیدی داشته باشه
ولی پیدا کردن مک کار سختی نیس

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
گفتم که الگوریتم هایی هست که بعضیاشو خودشون اختراع میکنن. البته نه بس به اینا باشه کلا هرکسی که نیاز به الگوریتم جدیدی داشته باشه
ولی پیدا کردن مک کار سختی نیس
من راجع به IP سوال نکردم، نمیدونم هم که منظورت از الگوریتم چیه.
بله از طریق خیلی از راههایی میشه IP واقعی رو فهمید حتی اگه *** استفاده میکنی

من سوالم راجع ره MAC ADDRESS بود، که میخوام بدونم رو هوا داری میگه "یدا کردن مک کار سختی نیس" یا اینکه واقعا چیزی میدونی ما خبر نداریم.
چون MAC ADDRESS یک چیز داخلی یا INTERNAL هست.

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مک ادرسو عین اب خوردن میشه عوض کرد:cool:

sent. of my apple

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من راجع به IP سوال نکردم، نمیدونم هم که منظورت از الگوریتم چیه.
بله از طریق خیلی از راههایی میشه IP واقعی رو فهمید حتی اگه *** استفاده میکنی

من سوالم راجع ره MAC ADDRESS بود، که میخوام بدونم رو هوا داری میگه "یدا کردن مک کار سختی نیس" یا اینکه واقعا چیزی میدونی ما خبر نداریم.
چون MAC ADDRESS یک چیز داخلی یا INTERNAL هست.
بله
همونطور که دوست بالایی هم گفت حتی عوض کردنش هم کار سختی نیس چه برسه به پیدا کردنش
البته شاید این آسون بودن از نظر من مساوی باشه با خیلی سخت از نظر یه کاربر دیگه
ولی در کل شاید یه چیزایی میدونم که شما خبر نداری

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
ولی در کل شاید یه چیزایی میدونم که شما خبر نداری
ما که هرچی تو گوگول میگردیم یه جواب میگیریم
http://stackoverflow.com/a/3454887
https://www.privateinternetaccess.c...al-deal-with-mac-addresses-and-online-privacy
MAC addresses aren't broadcast past your router unless you download malicious software

خوب این چیزایی که میدونی رو با ما هم به اشتراک بذار، ثواب داره ;)

file3

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان

عزیزانی که میگید ای نتورک (ANetwork) خوبه، همین دیروز تمام حساب منو (5 تا سایت داشتم) بالا کشیدن بدون هیچ دلیل .
متن تیکت ها هم بد نیست بخونید:
دوست دارم این به گوش خود ای نتورکی ها برسه ببینم مشکل سایت من کجا بوده - فقط یه دلیل بگن و ثابت کنن
شماهاهم اگه از خود ای نتورکی ها هستین حتما بهشون اطلاع بدین - من تا بتونم این پستمو همه فروم ها پخش میکنم

--------------------------------
سلام
من لایت باکس شمارو به تازگی روی همه سایتام قرار دادم اما یدفه سایت ..... مسدود شد !!!
میشه بفرمایین علت چیه و چرا ؟؟؟
اگه موردی هست بفرمایید تا همه لایت باکس های شما رو بردارم.
من دارم با ۳ شرکت بزرگ دیگه کار میکنم سایت هامم هیچ مشکلی ندارند.

--------- رامین شجاعی
با سلام
جناب ... عزیز وبسایت شما به علت ارسال کلیک های غیر واقعی توسط سیستم ضد تخلف مسدود گردیده است.
شما می توانید حداقل پس از گذشت یک ماه از تاریخ انسداد وبسایت تان، درخواست رفع انسداد خود را از طریق تیکت ارسال نمایید.
با احترام
----------
سلام
شما کل درآمد ماه گذشته منو ۰ کردید - سایت بیا ... لایت باکسشو ۲ روزه قرار دادم
لطفا بفرمایید چرا اینکارو کردید؟
از نظر شما قرار دادن لایت باکس کلیک غیر واقعی هست !!!
بدون علت که نمیشه درآمد ۱ ماه گذشتمو ۰ کنید!!!

