• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید از فروشگاههای اینترنتی

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اگه موافقید بیاین به فروشگاههای اینترنتی که تا حالا ازشون خرید کردیم نمره بدیم ( به جز فروشگاههای فیلم و سریال ) و تجربه مون رو از خرید از این فروشگاهها بنویسیم تا خرید های آینده راحتتری داشته باشیم .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
برای شروع ، تجربه خریدم از سوپر مارکت میدونک :

http://www.meydoonak.com/

من 4 بار از این فروشگاه خرید کردم . سه بار اول که قبل از عید بود هزینه حمل نگرفتند و کیفیت محصولاتشون هم خوب بود ولی در هر سه بار یک چیزی رو با اینکه پولش رو تو فاکتور حساب کرده بودند کم فرستادند ( که البته 3 ، 4 ساعت بعد ، بعد از اینکه مطلع شدند ارسالش کردند ) .
بار چهارم که بعد از عید خرید کردم هزینه حمل گرفتند و کیفیت محصولات هم اصلا خوب نبود ( موزهای خراب ، کوچک و سیاه شده ، نون کپک زده و ..... ) .
در کل میانگین نمره این فروشگاه از نظر من 14 هست .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
تجربه خرید از افه :

http://www.efeh.com

تا حالا 2 بار از این فروشگاه خرید کردم . هر دو بار کاملا راضی بودم . همه بسته ها پلمپ شرکتی بودند و تاریخ مصرف ها به روز بود و بسته بندی و جعبه ها سالم . هزینه حمل هم نمیگیرن . اشانتیون هم میزارن .
قیمتهاشون هم همون قیمت بازاره و مثل بعضی از فروشگاههای اینترنتی اجناس رو گرونتر نمیدن .
نمره این فروشگاه از نظر من 20 .

pani_2412

Registered User
لایک‌ها
0
من هم از دو جا خرید کردم . از ارادو یک اتوی مو خریدم و همه چیز اوکی بود ولی فکر نکنم با خرید یک چیز بشه قضاوت کرد و از پارسیم هم چند تا مواد غذایی خارجی مثل روغن زیتون و شکلات و از این چیزا خریدم که تاریخ مصرف همه شون لب مرزه ! و تولید 2008 هستن :hmm: تازه با اینکه هزینه پیک هم گرفتن پیکه زورش می اومد وسائل رو بیاره بالا و خودم مجبور شدم برم ازش بگیرم :mad: نمره ای بهش نمیدم ولی بار آخرم بود که از این فروشگا خرید کنم

بالا