درخواست انتقال تجربه های شما از مسافرت با قطار12 ساعته تهران مشهد را دارم چون همراه با یک سالمند به مسافرت با قطار می روم نگران هستم و لذا نیاز به تجربه های شما دارم
1 - قطارهای 14 ساعته تهران مشهد برای دستشوئی وضو و نماز توقف دارند؟
2- اگر بله توقف برای دستشوئی وضو نماز چند دقیقه است؟
3- آیا امکان جا ماندن مسافر بخاطر دستشوئی وضو و نماز وجود دارد یا تا همه سوار نشده اند قطار حرکت نمی کند؟
4- هنگام توقف قطار در ایستگاههای بین راه ازدحام برای رفتن به دستشوئی بوجود نمی آید؟
5- تمام دستشوئی های داخل قطار فرنگی است؟ آیا در درستشوئی داخل قطار دسترسی به آب وجود دارد؟
6- توقف قطار اختصاصاً برای وضو و نماز است؟ یا اینکه در تمام ایستگاهها مقدار مشخصی توقف دارد؟
7- دستشوئی های موجود در داخل قطار چه وضعیتی دارند؟ یعنی بیشتر مناسب وضعیت اضطراری هستند یا برای استفاده معمولی قابل استفاده اند؟
8- برای سالمندان مسافرت با این قطارها را چگونه می بینید؟
9- هر آنچه را که مناسب و جالب می دانید از تجربه های مسافرت با قطارها در سفرهای طولانی بنویسید.
از وقتی که صرف کردید تشکر می کنم
1 - قطارهای 14 ساعته تهران مشهد برای دستشوئی وضو و نماز توقف دارند؟
2- اگر بله توقف برای دستشوئی وضو نماز چند دقیقه است؟
3- آیا امکان جا ماندن مسافر بخاطر دستشوئی وضو و نماز وجود دارد یا تا همه سوار نشده اند قطار حرکت نمی کند؟
4- هنگام توقف قطار در ایستگاههای بین راه ازدحام برای رفتن به دستشوئی بوجود نمی آید؟
5- تمام دستشوئی های داخل قطار فرنگی است؟ آیا در درستشوئی داخل قطار دسترسی به آب وجود دارد؟
6- توقف قطار اختصاصاً برای وضو و نماز است؟ یا اینکه در تمام ایستگاهها مقدار مشخصی توقف دارد؟
7- دستشوئی های موجود در داخل قطار چه وضعیتی دارند؟ یعنی بیشتر مناسب وضعیت اضطراری هستند یا برای استفاده معمولی قابل استفاده اند؟
8- برای سالمندان مسافرت با این قطارها را چگونه می بینید؟
9- هر آنچه را که مناسب و جالب می دانید از تجربه های مسافرت با قطارها در سفرهای طولانی بنویسید.
از وقتی که صرف کردید تشکر می کنم