----------- فرشته نویدی ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴
جناب آقای .... مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست بلکه به این معناست که کلیک های غیرواقعی از سایت شما دریافت شده و ادامه ی این موضوع مسلماً می تواند موجب افت اثربخشی تبلیغاتی که در این سایت نمایش داشته اند شود.
حال آنکه شما میتوانید پس از بررسی این موضوع پس از یک ماه درخواست رفع مسدودیت سایت خود را از طریق تیکت اعلام نمایید و ما از ادامه همکاری با شما روی این سایت خوشحال خواهیم شد.
با احترام
--------
مگه شما نمیفرمایین:
"مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست"
خب شما کل درآمد سایت منو ۰ کردین !!!! کل درآمد ۱ ماه گذشته رو !!!
لطفا شماره تماس بدین من با مدیر ای نتورک صحبت کنم.

------------- افشین بیداری ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
جناب آقای ... "مشخصاً مسدودیت سایت به معنای تخلف مجموعه شما نیست" اما به هر حال از وبسایت شما کلیک های غیر واقعی و تکراری دریافت شده است و از آنجایی انسداد بصورت اتوماتیک و از طرف سیستم ضد تخلف Anetwork صورت گرفته است، متاسفانه امکان رفع انسداد دستی آن حداقل تا ۳۰ روز پس از تاریخ مسدودیت وجود ندارد.
با احترام
----------------
اصلا رفع انسداد مهم نیست برام
کلیک های تقلبی و ... هم کذب محض هست و اصلا تکراری نداشتم چون لایت باکس یبار باز میشه فقط
به هر حال من اصلا و ابدا قصد ادامه همکاری با شما رو ندارم و یه اشتباه بزرگم این بود که به حرف همکارانم تو فروم ها توجه نکردم و فکر کردم اونا دارن الکی میگن که بدون دلیل درآمدمو پرداخت نمیکنید.

تنها حرف منه اینه که چرا درآمد ۱ ماه گذشته من که ... هزار تومان بوده رو ۰ کردین !!!!!!!
چند ماه تبلیغات شما رو پخش کردم هیچ مشکلی نبود همین روزای آخر ماه یهو کلیک تقلبی یافتین...

--------------- فرهاد بهشتی ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۵
سلام؛ وقت بخیر
جناب آقای ....، شما می توانید پس از ۳۰ روز درخواست رفع انسداد وبسایت خود را از طریق تیکت اعلام نمایید.
با احترام

من صدتا تیکت دیگه هم بزنم مطمعنا همینو میگن

دوستان بازم من نصیحت میکنم که ای نتورک واقعا کلاهبرداره جند ماه درآمد های کمو پرداخت میکنه - اما تعداد سایتاتون که زیاد شه و درآمدتون بیشتر شه یدفه بدون بهانه این بلا رو سرتون میاره

hafez74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

عزیزانی که میگید ای نتورک (ANetwork) خوبه، همین دیروز تمام حساب منو (5 تا سایت داشتم) بالا کشیدن بدون هیچ دلیل .
متن تیکت ها هم بد نیست بخونید:
دوست دارم این به گوش خود ای نتورکی ها برسه ببینم مشکل سایت من کجا بوده - فقط یه دلیل بگن و ثابت کنن
شماهاهم اگه از خود ای نتورکی ها هستین حتما بهشون اطلاع بدین - من تا بتونم این پستمو همه فروم ها ...........

بله متسفانه یه همچین بلایی هم سر من اومد.

نمیگم کلاهبردارن. اما خدا ازشون نگذره.

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
با سلام
دوستانی که به دنبال کسب درآمد اصولی و درست هستن حتما یه سر به لینک امضام بزنن

با اینکه قیمتش یکم بالا هستش ولی واقعا ارزشش رو داره

بالا