• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه بد در استفاده از فراز اس ام اس farazsms

وضعیت
موضوع بسته شده است.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
من از سایت فراز اس ام اس یا farazsms با آدرس https://farazsms.com یک پنل خدمات پیامک خریداری کردم. در سایتشون ذکر شده که برای خرید یک تصویر کارت ملی نیاز هست و امکان برگشت بدون قید و شرط وجه در طی 1 روز کاری هم برقراره
اما به محض پراخت وجه وارد صفحه ای شدم که از من مدارکی مثل کارت ملی هوشمند، فیش ثبت نام کارت ملی، اسکن اجاره نامه یا قبض موبایل و حتی اسکن پاسپورت می خواد. بنابراین من که قادر یا مایل به ارسال مدارک شخصیم نبودم، نتونستم حسابمو تایید کنم. بنابراین درخواست بازگشت وجه رو کردم که پاسخ دادند که ده درصد کارمزد (از سرویسی که استفاده نشده و درواقع امکان استفاده وجود نداشته) از مبلغ کم می کنند و بعد از 15 فروردین براتون واریز میشه - یعنی حداقل 15 روز دیگه (البته اگر واریز کنند)

dsdssd.jpg

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
توی سایتش شرایط رو نوشته بوده:

در صورتی که از سامانه پیامک هیچ پیامکی ارسال نکرده باشید 10% و درصورت ارسال پیامک از طریق پنل پیامک 20% از مبلغ پنل به عنوان کارمزد کسر شده و باقی پول به حساب شما عودت داده می‌شود.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
لابد شرکت پسرخالش هست که 15 فروردین میان سر کار
طرف یه ریسلری گرفته و از تو آپارتمانش پنل پیامک میفروشه. بعد واسه خودش شرکت خیالی باز کرده
نمادش هم که به اسم خودشه :D :D

شرکت!! خیلی خنده داره :D انگار اورانیوم غنی میکنه.

صاحب امتیاز: سیدمحمود غفاری شهربابکی
این شهر بابکی کلا آدمای بد معامله ای هستن. من چند سال پیش از یکیشون یدونه سنسور دماسنج برای ماشینم خریدم. پولو که دادم طرف نمیفرستاد.آخرش با کلی تهدید به شکایت و اینا 20 روز بعد سنسور رو فرستاد
توی همین پرشین تولز هم یوزر داشت

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
مثل کارت ملی هوشمند، فیش ثبت نام کارت ملی، اسکن اجاره نامه یا قبض موبایل و حتی اسکن پاسپورت می خواد.
سلام دوست عزیز اول توضیح بدم ایشون توی اون سورس که عکس رو گذاشتید نمایندگی دارند و بنده هم توی همون سورس نمایندگی دارم ولی چون حیطه کاری ما تفاوت داره و الان خیلی وقته عضو نمیگیرم اجازه حرف زدن به خودم میدم!
اینکه فرمودید پول رو دیر برگشت میزنن واقعا توجیه نداره چون پول پنل مستقیم به حساب خودشون میره اگر شارژ بود وضعیت فرق داشت! و اینکه درصد کم میکنن هم واقعیت خنده داره اما چون قانون اعلام شده هست و قبول کردید حرفی نمی مونه
اما من برای قسمتی که نقل قول کردم میگم خدمتتون! من خودم که کاربر گیری ندارم ولی روزی سه چهارتا اکانت داریم تو زیر مجموعه ها که ثبت نام میکنن مدارک ارایه میدن و ارسال فیشینگ میزنن! مثل کارت سوخت و.... ولی سیستم مانیتورینگ مسدود میکنه اکثر این پیامها رو و این سخت گیری های بیشتر شونده صرفا برای کنترل کاربر هست! ولی ولی ولی اینهایی که شما فرمودید اصلا نیاز نیست! و شما دارید اشتباه اطلاع رسانی می کنید کارت ملی هوشمند مورد نیاز هست اگر نداشته باشید کارت ملی قدیمی و فیش ثبت نام کارت ملی هوشمند! و احتمالا شما هیچ کدوم رو ندارید که گفتن پاسپورت! و قبض موبایل صرفا زمانی که خط 50009 مشابه بخواهید مورد نیاز هست در غیر این صورت نیازی به بارگذاری نیست! اجاره نامه هم اجباری نیست برای زمان خط 021 که بنام نیست کاربرد داره که قبض تلفن هم هست و اگر بخواهید از خطوط اشتراکی استفاده کنید نیاز به وریفای بیشتر هست برای همین یک شماره کارت بانکی بنام شما نیز گرفته می شود این دو (کارت ملی هوشمند و شماره کارت بانکی (اگر خط اشتراکی میخواهید)) کافیه، اگر انتقاد دارید یا حرفی خواهشا صادقانه بفرمایید برای استناد هم تصویر پیوست شد اولی برای شناسایی و ثبت خط اختصاصی بنام شما و دومی برای کنترل دقیقتر کاربر!

00.jpg

ghaffari273

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از سایت فراز اس ام اس یا farazsms با آدرس https://farazsms.com یک پنل خدمات پیامک خریداری کردم. در سایتشون ذکر شده که برای خرید یک تصویر کارت ملی نیاز هست و امکان برگشت بدون قید و شرط وجه در طی 1 روز کاری هم برقراره
اما به محض پراخت وجه وارد صفحه ای شدم که از من مدارکی مثل کارت ملی هوشمند، فیش ثبت نام کارت ملی، اسکن اجاره نامه یا قبض موبایل و حتی اسکن پاسپورت می خواد. بنابراین من که قادر یا مایل به ارسال مدارک شخصیم نبودم، نتونستم حسابمو تایید کنم. بنابراین درخواست بازگشت وجه رو کردم که پاسخ دادند که ده درصد کارمزد (از سرویسی که استفاده نشده و درواقع امکان استفاده وجود نداشته) از مبلغ کم می کنند و بعد از 15 فروردین براتون واریز میشه - یعنی حداقل 15 روز دیگه (البته اگر واریز کنند)

مشاهده پیوست 1171040
سلام بعد از تعطیلات هزینه توسط واحد مالی به حساب شما واریز شده است، منظور شما از تجربه بد را متوجه نشدیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا