• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه من با سایت vista.ir

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان،
می خواستم نظر خودتون و یا تجربه ای اگر باسایت ویستا داشتین اینجا درمیون بگذارید.

در نگاه اول سایت بسیار خوبی هست ولی بعضی از ادمین ها و کسایه که سایت ها را در ایران اداره می کنند فکر می کنند که مردم دیگر از تبلیغات در ایترنت حالیشون نیست و هرچی بگن بهشون باور می کنند. من با سایت ویستا دات ای ار تماس گرفتم در مورد بازدید کنندهای رندم و بدون نتیجه که توسط آدم ها با آی پی های مختلف اجرا می شد از لینک های مختلف و تکراری سایت ویستا، به من گفتن نه اصلا همچین چیزی نیست و ما تبلیغ شما را از ویژه خارج کردیم!! بد از اینکه به من قبلش اطلاع بدن و گفتن شماره کارت بدین ما بقیه پول شما را واریز کنیم. واقعا متاسفم از این سرویس سایتی که پیج رنک 3 داره و 60 تمین سایت پر بازدید در ایران هست معلومه اینطوری میشه. از دوستان می خوام نظرات خودشون اینجا بنویسند. با سپاس

یه توضیح کوچک اینکه من تبلیغات ویژه در سایت گذاشته بودم که آخرشم این شد، اولش سایت اینطوری نبود چون مدت زیادی بود باهاشون کار می کردم. در واقع می خوام بگم پیج رنک 3 گوگل با رتبه اصلا همخونی ندارد! و می گن تمام بازدید کننده ها ارگانیک هستن.

من متن ایمیل ارسالی و دریافتی را اتچ کردم. پیشاپیش از تایپ و قلط های فارسی من را قبول کنید.

vista-reply-reduced.jpg

hamed0937

Registered User
لایک‌ها
1
چه جالبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
از دست دادن تمامی امتیاز page rank google پیج رنگ گوگل

این هفته سایت ویستا تمامی مبلغ را بر گردوندن و بدون اینکه جواب ایمیل من را داده باشند، اینم به قول ویستا روش نوین تبلیغات هست دیگه!

این کار وب سایت تبلیغاتی ویستا بدون اطلاع من کمک کرد که من تمامی page rank google سایت را از دست بدم و به صفر تبدیل شد.

شاید به امید روزی که سایت ها کارایی که می خواهند یا بلایی که می خوان سر وب سایت انجام بدن اطلاع بدن قبلش که کاربر طبق کاراشون در سایت تبلیغات انجام بدهد.

با سپاس از دوستان

این فقط یک هشدار به کسایی که با سایت ویستا دات آی آر می خواهند همکاری کنند.

mihanshop

Registered User
لایک‌ها
75
منم با این سایت کار کردم و اتفاقا برای فروشگاه اینترنتی ام تبلیغ دادم ... به نظرم سیستم جالبی داره اما خب با توجه به رنک و الکساش انتظاراتم رو براورده نکرد اما در کل ناراضی هم نبودم:)

خرید ***

Last edited:

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
یعنی یه سایت لینک شما رو حذف کرد شما پیج رنک رو از دست دادی؟!!!!!!! مگه میشه؟!

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
به نظر من یکی از مشکلات بزرگش بازدید های غیر ارگانیک هست، بیشتر بازدید کنند ها paid شده هستند.

من با این سایت تا اونجا که یادمه دو یا سه بار تبلیغات پولی داشتم ولی بازدید های غیر معمول یعنی غیر ارگانیک خیلی ضرر رسوند

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
یعنی یه سایت لینک شما رو حذف کرد شما پیج رنک رو از دست دادی؟!!!!!!! مگه میشه؟!

نه اصلا به این صورت نیست اول اینکه چون از لینک های مختلف از سایت ویستا بازدید کننده بود و هیچ رابطه ای بین موضوع و سایت من نداشت
و 2 اینکه بازدید ها غیر ارگانیک بود و فقط شاید سایت رو hit داشتن و می رفتن از سایت بیرون بدون اینکه سایت را browse کرده باشند.
3 اینکه لینک من 1 ماه بود اوتجا بود و شاید بین 10-15 بازدید کننده داشت ولی یک دفعه بازدید ها رفت بالا و به روزی بین 300-500 رسید بعضی روز های 1200 بازدید کننده

وگرنه لینک من هنوز تو سایت لینک دارم هست، ولی من در این باره به گوگل ایمیل زدم اگر جوابی اومد اینجا update می کنم.

یکی از تجربه ها این هست که گوگل بیش از 200 راه مختلف داره که سایت شما را توی search result google رنک بالایی بدهد پس نگران رفتن از گوگل نباشید.

ولی موضوع این هست چرا این سایت بدون اطلاع مشتری هاش این کار را انجام داده ؟ باید خیلی حرفه ای تر عمل می کردند از این سایت انتظار نداشتم.

konda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان منو راهنمایی کنید
اگر یه محصولی توی سایت vista.ir تبلیغ کنم، مشتری خوبی جذب میشه؟؟؟ ،قیمت آگاهی ویژه یک ماهه 100 هزار تومان است

با سپاس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آخرین باری که من اینجا تبلیغ کردم 5 هزارتومان بود.

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
کسی اخیرا آگهی نداده واسه فروش محصول تو ویستا؟ الان هم قیمت 100 تومان هست ولی نتیجه داره آیا؟؟؟

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
موافقم به نظر منم سایت خوبی نیست هیچ جا ازش خوب نگفتن، ممنون از راهنمایی دوستان ...

بالا