• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید از فروشگاه آبتین مال از طریق تُرب

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
با سلام
من ازشون یه هدست خریدم
اول اینکه هدست رو بسیار دیر ارسال کردن(بنده شنبه سفارش دادم با کمال تاسف چهارشنبه ارسال شد)
توی توضیحات محصول نوشتن open-box ولی محصول در حقیقت جعبه اصلی نداره که این مورد رو تا جایی که من دیدم در توضیحات محصول ننوشتن,هیچ کدوم از هدست های open-box شون هم جعبه نداره(عجیب نیست؟یه هدست فرضا جعبش گم شده,بقیه هم همه با هم جعبه هاشون گم شدن ؟) که این تخلف هستش از جانب فروشگاه و باید کامل وضعیت متعلقات محصول ذکر بشه
بعد زمانی که هدست به دستم رسید گوشی سمت چپ هدست(اون جنس نرمی که از چرم هستش و روی گوشی های هدست قرار میگیره) کنده شده بود که معلوم نیست به چه دلیل کندنش و اصلا چرا جا نزدنش,نمیدونم میخواستن تعمیرش کنن بازش کردن و .. خلاصه با مکافات دوباره جا زدمش
بعد تو همون روز های ابتدایی یه عدم توازنی رو بین صدایی که از سمت گوش چپ و راست پخش میشه رو متوجه شدم(صدای گوشی راست بیشتر بود) که خب با تنظیمات ویندوز نسبت رو تغییر دادم(یعنی نسبت رو جوری تغییر دادم که مثلا گوشی سمت چپ صداش بیشتر باشه که از این طریق اون ضعف سخت افزاری رو بپوشونه بعد از چند روز متوجه مشکلی جدیدی شدم,به این صورت که توی بازی (این هدست مخصوص بازی هست) زمانی که انفجاری رخ میده همون هدست سمت چپ یه صدای buzz طوری رو پخش میکنه و توی موزیک هم اگر موزیک ریتم کوبنده ای داشته باشه این قضیه تکرار میشه و جوری تجربه رو خراب میکنه که ترجیح میدید دیگه ازش استفاده نکنید..انگار بجای پخش صدای موزیک یا بازی هر بار یه چیزی توی هدست میترکه :|
هیچی دیگه به پشتیبانیشون که تا پیش از این در فاصله چند ثانیه بعد از پیام جواب میدادن پیام دادم(قبل از ارسال محصول چند بار بهشون پیام دادم که هر بار خیلی سریع جواب دادن)این بار چند ساعت بعد جواب دادن که این مورد مربوط به سیستم عامل میشه با سیستم های دیگه تست کنید اگر هم باز مشکل وجود داشته باشه و کمتر از هفت روز از تحویل محصول گذشته باشه پس میگیریم(دقیقا هشت روز از ارسال محصول گذشته بود) بنده با سیستم های دیگه تست کردم و مشکل پابرجا بود بهشون اطلاع دادم و چون محصول open box هست موظف هستن قبل از ارسال از سلامت محصول مطمئن بشن ,وضعیت محصول رو شفاف بنویسن(جعبه داره یا خیر,چرا گوشی ها کنده شدن و ..) هیچی دیگه..دیگه حتی جواب هم ندادن و انگار که یه محصول خراب رو به مشتری که بنده باشم انداخته باشن..
خلاصه ازشون خرید نکنید ,بخاطر چند صد تومن ارزون تر بودن یه جنس ریسک نکنید..اگر هم ریسک کردید باید انتظار هرچیزی رو داشته باشید

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
یکبار در مکانی چشمم خورد به تی وی داخل دیدم تبلیغ ترب می کنند، با همون ذهنیت سازی برای مخاطب که که خیلی ها فکر می کنند ترب فروشگاه هست!
ترب لیست فروشگاه هارو نشون میده و در واقع فقط از قیمت و نام سایت ها برای بازدید خودش بهره میگیره. در اصل باید نسبت به تبلیغی که هم کرده مسئول باشه ولی پاسخگو نیستن.
اوپن باکس هم تو ایران یعنی تخم مرغ شانسی، چون باز شده پس هرچی هست همونه و یه جورایی خرید دست دوم محسوب میشه. متاسفانه سازوکاری هم برای این مشکلات نیست. تا حد امکان خرید اینجور مواردی را حضوری انجام بدید.

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
ترب بابت هر یک کلیکی که روی فروشگاه بشه از صاحب فروشگاه پول میگیره. فرضا من من پنلمو توی سایت ترب ۱۰۰هزار تومن شارژ میکنم ترب هم هر باری که کاربر روی محصولات من توی ترب کلیک کنه فرضا ۱۰۰۰ تومن از این مبلغه بر میداره بعنوان حق الزحمه. ترب اصولا هیچ کاره هست این وسط...
پ.ن: فکر کنم شما مستقیم به ترب پول دادی؟ یعنی ترب هم مثل ایسام عمل میکنه؟

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
ترب بابت هر یک کلیکی که روی فروشگاه بشه از صاحب فروشگاه پول میگیره. فرضا من من پنلمو توی سایت ترب ۱۰۰هزار تومن شارژ میکنم ترب هم هر باری که کاربر روی محصولات من توی ترب کلیک کنه فرضا ۱۰۰۰ تومن از این مبلغه بر میداره بعنوان حق الزحمه. ترب اصولا هیچ کاره هست این وسط...
پ.ن: فکر کنم شما مستقیم به ترب پول دادی؟ یعنی ترب هم مثل ایسام عمل میکنه؟
سلام نه,اصلا فکر نکنم ترب همچین امکانی داشته باشه و باید به سایت فروشنده مراجعه کرد برای خرید
در خصوص محصول هم بعد از ارسال پیام های مکرر در نهایت قبول کردن تعویض کنن,ولی خب قبلش بنده هدست رو باز کردم و با یه بار فوت کردن داخل درایور مشکل حل شد و دیگه نیازی به تعویض نبود..البته اینو بگم که کلی تو سایتشون بهشون پیام داده بودم و انگااار نه انگااار
ولی خب هم اینکه تهش قبول کردن پس بگیرن حتی گفتن باز اگر هدست باز هم شده میتونیم براتون عوض کنیم

فایل های ضمیمه

• peigiri.jpg
    peigiri.jpg
    128.5 KB · نمایش ها: 19

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام نه,اصلا فکر نکنم ترب همچین امکانی داشته باشه و باید به سایت فروشنده مراجعه کرد برای خرید
در خصوص محصول هم بعد از ارسال پیام های مکرر در نهایت قبول کردن تعویض کنن,ولی خب قبلش بنده هدست رو باز کردم و با یه بار فوت کردن داخل درایور مشکل حل شد و دیگه نیازی به تعویض نبود..البته اینو بگم که کلی تو سایتشون بهشون پیام داده بودم و انگااار نه انگااار
ولی خب هم اینکه تهش قبول کردن پس بگیرن حتی گفتن باز اگر هدست باز هم شده میتونیم براتون عوض کنیم
ابتین خان تنهایی مال زده اینطور شده

بالا