• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات گوگل

سئو ناب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تبلیغات گوگل یا Google AdWords یکی از **** های تبلیغات گوگل است که در آن یک کلمه کلیدی انتخاب می شود و بر اساس تعداد کلیک هزینه محاسبه می شود. Google AdWordss زمانی موثر می باشد که کلمه کلیدی شما به خوبی انتخاب شده باشد. نحوه کار این نوع تبلیغات نیز به این صورت است که شما با ثبت نام Google AdWords یک پنل به شما واگذار می شود که شما میتوانید این پنل را شارژ کنید و کلمات کلیدی خود را انتخاب کنید تا کلمات کلیدی در گوگل به نمایش در آید

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
تبلیغات گوگل یا Google AdWords یکی از **** های تبلیغات گوگل است که در آن یک کلمه کلیدی انتخاب می شود و بر اساس تعداد کلیک هزینه محاسبه می شود. Google AdWordss زمانی موثر می باشد که کلمه کلیدی شما به خوبی انتخاب شده باشد. نحوه کار این نوع تبلیغات نیز به این صورت است که شما با ثبت نام Google AdWords یک پنل به شما واگذار می شود که شما میتوانید این پنل را شارژ کنید و کلمات کلیدی خود را انتخاب کنید تا کلمات کلیدی در گوگل به نمایش در آید
تبلیغات گوگل برای کسایی که فروشگاه یا محصول دارن برای فروش به نظرم بیشتر به درد میخوره تا سایت های دیگه

charsooq

Registered User
لایک‌ها
63
خیابان ولیعصر- بالاتر از توانیر- پلاک 2361
به نظر من تبلیغات گوگل جزو بهترین و به صرفه ترین تبلیغاته. چون شما رو میاره در صفحه اول جستجوی کاربری که به دنبال خدمات شماست. البته به شرطی که درست طراحی کرده باشین تبلیغتون رو.

charsooq

Registered User
لایک‌ها
63
خیابان ولیعصر- بالاتر از توانیر- پلاک 2361
الان مشکلی که وجود داره برای تبلیغات گوگل اینه که شرکت‌هایی که این کار رو میکنن پول زیادی میگیرن. من یه تحقیقی کردم و میشه تبلیغات رو با تهیه یک ویزا کارت خودمون انجام بدیم. ما الان خودمون این کار رو کردیم و نتیجه خوبی گرفتیم. یک سرچ تو اینترنت بکنین سایت‌هایی رو مثل این پیدا میکنین که توضیح دادن چجوری باید این کار رو بکنین.

سئو ناب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تبلیغات گوگل بسته به تعرفه ای که داره برای شرکت های میتونه مفید باشه

بالا