• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های شما از مسافرت با قطار12 ساعته تهران مشهد

1200

Registered User
لایک‌ها
7
درخواست انتقال تجربه های شما از مسافرت با قطار12 ساعته تهران مشهد را دارم چون همراه با یک سالمند به مسافرت با قطار می روم نگران هستم و لذا نیاز به تجربه های شما دارم

1 - قطارهای 14 ساعته تهران مشهد برای دستشوئی وضو و نماز توقف دارند؟

2- اگر بله توقف برای دستشوئی وضو نماز چند دقیقه است؟

3- آیا امکان جا ماندن مسافر بخاطر دستشوئی وضو و نماز وجود دارد یا تا همه سوار نشده اند قطار حرکت نمی کند؟

4- هنگام توقف قطار در ایستگاههای بین راه ازدحام برای رفتن به دستشوئی بوجود نمی آید؟

5- تمام دستشوئی های داخل قطار فرنگی است؟ آیا در درستشوئی داخل قطار دسترسی به آب وجود دارد؟

6- توقف قطار اختصاصاً برای وضو و نماز است؟ یا اینکه در تمام ایستگاهها مقدار مشخصی توقف دارد؟

7- دستشوئی های موجود در داخل قطار چه وضعیتی دارند؟ یعنی بیشتر مناسب وضعیت اضطراری هستند یا برای استفاده معمولی قابل استفاده اند؟

8- برای سالمندان مسافرت با این قطارها را چگونه می بینید؟

9- هر آنچه را که مناسب و جالب می دانید از تجربه های مسافرت با قطارها در سفرهای طولانی بنویسید.

از وقتی که صرف کردید تشکر می کنم

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
معضل اصلیه شما تو این سفر مثل اینکه دست شویی رفتنه؟ نایب و الزیاره باشید اما حدودا 20 تا نیم ساعت نگه میدارن که برای کار های کوچیک مناسب است و برای بزرگ باید سرعت عمل بیشتری به خرج داد تا به همه امور رسید

نه قطاری که اگه 1000 نفر مسافر داشته باشه 50 نفر هم نماز نمیخونن مشکلی بابت وضو و نماز ندارید ، چون ایستگاهیه که مختص زائرین محترمه کم پیش میاد کسی جا بمونه اما شما سر ساعت باید تو قطار باشین چون چند تا بوق میزنه و حرکت میکنه

دستشویی های قطار هم تا اخرین باری که سوار شدم عموما ایرانی هستن و ایده ال برای کار های بزرگ و بهتره در بین مسیر این جور امور را انجام بدید و زمان نماز که نگه میداره فقط یه وضو و نماز...

و دیگه اینکه سفر های طولانی برای سالمندان خوب خسته کنندست بهتره جای خوابی خوبی هم داشته باشن اگه کوپه رو دربست میگرفتین که بهتر میشد!
موفق باشید

frog

Registered User
لایک‌ها
36
ما چی بگیم که قطار بندرعباس تهران ، 20 ساعته !!!

یه تجربه که خیلی جواب میده برای دستشویی توی ایستگاه ( البته داخل قطار هست و مشکلی ندارن، فقط بعضیا وسواس دارند و با اونا حال نمی کنن) اول نمازت رو بخون بعد برو دستشویی . اینطوری توی هیچ کدوم با مشکل ازدحام جمعیت روبرو نمیشی .

از عربها هم دوری کن ( هم جمعیتشون زیاده ، عشق مشهدن، و کثیف کاری زیاد در میارن ، یادمه یدفعه بچه یکی از اینا توی راه آهن تهران گند زد ، مامانش هم برداشت و بغلش کرد ، انگار نه انگار )

yekarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بستگی به قطاری که میگیری داره.
در بدترین نوع قطار به نظر من دستشوییش بسیار بهتر از دستشویی هایی هست که معمولا وسط راه اتوبوس ها توقف میکنن.
والا ما که یه عمره میریم دستشویی داخل قطار و از کار بسیار کوچیک تا سوپر کار رو هم انجام میدیم و حالش رو میبریم، به نظر من که فرقی با مستراح های دیگه نداره، فقط جنسش فلزیه!
اگر فرد مسن یا بیماری همراحتون هست که ممکنه خرابکاری کنه و یا حالش زیاد خوش نیست بهتره کوپه دربست بگیرید ( فکر کنم صندلی های خالی کوپه ارزون تر حساب میشه ).

mrmaster

Registered User
لایک‌ها
1
ما یدفه رفتیم با بهترین و گرون ترین قطار لوکوموتیوش خراب شد آقا اینا مارو نکاشتن ؟ خلاصه رسیدیم مشهد نمیدونم چند درصد از پول بلیط رو خواستن بدن که دعوامون شد .
اصلا واسه وقت و ... مسافر ارزش قائل نیستن

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
قطارهای سریع السیر هم هستند که 8 ، 9 ساعت طول می کشه و قیمتش 25 تومنه ... کلی هم از شما پذیرایی می کنن.
خوبی ش هم اینه که صبح زود حرکت می کنید ( مثلا 6 ) و ساعت دو هم می رسید مشهد .
گزینه خوبیه به نظر من .
اطلاعات بیشتر هم تو سایت رجا هست

1200

Registered User
لایک‌ها
7
دستشویی توی ایستگاه ( البته داخل قطار هست و مشکلی ندارن، فقط بعضیا وسواس دارند و با اونا حال نمی کنن)

در بدترین نوع قطار به نظر من دستشوییش بسیار بهتر از دستشویی هایی هست که معمولا وسط راه اتوبوس ها توقف میکنن.
والا ما که یه عمره میریم دستشویی داخل قطار و از کار بسیار کوچیک تا سوپر کار رو هم انجام میدیم و حالش رو میبریم، به نظر من که فرقی با مستراح های دیگه نداره، فقط جنسش فلزیه!

حدودا 20 تا نیم ساعت نگه میدارن که برای کار های کوچیک مناسب است و برای بزرگ باید سرعت عمل بیشتری به خرج داد تا به همه امور رسید

نه قطاری که اگه 1000 نفر مسافر داشته باشه 50 نفر هم نماز نمیخونن مشکلی بابت وضو و نماز ندارید ، چون ایستگاهیه که مختص زائرین محترمه کم پیش میاد کسی جا بمونه اما شما سر ساعت باید تو قطار باشین چون چند تا بوق میزنه و حرکت میکنه

دستشویی های قطار هم تا اخرین باری که سوار شدم عموما ایرانی هستن و ایده ال برای کار های بزرگ و بهتره در بین مسیر این جور امور را انجام بدید و زمان نماز که نگه میداره فقط یه وضو و نماز...

پس داخل قطارها دستشویی ها ایرانی ولی از نوعی است که کاسه آن فلزی کوچک است.
سؤال اول: مصرف آب در دستشویی داخل قطار محدودیتی ندارد یعنی برای وسواسی ها که ممکنه آب زیاد یا احیانا خیلی زیاد مصرف کنند آب مثلا قطع نمی شه ؟

Last edited:

1200

Registered User
لایک‌ها
7
امیدوارم از این سؤالات بقول معروف حالتون بهم نخورده باشد ، ولی واقعاً جوابشان را نمی دانم

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
امیدوارم از این سؤالات بقول معروف حالتون بهم نخورده باشد ، ولی واقعاً جوابشان را نمی دانم
aشما از 2010 تا الان هنوز داری راجع به دستشویی قطار تحقیق میکنی؟:eek::eek:

بالا