• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه تلخ من از خرید از شرکت iran.tc

go23user

Registered User
لایک‌ها
3
من چند وقت پیش یه نمایندگی پیام کوتاه گرفتم از این شرکت .
بعد در همون اوایل بنا به دلایلی نتونستم باهاشون ادامه بدم ازشون درخواست کردم که حداقل بخشی از هزینه من رو برگردونید ، نه تنها حاضر به برگرداندن بخشی از هزینه ها نشدند ، بلکه پنل من رو بعد از یکسال با اعتبارش بستن و حتی حاضر نشدند اعتبار پنلم رو به من برگردونن .

این تیکتی که من چند وقت پیش بهشون زدم :
سلام
آقا من یه نمایندگی پیام کوتاه داشتم که 180 تومن پول خط دادم
100 تومن پول شماره های پیش خرید شده
چهار تا خط 14 رقمی اختصاصی
40 - 50 تومن هزینه ماژول ها
میشه 390 - 380 تومن

پنلم بعد از یک سال بسته شد در صورتی که من استفاده ای نمی کردم .
یه تیکت همون اوایل زدم .
هزار و پونصد تا تیکت هم بعدش .

شما حاضر نشدید و نیستید که بخشی از پول من رو بهم برگردونید .

96 تا شماره پیش خرید شده مونده بود + 4 تا خط اختصاصی 14 رقمی + یه خط 12 رقمی و مقداری اعتبار.

اوایلش خواستم به پلیس فتا شکایت کنم ولی گفتم مسالمت آمیز حلش کنم.
ولی حالا ...
من الان طالب حداقل 150 تومن از پولم و نه کمتر هستم .

ولی جواب بدرد بخوری از اون ها نشنیدم که نشنیدم .

به دوستان توصیه می کنم قبل از خرید حتما چند تا شرکت رو بررسی کنن و سپس خرید کنند چرا که به نظر شخصی بنده شرکت های پیام کوتاه زیادی هستند که عالی کار می کنن .

mojtaba121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تاييد مي كنم و بدتر ازم كاهبرداري كردن
تعدادي خط ازشون گرفتم و با وب سرويس متصل كردم
هر روز يك مشكل داشتن
بارها بود كه جاي يك پيام 20 تا ارسال مي شد در آخر هم گفتم چرا هر روز وب سرويس مشكل داره گفتن "كسي به جز شما از وب سرويس استفاده نمي كنه"
من حدود 40 خط ازشون داشتم آخرش هم گفتن كه درسته خصوصي گرفتيد ولي نمي تونيم بهتون بديم بايد فقط با خودمون كار كنيد

يعني حدود 1 ميليون دادم به خطها و الانم كار به شكايت رسيده

شما اشتباه نكنيد
سايت اين گروه كلاهبردار http://iran.tc
و همينطور http://smspanel.ir/

در ضمن هر مشتري اينا كه مثل من بي انصافي ديده حاضرم تمام خدمات اينا رو به رايگان بهش بدم كه بفهمه و خودش قضاوت كنه

go23user

Registered User
لایک‌ها
3
منم تاييد مي كنم و بدتر ازم كاهبرداري كردن
تعدادي خط ازشون گرفتم و با وب سرويس متصل كردم
هر روز يك مشكل داشتن
بارها بود كه جاي يك پيام 20 تا ارسال مي شد در آخر هم گفتم چرا هر روز وب سرويس مشكل داره گفتن "كسي به جز شما از وب سرويس استفاده نمي كنه"
من حدود 40 خط ازشون داشتم آخرش هم گفتن كه درسته خصوصي گرفتيد ولي نمي تونيم بهتون بديم بايد فقط با خودمون كار كنيد

يعني حدود 1 ميليون دادم به خطها و الانم كار به شكايت رسيده

شما اشتباه نكنيد
سايت اين گروه كلاهبردار سامانه پيام کوتاه - سامانه ارسال پيامک - SMS Panel - ارسال انبوه - مرکز پيام کوتاه
و همينطور سامانه پيام کوتاه - سامانه ارسال پيامک - SMS Panel - ارسال انبوه - مرکز پيام کوتاه

در ضمن هر مشتري اينا كه مثل من بي انصافي ديده حاضرم تمام خدمات اينا رو به رايگان بهش بدم كه بفهمه و خودش قضاوت كنه

اینا خط ها و کاربران و شارژم رو که خریده بودم و پولش رو داده بودم حذف کردند ، خدا ازشون نگذره .

farzadroozdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من هم صحبتهای فوق را تائید میکنم.
منم یک نمایندگی با یک خط اختصاصی از این شرکت گرفتم و بسیار فعال بودم.
چند تا از مشکلات این شرکت را در زیر توضیح میدم:
- اگر نماینده میخاست برای کاربرش سرویس های جانبی را فعال کنه برای هر کاربر بابت سرویسی که میخاست باید هزینه پرداخت کنه.مسابقه 40000 تومان - منشی 40000 ت - وب سرویس 50000 و ...
- قطعی های زیاد و بسیار طولانی مدت - حتی قطعی دو هفته ای
- کارمندان پر ادعا
- باگ های زیاد سیستمشون - مثلا اگر یه مسابقه تعریف کنی بعد اعداد را کاربران به فارسی ارسال کنند سیستم قابلیت خوندن عدد فارسی را نداره.
- محدود بودن حتی دفترچه تلفن که خیلی خنده داره
- عدم انتقال خطوطی که پولشون را دادی به شرکت دیگر
- و از همه مهمتر ( خط انتخابی 14 رقمی 3000 که فقط 6 رقم آخرش هم میشد انتخاب کنی) برای نماینده 80000 تومان --- خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
البته من خدا را شکر میکنم که با این شرکت آشنا شدم و باعث شد که زود به این نتیجه ها برسم. چون اگر بعد از 5 سال کارکردن به این مشکل میخوردم کلی ضرر میکردم.و این شرکت باعث شد که من خودم یه سورس مستقل بگیرم و راحت کار کنم. الان من خودم کل سامانه پیام کوتاه را به کاربرام رایگان میدم و فقط هزینه خط اختصاصی را میگیرم و اون هم فقط یه بار و هزینه تمدید و آبونمان سالیانه هم نمیگیریم.
با تشکر

tahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من هم از نماينده هاي قديمي اين شركت هستم
قبول دارم درچند ماه اخير سرورهاشون دچار مشكل شده. كه اين موضوع هم خيلي غيرعادي نيست بعد از حدود 10 سال فعاليت بنده (البته به نظر من).
ولي من يادم نمياد خط 14 رقمي را 80 هزار تومان حساب كرده باشن اونم واسه نماينده. خط 14 رقمي كه واسه من نماينده 13 هزار تومان درمياد. اين موضوعي كه شما عنوان كرديد واقعا غير انساني هست كه با دروغ اعتبار يك شركت را زير سوال ببريد.
http://www.online-sms.ir

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
قبول دارم درچند ماه اخير سرورهاشون دچار مشكل شده. كه اين موضوع هم خيلي غيرعادي نيست بعد از حدود 10 سال فعاليت بنده (البته به نظر من).
ولي من يادم نمياد خط 14 رقمي را 80 هزار تومان حساب كرده باشن اونم واسه نماينده. خط 14 رقمي كه واسه من نماينده 13 هزار تومان درمياد. اين موضوعي كه شما عنوان كرديد واقعا غير انساني هست كه با دروغ اعتبار يك شركت را زير سوال ببريد.

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان کسی شماره ای از شرکت iran.tc نداره؟ چون الان سه هفته است که قطعه من چند خط ازشون گرفتم الان سایتشون سه هفتس که بالا نمیاد از توی گوگل هم حذف شده نمیدونم به کجا زنگ بزنم ببینم مشکل از چیه؟

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا یکی جواب بده.

assadshokry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

شما خودت جزو پرسنل شرکت هستین و به شکل متعصبانه ای دفاع میکنید
اولا الان سال 93 هست و ده سال پیش 83 همچین خدماتی نبود که شما نمایندگی گرفته باشی !!!!!!
دوما
10 سال فعالیت کجا توجیه اینه که چند ماه سرور ها به قول خودتون مشکل داشته باشند !!!!

الان هم که 3 هفته هست سایتشون قطعه ککشون هم نمیگزه !!!!!!!!!!!!!!!

همچین خدماتی 5 دقیقه قطع شدنش هم غیر قایل قبوله ! ! ! !

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منهم الان کلی هزینه دادم، شماره تلفنی هم ازشون ندارم. اگر کسی شماره ای داره لطفا بگه زنگ بزنیم ببینیم چه اتفاقی افتادهو

jaavidaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان، من الان میخواستم وارد سایت iran.tc بشم که دیدم سایتشون کلا نیست و نابود شده!! یه شماره تلفن ازشون دارم که الان زنگ زدم کسی جواب نداد.. حالا صبح هم زنگ میزنم ببینم چی شده.
شاید اینا هم به پدیده وصل بودن با هم جیم زدن!!
38455355 - 051

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان خداکنه بیاد، چون من پول زیادی بابت این سرویس ها دادم، من که یک شماره 0711 ازشون پیدا کردم به درد نمیخوره میگه اشتباه هست، اگر حالا یک اطلاعیه ای چیزی بدن که بگن مثلا در دست تعمییر آدم نمیترسه، آخه من سه هفتس منتظرم می بینم از توی گوگل هم حذف شد لینکشون.

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تماس گرفتم به شماره فوق در تاریخ 1393/12/03 هیچ جوابی ندادند.

jaavidaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمال کلاهبرداری زیاده!!
باید چی کار کنیم؟
کجا باید شکایت کنیم؟
کسایی مثل من که نمایندگی داشتن، جوابه مشتریا رو چی بدیم؟

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز صبح یک شماره زده بودنو سایتشون بالا اومد، و گفته بودن که به زودی برمیگردیم، برای شکایت اگر نماد داشتن به enamad,ir و اگر نداشتن به وب سایت پلیس فتا.
الان سایشون پینگ داره ولی باز بالا نماید. چطور جواب مشتریهات رو میدی؟!!!!!!!

jaavidaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حال حاضر سایتشون باز میشه!

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز شده ولی دیتابیسش وصل نیست.

farzadroozdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوست عزیز... پس شما هنوز خط انتخابی خرید نکرده اید و بعید هم میدونم 10 سال تجربه داری.. این شرکت هنوز هم خط انتخابی را به همین قیمت داره میده . برای مثال بهشون زنگ بزنید و بگید یه خط 14رقمی 3000 بر انتخابی میخام... بعد قیمت را که بهتون دادن اگر دو تا شاخ در نیاوردید.---

azad222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان چند ماهه که هی بکی در میون سرویس هاشون قطع میشه متاسفانه.

بالا