• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغ در سایت یا فروم شما!!!!

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

کسی هست اینجا توی سایتش بنر منو بزاره؟:D

قیمت رو به روز میخوام یعنی یک روز بنر اونجا باشه چقدر دو روز و ... یکماه (نسل جدید تبلیغات رو اختراع کردم الان:دی)
چون سایت جنبه اطلاع رسانی بیشتر داره نه فروش سی دی و ... همین جستجوگر ضد اسپم هست

اگه آره قیمت رو پخ کنن لطفا

Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
یه توصیه خواهرانه بهت دارم. اون موارد مذهبی رو از سایتت حذف کن اگر میخوای مردم عامه استقبال کنن و از سایتت استفاده کنن. اینجوری که کردی فکر میکنن موتور سرچ سایت های اسلامی هست و توسط **** درست شده و همه باز نکرده میبندنش!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
یه توصیه خواهرانه بهت دارم. اون موارد مذهبی رو از سایتت حذف کن اگر میخوای مردم عامه استقبال کنن و از سایتت استفاده کنن. اینجوری که کردی فکر میکنن موتور سرچ سایت های اسلامی هست و توسط **** درست شده و همه باز نکرده میبندنش!

تایید میشه !:)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
دیگران هم گفتن بهم

نمیتونم بردارم
دلیل هم .....

من واسه ساختن این سایت واسه اینکه نتایج رو مطابق فیلینگ ایران بیاره(اگه نیاره سایت فیل میشه خودتون میدونین دیگه) میدونین چیکارا کردم؟

حالا اینجور تهمتها برام زور داره.
نمیدونم چرا هر کی چیز مذهبی بزاره وابسته به **** و **** و ... میشه؟
از فردا نمازم نخونیم که نگن سپاهی هستیم دیگه؟:(

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
متاسفانه فضای نت اینطوری شده!
من خودمم آدمه مذهبی و اسلامی ای هستم ولی از ترس اینکه این تهمت ها بهم وارد نشه با نگن طرف ک و د ت ا چ ی هستش تو نت بروز نمیدم !

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
حالا برادر اگه قصد حذف کردن تبلیغ ر وندارید به اون صورت اون بالا نزاریدش ، یه باکس استاندارت درست کنید و دو سه تا لینک توش بزارید قشنگ تره.
همونطور که توی پی ام عرض کردم ربطی به مذهب نداره اونا اون بالا استاندارد نیستن و قشنگ نیست :)
موفق باشی

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
متاسفانه فضای نت اینطوری شده!
من خودمم آدمه مذهبی و اسلامی ای هستم ولی از ترس اینکه این تهمت ها بهم وارد نشه با نگن طرف ک و د ت ا چ ی هستش تو نت بروز نمیدم !

ببین چی بسر مردم آوردن که از دین زده شدن:( شایدم افراد این فروم اینجورین
درسته شاید همچین فکرایی بکنن و شما هم دلسوزانه این نکترو گوشزد کردین و تشکر میکنم برای این نظراتتون ولی خب هر کسی معیارهایی داره . و وقتم هم اونقدر نیست

یه نگاه به زمان ارسال پستام بندازین .من کی میخوابم :دی

بگذریم فعلا که سایتهای اسپم خیلیاش حذفیدن و ما هم داریم میریم سربازی
برگردیم به موضوع اصلی که تبلیغ سایت بود

من فکر چیز دیگه ای هستم فعلا همین امروز دیدم سایت تعداد سایتهای اسپم زیاد بشه قاطی میکنه که خدا رو شکر چون چندتاشون حذفیدن درست شد و ....
از طریق اسپم نمیخوام تبلیغ کنم وگرنه ابزارشو دارم ضایع هست تبلیغ ضد اسپم با اسپم:دی

در آخر بازم تشکر از دوستان برای نظراتشون

بالا