• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه کاری من نسبت به یکتانت و مدیااد

mtkz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با هر دو سرویس کار کردم و بعد از حدود 4 ماه آنالایتیک رو چک کردم.
اول نتیجه گیریم رو بگم که کسایی که نمیخوان جزئیات رو بخونن در جریان باشند.
"مدیااد" افتضاح و یکتا خیلی خوبه
----
مدیا اد :
هیچ نوع گزارش نمیده بهت. فقط میگه انقدر کلیک داشتی که اونم کاملا غیر واقعی است . بانس بالا. درصد Bounce Rate حدود 78% داره (خودشون میگن زیر 50 است!) . تبدیل کلیک به سشن بسیار پایین ! اختلاف زیاد کلیک اعلامی نسبت به کلیک واقعی در آنالایتیک. زمان ماندن یوزر در سایت حدود 36 ثانیه. پشتیبانی بسیار بد و ضعیف و بداخلاق و ناکارآمد.
----
یکتا نت :
از نظر مدیریت و آمار بخصوص مدیریت نمایش دهندگان فوق العاده است. کاملا همه چیز در دستت هست و انواع گزارشات رو بهت میده. Bounce Rate نسبتا خوب 57% . تبدیل کلیک به سشن نسبتا خوب (بزگترین مزیت یکتانت مدیریت نمایش دهندگان است که میتونی سایت های خوب رو اضافه و سایت های پایین رو حذف کنی) زمان ماندن یوزر در سایت : 1.38 . پشتیبانی بسیار قوی . در جواب وقتی که میگذارن با روی باز میگن : وظیفه من همینه که برای شما توضیح بدم. اختلاف بسیار کم کلیک اعلامی نسبت آنالایتیک
این آمار دقیق هست هرکس هم خواست خروجی انالایتیکم رو بهش میدم.
---
از همه بدتر اون کلیک های دروغ اعلامی از سمت مدیا اد هست که واقعا جای توجیه نداره. من حتی به مدیرشون هم گفتم که اصلا براش مهم نبود انگار ! الان دو ماه پیگیر پولم هستن و هنوز خبری نشده !

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
استفاده ازین سرویس ها به شعور وبمستر توهین میکنه
چه این دوتایی که شما معرفی کردی چه شرکتای دیگه مثل anetwork یا صباویژن - حالا نمیدونم شما چرا نظرت مثبته یا قصدی داری از این صحبتا ! یا هنوز مشکلی برای شما پیش نیومده که این حرفارو میزنی ! یا خبر نداری دارن چیکار میکنن :rolleyes: اول اینکه این نوع سایتا مثل زالو میمونن ! از شما که بکلینک میگیرن ! ادامه فعالیتشون هم وابسته به کسب و کار هایی مثل شماست ولی باز هم درست خدمات نمیدن !
اول اینکه پاسخگویی ضعیف و طلب کارانه , صفر نکردن حساب شما موقع قطع همکاری ! کلیک های دروغی و شمارش نکردن - در نظر نگرفتن هزینه برای تعداد نمایش ( به این صورت که شما وقتی داری بنری رو نمایش میدی , برای نمایش هم باید هزینه ای بدن ) که اصلا توی هیچ سایتی همچین چیزی وجود نداره
شما یک سایت با بازدید تقریبا 1500 ای پی در روز داشته باشی با تبلیغات گوگل میتونی ده برابر پول دربیاری ,
بعد میای با این شرکتای مضحک کار می کنی ؟ :)
جوری با شما صحبت میکنن انگار کارگر سر ساختمون هستید و جناب مهندس قراره پاداش بهتون بدن , انگار نه انگار که شما کار فرمایید و دارن پولی که حق شماست رو بهتون میدن , همه ام که توی این حوزه استاد ان و هیچکس رو قبول ندارن مخصوصا مدیران و کارمندان این سایت ها که در مورد سایت شما اظهار لحیه هم میکنن - قوانین هم میذارن اگر مثلا فلان تبلیغ رو داشته باشید نمیتونید با ما کار کنید :general404::general601:

در کل پیشنهاد میکنم برای همچنین موضوعاتی , از روش قدیمی واگذاری تبلیغات , پاپ اپ , یا بنر یا بک لینک , به صورت مستقیم به یک شخص یا سایت استفاده کنید تا بدین صورت هم بک لینک رایگان ارائه ندید , هم محتوای تبلیغ ثابته , هم هزینه کلی و یکجا دریافت میکنید

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
استفاده ازین سرویس ها به شعور وبمستر توهین میکنه
چه این دوتایی که شما معرفی کردی چه شرکتای دیگه مثل anetwork یا صباویژن - حالا نمیدونم شما چرا نظرت مثبته یا قصدی داری از این صحبتا ! یا هنوز مشکلی برای شما پیش نیومده که این حرفارو میزنی ! یا خبر نداری دارن چیکار میکنن :rolleyes: اول اینکه این نوع سایتا مثل زالو میمونن ! از شما که بکلینک میگیرن ! ادامه فعالیتشون هم وابسته به کسب و کار هایی مثل شماست ولی باز هم درست خدمات نمیدن !
اول اینکه پاسخگویی ضعیف و طلب کارانه , صفر نکردن حساب شما موقع قطع همکاری ! کلیک های دروغی و شمارش نکردن - در نظر نگرفتن هزینه برای تعداد نمایش ( به این صورت که شما وقتی داری بنری رو نمایش میدی , برای نمایش هم باید هزینه ای بدن ) که اصلا توی هیچ سایتی همچین چیزی وجود نداره
شما یک سایت با بازدید تقریبا 1500 ای پی در روز داشته باشی با تبلیغات گوگل میتونی ده برابر پول دربیاری ,
بعد میای با این شرکتای مضحک کار می کنی ؟ :)
جوری با شما صحبت میکنن انگار کارگر سر ساختمون هستید و جناب مهندس قراره پاداش بهتون بدن , انگار نه انگار که شما کار فرمایید و دارن پولی که حق شماست رو بهتون میدن , همه ام که توی این حوزه استاد ان و هیچکس رو قبول ندارن مخصوصا مدیران و کارمندان این سایت ها که در مورد سایت شما اظهار لحیه هم میکنن - قوانین هم میذارن اگر مثلا فلان تبلیغ رو داشته باشید نمیتونید با ما کار کنید :general404::general601:

در کل پیشنهاد میکنم برای همچنین موضوعاتی , از روش قدیمی واگذاری تبلیغات , پاپ اپ , یا بنر یا بک لینک , به صورت مستقیم به یک شخص یا سایت استفاده کنید تا بدین صورت هم بک لینک رایگان ارائه ندید , هم محتوای تبلیغ ثابته , هم هزینه کلی و یکجا دریافت میکنید
این شرکتا هم تبلیغ دهنده رو بیچاره میکنن هم پذیرنده رو . یه اسکریپتی هم تو سایت لود میکنن که کل سئو سایت رو نابود میکنه وسایت رو سنگین میکنه . پاپ اپ شرف داره به این تبلیغات

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
استارتر محترم به نظر بنده نظر شما مغرضانه است. بنده بیش از یک سال مدیریت یکی از سایت های کلیکی را که در زمان خودش مطرح هم بود بر عهده داشتم بسیار کار کثیفی هست و به همین خاطر فروختمش.

بالا