• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه کار با سایت ایمالز emalls.ir

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سلام دوستان
خواستم تجربه کارم با سایت emalls.ir را در میان بگذارم
حدود 230 هزار تومن باهاشون به صورت کلیکی شارژ کردم که محصولات رو قرار بدن و بر اساس ورود کاربر کلیکی کسر کنند
نتیجه ای که گرفتم در فروش صفر بود و هیچ کالایی ازشون نتونستم بفروشم
این کلیک ها که کاربران میکنند مثلآ با توجه به امارگیرهای مختلفی که رو سایتم نصب بود و مهمترین امارگیر که گوگل انالتیکز بود امار ورودیم بسیار ناچیز بود در صورتی که تو سایت خودشون ذکر میشد مثلآ 230 نفر ورودی داشتید به سایت بعد آمارگیرهای ما نشون میداد 20 نفرم نیومدند تو سایت یعنی در کلیک ها شفاف اصلآ نیستند و مشکل دارند
رنج ip هایی که ورود دارند به سایت بسیار رنج مشابهی هست و حتی یهو میبینید از یک آی پی مشابه 50 تا محصول اومده تو و کلیک شده و هزینه ازتون کسر شده چندین بار بهشون ذکر شد هیچ کاری نکردند چه در باب امار ورودی چه در باب ip
از لحاظ پاسخ دهی و رفتار پرسنل بسیار تند برخورد میکنند و گستاخانه
در کل توصیه نمیکنم با این سایت کار کنید

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
بسیار ممنون از اینکه تجربتون در اختیار سایر عزیزان قرار دادین

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
برای تست اینجور سایتها ابتدا 20 هزار شارژ کنید بازدهی رو ببنید بعد مبلغ بالا بزارید

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
اتفاقآ بار اول همین کار رو کردم کمترین حالت 50 تومن هست اون موقع به صورت دقیق دقت نکردیم بعد که بیشتر شارژ کردیم شکمون بیشتر و بیشتر شد و در اخر ادامه ندادیم.
امیدوارم دوستان وب مستر که اینجا هم کم نیستن اگر کارهای خدماتی به سایر وبمستران میدن کیفیت خوب بدن و اگر جایی رسیدن یادشون نره از کجا رسیدن به اونجا
همین ایمالز سال 91 یا 92 بود اون موقع کسی اصلآ نمیشناختش من مشاور یک وبسایت فروشگاهی بودم اصرار میکردن بیاید با هر قیمتی فقط استارت بزنین حالا که به جایی رسیدن از نظر خودشون دیگه ....

بالا